Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFinalisté Auta roku 2025: Šanci má elektromobil i teréňák ze staré školy
15 komentářů
Arese
@Arese
No a kolik toho najezdi v centrech měst?
No a kolik toho najezdi v centrech měst?
Oba jste bez mozku. Jeden tu násobí nula síry v naftě, že mu vyjde 50mil. A druhý degraduje globální oteplování na městské. Extrém x extrém
@KANKUNEN
Ja se přiznám, ani jsem to nečetl, tak nevím jaké emise se tam řeší. Ja neřeším jen co2, ale emise obecně. Navic na mnozstvi prepravovaneho naklad má lodní to tebou zmiňované co2 nejnižší. 11.2-15.4g co2 na tunu nákladu. V porovnání s kamionem, který ma cca 100g na tunu a km a vlak třeba cca 26g na km a tunu.
Ja se přiznám, ani jsem to nečetl, tak nevím jaké emise se tam řeší. Ja neřeším jen co2, ale emise obecně. Navic na mnozstvi prepravovaneho naklad má lodní to tebou zmiňované co2 nejnižší. 11.2-15.4g co2 na tunu nákladu. V porovnání s kamionem, který ma cca 100g na tunu a km a vlak třeba cca 26g na km a tunu.
@KANKUNEN bez mozku sou vsichni oteplovači v systemu jako uzitecny ***i. Blahobyt leze na mozek coby celoevropska diagnóza
donPedro
Tož z té pětice se dá si vybrat. Já si zabychařím s A5, tedy S5 "meluzínu" v modré bych prosil Ježížku.
Nevím, odkud máte informace, že auto nikdo ještě ani pořádně neviděl ani na obrázku a nejsou české ceny?
Honza