Novinky
Mikesus
@speedfred
jo, tohle auto je fajn, jen tomu chybí nějaký adekvátní motor. Tenhle diesel, i v hiluxu, je prostě tragédie, hlavně tím projevem a dynamikou.
nedivím se, že sis vybral jinde. Ten motor LC hrozně degraduje.
jo, tohle auto je fajn, jen tomu chybí nějaký adekvátní motor. Tenhle diesel, i v hiluxu, je prostě tragédie, hlavně tím projevem a dynamikou.
nedivím se, že sis vybral jinde. Ten motor LC hrozně degraduje.
Mikesus
@speedfred
To je ale jiný LC, ne tahle 250 ne? Tam dávají jen hybrid max, tedy 2.4T. Nebo mi něco uteklo?
To je ale jiný LC, ne tahle 250 ne? Tam dávají jen hybrid max, tedy 2.4T. Nebo mi něco uteklo?
speedfred
Toto LC je hodne dobrý výrobok a ako auto mi celkom sadlo až na 4 valcový dízel.
Ergonomia, podvozok, interier moc dobré, sedačky super ale ten motor....keď tam chcú dať dízel tak aspoň R alebo V 6 a nie 4 valec, ten není hoden takéhoto auta. Za benzínové motory pýtajú celkom nezmysel.
Asistenti idú aspoň celkom dobre povypínať, no nová doba už keď tam musia byť.
Nakúpil som inde, sorry.
Na fullsize pick-up to aj tak nemá (zdravím Kankunena).
Ergonomia, podvozok, interier moc dobré, sedačky super ale ten motor....keď tam chcú dať dízel tak aspoň R alebo V 6 a nie 4 valec, ten není hoden takéhoto auta. Za benzínové motory pýtajú celkom nezmysel.
Asistenti idú aspoň celkom dobre povypínať, no nová doba už keď tam musia byť.
Nakúpil som inde, sorry.
Na fullsize pick-up to aj tak nemá (zdravím Kankunena).
rohYpnol
Bohužel, dost elektroniky je na tom otravné, ale železo je stále dobré.
Škoda zkrátka těch výdobytků moderní doby...
Škoda zkrátka těch výdobytků moderní doby...
speedfred
@Mikesus Skúšal som LC aj s V6 biturbo benzínom ale tie ceny už boli celkom vysoké a hlavne pri mojom nájazde by išlo do paliva už celom dosť.
Allan Lorand
@speedfred A čo ste kúpili miesto LC ak sa môžem spýtať? Mne sa páči Defender, ale bojím sa kazivosti, ktorou je Land Rover povestný…
ptr078
@speedfred Akurat mas novy test v haryho garazi a tiez Zprdol ten dizlovy 4valec
To není zas tak složité. Třeba zde
https😐/www.dajbych4x4.cz/…land-cruiser-300?…