Novinky
Zpět na článek
Tři nejlepší auta roku 2024 podle Lukáše Volšického: Countach, Golf a SUV od Ferrari
7 komentářů
rohYpnol
...a zase žádný BEV?!? 🤣🤣🤣 ale jo, jednou to hujeříčci určitě přijde... 🤣🤣🤣
hugino
S Golfom absolútne súhlasím . Normálne auto pre bežného vodiča , FL sa relatívne podaril a voči konkurencii nie je ani drahší takže za mňa OK . A Purosangue je TOP .
dal
Mám přesně ten Golf People 1,5 tsi 110 KW manuál v kombi. Super auto co mi vadí je zbytečně velký displej, který umí také zamrznout, občas nefunguje automatické odemykání a otevření kufru nohou. Kdyby se prodávala předchozí generace jako nové auto, bral by jsem to všemi deseti.
traveldrive
Ako sorry, neviem, prečo by ma mal zaujímať rebríček patlala. Čím chce zaujať rebríček redaktora, ktorý nedokáže napísať článok aspoň na priemernej úrovni? Články, na ktoré sa odkazuje onen rebríček to rozhodne nie sú.
PS: Prečo je v prechádzajúcom článku "countach" toľkokrát s malým "c" na začiatku a "Golf" v nadpise s veľkým písmenom?
PS: Prečo je v prechádzajúcom článku "countach" toľkokrát s malým "c" na začiatku a "Golf" v nadpise s veľkým písmenom?
rohYpnol
@hugino
Za mě je na běžné tuctové auto lepší volbou Scala. Stále máme panel klimy, ergonomie je lepší, je prostornější, cena X výkon lepší. Ano, Golf je full MQB, ale i s těmi negativy. Za mě Scala 1.5 tsi 6-man.
Mimichodem, teď jsem byl v konfigurátoru a už mají ten nový volant, vážně je to hnus.... Běžel bych ještě pro stávající, což možná bude ještě bez GSR2...
Bohužel, čím novější, tím horší... ☹️
Za mě je na běžné tuctové auto lepší volbou Scala. Stále máme panel klimy, ergonomie je lepší, je prostornější, cena X výkon lepší. Ano, Golf je full MQB, ale i s těmi negativy. Za mě Scala 1.5 tsi 6-man.
Mimichodem, teď jsem byl v konfigurátoru a už mají ten nový volant, vážně je to hnus.... Běžel bych ještě pro stávající, což možná bude ještě bez GSR2...
Bohužel, čím novější, tím horší... ☹️
Vesele Vanoce