Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Finalisté Auta roku 2025: Šanci má elektromobil i teréňák ze staré školy

15 komentářů

ptr078
V clanku mate ev6. A ako sa da hlasovat za aut👋 ev3, ktore este nik ani poriadne nevidel na obrazku a nie je ani v ceskom cenniku? Nerobi to z tejto ankety iba vedro plne exkrementov?
admin badgeAvatar - Marek Bednář
Marek Bednář
@ptr078 Děkujeme za připomínku, překlep jsme opravili. EV3 již je na světě dlouho, normálně jezdí, porotci Auta roku s ní jezdili (není možné mít v anketě auto, které ještě nejezdí), jsou známé ceny, všechno: https😐/www.auto.cz/…900-tisic-153817
KANKUNEN
@Marek Bednář Kolik máte nařízeno chyb měsíčně? 800?
MarekAbsolon
@KANKUNEN Dnes jsme byli s embíčkem u doktora, nebuď tak hnusnej aspoň dnes.
lamal
@Marek Bednář Sudiac podla urovne diskutujucich pochybujem, ze by chybovali menej...
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@ptr078 Kia EV3 je už v Česku normálně na značkách, u prodejců a k dispozici pro redakční testy. Vybraní novináři s ní jezdili i na zahraniční prezentaci, já v rámci testů členů poroty Auta roku.

Nevím, odkud máte informace, že auto nikdo ještě ani pořádně neviděl ani na obrázku a nejsou české ceny?

Honza
Arese
Mikesus
@Arese
No a kolik toho najezdi v centrech měst?
KANKUNEN
Oba jste bez mozku. Jeden tu násobí nula síry v naftě, že mu vyjde 50mil. A druhý degraduje globální oteplování na městské. Extrém x extrém
Mikesus
@KANKUNEN
Ja se přiznám, ani jsem to nečetl, tak nevím jaké emise se tam řeší. Ja neřeším jen co2, ale emise obecně. Navic na mnozstvi prepravovaneho naklad má lodní to tebou zmiňované co2 nejnižší. 11.2-15.4g co2 na tunu nákladu. V porovnání s kamionem, který ma cca 100g na tunu a km a vlak třeba cca 26g na km a tunu.
KANKUNEN
No vidíš, že víš. Proč se Ares nechá vodit za nos nechápu.
Zetti
@KANKUNEN bez mozku sou vsichni oteplovači v systemu jako uzitecny ***i. Blahobyt leze na mozek coby celoevropska diagnóza
3_diamanty
Tak podla mna je to uplne jasne...... Gecko
donPedro
Tož z té pětice se dá si vybrat. Já si zabychařím s A5, tedy S5 "meluzínu" v modré bych prosil Ježížku.
ericn
Tak zavřu obě oči a nejspíš Kodiaq… To je teda výběr 🙈