Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Příští BMW M3 splní tužby většiny nadšenců. Elektromobilita ho nezastaví

9 komentářů

J J
Len nech nema ten prasaci rypak a svet bude krasny...
Nebo Nebo
No fuj, to Neue Klasse je tak hnusný design, že se mi z toho chce zvracet... Zlatá M3 e30, e34, e36, e46...

Toto je zkrátka hnus, který se nedá nazývat ani BMW, ještě k tomu elektromobil... Spalovák doufám, že dostane pouze ten FL a ať nevypadá jak ten hnus M5.

A interiéru radši nic... to je ještě hnusnější jak exteriér.
Eidam1984
Mam to stesti, ze muzu jezdit uplne novou M4 v cabriu a podle me je to jedno z nejlepsich aut na trhu. Co me ale zaujalo (rika to appka), jak s tim lide malo jezdi. Najedu cca 2600km a pry je to o 85% vic, nez ostatni majitele. Co me hreje u srdce, ze pry emituji mesicne 665.4 kg Co2. Pise to “You can do better”, tak asi musim pridat a vyemitovat aspon tunu mesicne abych splnil plan 😂😂
speedfred
@Eidam1984
Asi mu málo šlapeš na krk 😃
Ja takú appku radšej nechcem aby som nemal zlé spanie. S kabriom v tomto obdobi i tak moc nejazdím.
Eidam1984
@speedfred ja to mam jako sve daily. Ale je pravda, ze v zime travim hodne casu ve firemnim Lexusu LS. Nicmene od te M4 jsem nic moc necekal. Spis jsem si ji chtel vyzkouset.. uplne mi to auto vyrazilo dech.
speedfred
@Eidam1984
Ja som na to ani nekupoval zimáky ale keby bol nejaký suchý slnečný jesený/zimný deň tak nemám problém sa ísť prevetrať.
Arese
Světélko naděje v elektrofašistické temnotě...
https😐/www.autoforum.cz/…ychom-ho-vyuzit/
Man Ký
@Arese pitcho ty tvoje dramatické proklamace😊))
praptak
Těžké elektroobludy rozhodně paráda nejsou. 😑