Novinky
Zpět na článek
První jízda s novým BMW X3: Interiérem trochu zklame, odhlučněním nadchne
27 komentářů
Arese
Mám dotaz na vedení BMW - proč jsou vaše současné modely tak strašně ošklivé? 😞(((((((
ericn
@mates njn ani na plakát to už není 😄 Design téhle značky je aktuálně ostuda... Dneska jsem potkal nový kombík 5er se svítícím prasečím rypákem, zvracel bych...
mates
Je to hnus,žádné ze stávajících modelů BMW,(bych s veškerou vážností nechtěl ani zadarmo),proto i když jsem byl 30 let zapřisáhlý fanda BMW,nakonec jsem skončil u Mercedesu.
Ringhofer
Přečetl jsem si diskuzi. Všichni se shodneme, že design je daleko za očekáváním, zatímco technika a nabízené pohony jsou ok. Ošklivost vozu je zcela zřejmá, ale to neznamená, že je to nejhorší iks-trojka v dějinách. Kvůli výbornému podvozku a spalovacím motorům s nejnižší spotřebou ve třídě se bude prodávat i v Evropě, alespoň prvního 1,5 roku. A majitelé překousnou i to, že bmw už má připravený facelift, při kterém za pouhé 2 roky vylepší interiérové materiály a znovu podpoří prodeje, to dobou už vykazující významný odklon zákazníků k čínské konkurenci.
Je divné sledovat, jak nejvyšší manažeři firmy a akcionáři souhlasí s polarizujícím designem. Zjevně jim nestačí spokojit se s faktem, že jádro koupěschopných zákazníků tvoří skupina 50+ a stále znovu se pokoušejí více oslovit skupinu +25. To by mne zajímalo, která z těchto skupin jim bude věrnější, která bude nakonec větší a zda se tedy tento přístup vůbec osvědčuje. Osud XM je myslím vážným varováním nejen proto, že neuspívá ani v Číně, když Číňan tu obludu designoval.
Na druhou stranu: kde by bylo bmw s námi požadovaným klasičtějším pohledným designem v nastupující konkurenci čínských aut, a čím by se od nich odlišilo?
Škoda, že žádný rozhovor s kýmkoliv z vedení bmw nedokáže na skutečné záměry a výsledky dát odpověď. Všichni se unisono skrývají za bariéru nic neříkajících slov o emocích, energii, přesazích... a recyklaci. Pravda je tam někde daleko... Nemáte pocit, že vedení automobilek, nejen bmw, s námi vůbec nehrají na rovinu? Furt jen samé kydy bez skutečného významu 'a daleko za horizontem našeho vnímání. Jakoby ani nechtěli vědět, co si o jejich práci myslíme (pozor, zde jsem "jakoby" použil zcela správně!).
Je divné sledovat, jak nejvyšší manažeři firmy a akcionáři souhlasí s polarizujícím designem. Zjevně jim nestačí spokojit se s faktem, že jádro koupěschopných zákazníků tvoří skupina 50+ a stále znovu se pokoušejí více oslovit skupinu +25. To by mne zajímalo, která z těchto skupin jim bude věrnější, která bude nakonec větší a zda se tedy tento přístup vůbec osvědčuje. Osud XM je myslím vážným varováním nejen proto, že neuspívá ani v Číně, když Číňan tu obludu designoval.
Na druhou stranu: kde by bylo bmw s námi požadovaným klasičtějším pohledným designem v nastupující konkurenci čínských aut, a čím by se od nich odlišilo?
Škoda, že žádný rozhovor s kýmkoliv z vedení bmw nedokáže na skutečné záměry a výsledky dát odpověď. Všichni se unisono skrývají za bariéru nic neříkajících slov o emocích, energii, přesazích... a recyklaci. Pravda je tam někde daleko... Nemáte pocit, že vedení automobilek, nejen bmw, s námi vůbec nehrají na rovinu? Furt jen samé kydy bez skutečného významu 'a daleko za horizontem našeho vnímání. Jakoby ani nechtěli vědět, co si o jejich práci myslíme (pozor, zde jsem "jakoby" použil zcela správně!).
Ja Prvni 123
@Arese Ja myslim, ze to ma stejny cil jako elektromobilita: odnaucit lidi kupovat auta a jezdit autama.
Jo, pripoustim, ze u jejich vyrobce je to prekvapive.
Visjak ukrutne budeme zeleni, kdyz nebudeme zadna auta vyrabet, a vsechno budeme dovazet z Ciny, Vietnamu, Pakistanu?!
Jo, pripoustim, ze u jejich vyrobce je to prekvapive.
Visjak ukrutne budeme zeleni, kdyz nebudeme zadna auta vyrabet, a vsechno budeme dovazet z Ciny, Vietnamu, Pakistanu?!
rohYpnol
BMW už není tím BMW, proč je lidí milovali.
Nedivím se, že Kabaň vzal nohy na ramena. HHC a podobné látky užívané designéry BMW nejsou nic pro Kabaněho.
Nedivím se, že Kabaň vzal nohy na ramena. HHC a podobné látky užívané designéry BMW nejsou nic pro Kabaněho.
adamzprahy
Nová X3 vypadá dobře, nemyslím úplně ve smyslu designu, ačkoliv ten při těch aktuálních kreacích je vlastně taky v pohodě, ale jinak to za mě vypadá jako povedená evoluce a to co bylo důležité zůstalo: technika, proporce a praktičnost v kombinaci s komfortem, který se očividně posunul dál. Cena se moc nezvýšila, respektive když to srovnám inflančně tak snad i zlevnila. Velký palec nahoru za zachování M40i = M50. Lacinější ústupky v interiéru tady bolí méně než ve vyšších třídách a předchůdci v interiéru taky nebyli bez výhrad. Takže fajn, těším se až vyzkouším.
Jaros 00071
@fOE design nové X3 je vyloženě nehezký 🫤 a interiér to zabíjí ! Jediný pozitivní fakt jsou normální motory . Za mě nejhorší SUV z německé klasiky. Mercedes vypadá lépe, i když interiér je také ergonomicky katastrofa.👎 Nejlepší vypadá Audi Q5. Design fajn a uvnitř celkem ok. I když stávající Q5 má ten interiér dokonalý.
Lubo
Z D3 rastie BMW v EU ako jediné v EU. Tento rok +7,3%.
Verím, že X3 bude úspešná. Za mňa ako zákazníka BMW veľmi fajn. 👍
Verím, že X3 bude úspešná. Za mňa ako zákazníka BMW veľmi fajn. 👍
Lubo
@Pepa_007 mne zasa tie nové Mini nesedia. A podľa prepadu predajov (v EU -26% v porovnaní s minulým rokom) nie som sám.
Aj tak je to zaujjímavé, toľko hejtu na BMW, ľadvinky (pritom Audi, Lexus, Mercedes majú väčšie), v niektorých diskusiách tu aj dáviaci diskutujúci, a predaj v EU razantne rastie.
Ja som porovnal reálne všetky tieto značky a voľba bola jednoznačná, zatiaľ piate BMW.
A som príjemne prekvapený - obával som sa dotykového ovládania a funguje v pohode, asistenti tiež len mierne výhrady - a oproti tomu čo produkuje konkurencia úplne top. Spracovanie, materiály top. Dizajnovo by som tiež s konkurenciou nemenil.
Aj tak je to zaujjímavé, toľko hejtu na BMW, ľadvinky (pritom Audi, Lexus, Mercedes majú väčšie), v niektorých diskusiách tu aj dáviaci diskutujúci, a predaj v EU razantne rastie.
Ja som porovnal reálne všetky tieto značky a voľba bola jednoznačná, zatiaľ piate BMW.
A som príjemne prekvapený - obával som sa dotykového ovládania a funguje v pohode, asistenti tiež len mierne výhrady - a oproti tomu čo produkuje konkurencia úplne top. Spracovanie, materiály top. Dizajnovo by som tiež s konkurenciou nemenil.
Pepa_007
@Lubo dobře že zákazníkům BMW se to líbí. Mne jako zákazníkovi Mini se to nelíbí. A už od nich nic nekoupím.
fOE
Aldi Süd zvazuju jako sve pristi auto a na svezeni jsem zvedav, jeste vic zvedav jsem ale na to Waterloo uvnitr. Rozcarovany jsem uz z o tridu vys stojici 5er, a pokud to zde bude jeste horsi... Uff.
Co zamrzi je, ze MB v tehle tride nabizi veci, ktere BMW neumi. Cert vem airmatic, ale nataceci zadni naprava by se pri polomeru otaceni 12m+ proste sikla. Tak jsem vazne zvedav jak si tohle povede vedle GLC.
Co zamrzi je, ze MB v tehle tride nabizi veci, ktere BMW neumi. Cert vem airmatic, ale nataceci zadni naprava by se pri polomeru otaceni 12m+ proste sikla. Tak jsem vazne zvedav jak si tohle povede vedle GLC.
rohYpnol
@mates
Vidím to úplně 100% stejně.
Když už MB člověk vynechá řady EQx, tak tam stále je všechno relativně ok.
Sice bohužel, bohužel zabili 63AMG verze, ale to většině je celkem jedno.
Vidím to úplně 100% stejně.
Když už MB člověk vynechá řady EQx, tak tam stále je všechno relativně ok.
Sice bohužel, bohužel zabili 63AMG verze, ale to většině je celkem jedno.
Pepa_007
@Lubo já myslím Mini. Nové nechci - vyloženě hnusné. Takže bazar a nebo přesedat na jiné značky.
Na stávajícím jsem udělal celolak a celopolep, tak snad vydrží dlouho. 😉 👍🏻
Na stávajícím jsem udělal celolak a celopolep, tak snad vydrží dlouho. 😉 👍🏻
3_diamanty
Zlata prva X5ka.... kto by povedal za aj po vyse stvrtstoroci stale bude najkrajsim kuskom od modrobielej vrtule
twistedTSD
@Arese Poslední opravdu hezké SUV od BMW bylo první X5, jinak je to vesměs jedna opulentní obluda za druhou.
topten
podle me doufaj, ze chinani tohle neoprasknou, proto to vypada jak to vypada
Postavit vedle tohoto BMW XM říct, ktery je hezci, tak jednoslovně XM.