Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentáře5 nejslavnějších českých lidových legend: Za tři litry na sto a další mýty
18 komentářů
KANKUNEN
1. Tak za tři nikdo neříkal ani po čtyřech pivech v hospodě
2. Jak říká správně Áda, diesel je pro ty, co neumí podřadit
3. Tříválec i v nouzovém režimu jede líp než 1,6 atmo
Ostatní jsem zapomněl.
2. Jak říká správně Áda, diesel je pro ty, co neumí podřadit
3. Tříválec i v nouzovém režimu jede líp než 1,6 atmo
Ostatní jsem zapomněl.
@KANKUNEN
3. to není dané počtem válců ale přítomností turba
3. to není dané počtem válců ale přítomností turba
To vis, keby sa porovnaval napriklad 1.0TSI vs 1.2TSI, uz by ta "vyhodnost" 3-valca nebola taka presvedciva (ci skor prakticky ziadna).
@_Teddy_ vyhodnost 3-valca nebude presvedciva nikdy, aj tie najmodernejsie 3-valce je citit a pocut ako tu uz niekto pisal. O cosi vacsia 4 valcova atmosfera s podobym vykonom bude mat podobnu dynamiku s kultvovanejsim chodom a lepsim zvukom. Samozrejme, treba vediet zaradit spravny rychlostny stupen . Tomu ale nie kazdy rozumie a pre tych bude vhodnejsi ten oturbeny trojvalec. Jedina objektivna vyhoda, ktora sa neda oturbenemu trojvalcu odopriet je nizsia spotreba oproti atmosfere s podobnym vykonom. Mne by to ale za to vrcanie a klepot trojvalca nestalo.
sargis
Moje osobne skusenosti
1. TDI 66kW som mal 7 rokov v Golfe IV. Podla blockov z tankovania som mal rocny priemer okolo 5,2. Jazdil som sam denne 60km dialnica tachometrovych 120 km/h.
2. Automatom jazdim na firemnych autach v ramci zavodu. Je to fajn a do mesta alebo pre manzelku, co neznasa radit, ideal. Aktualne mam manual ale ziadna slava, musel som si dlho zvykat na odstupnovanie.
3. Myslim, ze to autor kazdemu dobre vysvetli. Kazdy motor ma optimum niekde inde a pri inom zatazeni.
4. Zena ma 1,0 85kW v T-Rocu a trojvalec citim aj pocujem. Ale zatah relativne fajn v sirokom spektre.
5. WTF. Stvorkolka je pri rozumnom jazdeni prinos v aktivnej bezpecnosti. Mam 4x4 a je super, ked zadne kolesa zatiahnu a dorovnaju nedotacavost cez zadok v tiahlych zakrutach alebo ten zaber ked nabehnem na prach ci iny klzky povrch (Insignia - Twinster). Samozrejme, su to kila navyse, vacsie riziko poruchy a aktualne som ta menil vsetky tri druhy oleja, cize cas aj peniaze navyse.
1. TDI 66kW som mal 7 rokov v Golfe IV. Podla blockov z tankovania som mal rocny priemer okolo 5,2. Jazdil som sam denne 60km dialnica tachometrovych 120 km/h.
2. Automatom jazdim na firemnych autach v ramci zavodu. Je to fajn a do mesta alebo pre manzelku, co neznasa radit, ideal. Aktualne mam manual ale ziadna slava, musel som si dlho zvykat na odstupnovanie.
3. Myslim, ze to autor kazdemu dobre vysvetli. Kazdy motor ma optimum niekde inde a pri inom zatazeni.
4. Zena ma 1,0 85kW v T-Rocu a trojvalec citim aj pocujem. Ale zatah relativne fajn v sirokom spektre.
5. WTF. Stvorkolka je pri rozumnom jazdeni prinos v aktivnej bezpecnosti. Mam 4x4 a je super, ked zadne kolesa zatiahnu a dorovnaju nedotacavost cez zadok v tiahlych zakrutach alebo ten zaber ked nabehnem na prach ci iny klzky povrch (Insignia - Twinster). Samozrejme, su to kila navyse, vacsie riziko poruchy a aktualne som ta menil vsetky tri druhy oleja, cize cas aj peniaze navyse.
3_diamanty
Ludia toho dokazu navymyslat ze ... plus takisto plati ze prave to jeho auto zere prave tak malo ( kazdy chvali to svoje logicky ) ... ale to by sme my ludia neboli ludmi... v podstate smutny clanok...
Man Ký
Proboha. To jsou teda legendy.
ad jedna: https😐/www.automercia.cz/…m-za-26-l-nafty/
ad dvě: ano, žena se naučí rychleji řídit s automatem, než s manuálem.
ad tři: Ranger 2,2 TDI na spritmonitoru spotřeba 9,5 - 3,2 spotřeba 11,5. možná opravdu plně naložený bude mít jinou spotřebu - ale spíš ne😊 možná opravdu, někdy, za výjimečných okolností to tak bude, ale to přece nevyvrací žádnou legendu - která navíc žádnou legendou není.
ad čtyři: má autor doma mixér na benzínový pohon? já jsem tenhle "mýtus" nikdy ani nezaslechl😊
ad pět: čtyřkolka není samospásná? někdo tvrdil, že je? když se rozjedu plnou rychlostí proti zdi, čtyřkolka bude stejná jako zadokolka nebo předokolka. stejně tak ani za limitem přilnavosti, který z logiky věci má každé řešení, mi nepomůže vůbec nic.
celý článek jako kdyby psala autorka pro ženu a život, zadání jasné: vymysli deset věcí, které nesmí žena nikdy ve vztahu říct muži😊
ad jedna: https😐/www.automercia.cz/…m-za-26-l-nafty/
ad dvě: ano, žena se naučí rychleji řídit s automatem, než s manuálem.
ad tři: Ranger 2,2 TDI na spritmonitoru spotřeba 9,5 - 3,2 spotřeba 11,5. možná opravdu plně naložený bude mít jinou spotřebu - ale spíš ne😊 možná opravdu, někdy, za výjimečných okolností to tak bude, ale to přece nevyvrací žádnou legendu - která navíc žádnou legendou není.
ad čtyři: má autor doma mixér na benzínový pohon? já jsem tenhle "mýtus" nikdy ani nezaslechl😊
ad pět: čtyřkolka není samospásná? někdo tvrdil, že je? když se rozjedu plnou rychlostí proti zdi, čtyřkolka bude stejná jako zadokolka nebo předokolka. stejně tak ani za limitem přilnavosti, který z logiky věci má každé řešení, mi nepomůže vůbec nic.
celý článek jako kdyby psala autorka pro ženu a život, zadání jasné: vymysli deset věcí, které nesmí žena nikdy ve vztahu říct muži😊
gil54
Tahle perla měla být v placené sekci.
johny555
JJ, koupit třívalcový benzín v automatu v předokolce znamená se úplně společensky odepsat. Nedej bože si pořídit elektromobil, to v čeaké hospodě budete mít doživotní ban a budete označen za největšího kacíře. Protože jediné správné řešení je dvoulitr v naftě a manuálu a čtyřkolce. Jedině tak můžete dosáhnout nejvyššího ranku.
@johny555 Sakra! Letos jsem si koupil dvoulitr v naftě v manuálu a čtyřkolce 😄 Původně jsem chtěl benzínovou předokolku šestnáctistovku (automat k tomu by mi rozhodně nevadil), ale co už, lidi míní, okolnosti mění.
V rámci článků na auto.cz bych tenhle považoval za mimořádně nedůstojný.
Nebo to celé měl být jenom vtip ??