Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Škoda Kodiaq RS oficiálně: Má 265 benzinových koní a přírodní kůži

26 komentářů

Pepa_007
Pravá kůže je samozřejmost. Dynamic Sound Boost si můžou odpustit. 😉
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pepa_007
@hiphop koženka? Fuj. Na sedačkách do auta příšernost.
hiphop
Nebo Nebo
@Horký Rom Zábava na celý den, že?
hiphop
ryccardo
@hiphop ano pro zelenou eko luzu postacuje kozenka. Normalni cast populace bud latku nebo kuzi.
Anonym
@ryccardo Co je to ta eko lůza?
ryccardo
@ryccardo To je sorta lepšo lidí (většinou z Prahy), kteří si myslí, že kdo nechce jezdit novým elektromobilem plném recyklovaných plastů a musí se kvůli jeho koženým potahům potahům zabít nějaké zviřátko, tak je proruský dezolát, který nechápe vědce a nechce zachraňovat planetu 😁
Nebo Nebo
@ryccardo Zabít nějaké zvířatko ekoposeroudum nevadí, protože zvířata produkují z trusu methan, což otepluje planetu...

Spíš veganům to vadí, ale nevím, jak se proti tomu staví, jestli to mají v autech...
Ozzman
Doufám, že nahradí i ty tvrdé plasty v textuře kůže, to bylo moc hezké v těch výbavách co jsou na trhu ted 😁 @Pepa_007
Barry Lyndon
Vypadá to docela přijatelně. Černá maska pomáhá nevzhlednému suzukoidnímu předku, červená barva pomáhá maskovat strašidelně nevzhledná zadní světla, resp. ten bizarně neladící pás mezi nimi.
Pepa_007
@Barry Lyndon ano. Prasečí čumák je divný. A zadní světla strašná. Včetně linky mezi nimi. V reálu to vypadá celé podivně. Černá barva to zamaskuje.
ericn
@Pepa_007 jj ta zadnî světla se opravdu nepovedla. Btw co he fajn je černý D sloupek místo stříbrného. Ten předek mi nevadî. 195kW je taky fajn, ale mohli ještě přidat 😋
Pepa_007
@ericn prostor pro tuning pokud to vydrží převodovka.
GS
@ericn- tak museli rozdělit tu velkou úzkou tlustou ***. Jak jinak, to udělat, než svitící linkou a-la Chinese 😊 a ten C-slupek je úplně Čínský. Prostě Kabaňův crystal design je pryč...
ericn
@GS Dobře ale šlo to udělat elegantně tou horní linkou a ne hnusně spodem ...
Nebo Nebo
Začíná se mi nový Kodiaq strašně líbit, víc než předchozí generace.
3_diamanty
Paradna vizaz ... a nadalej aj velmi decentne ponata RS verzia ... nic vycencane ... toto skoda vie...
Robert Hlavaty
Takový oxymóron. Je to jen stále stejné SUV (rozuměj krabice) je s nejsilnějším dostupným "všedním" motorem. 0-100 a V max, žádné velké nadšení vyvolat nemohou...Škoda Kodiaq Rally Sport (RS)... Ale chápu, prodává se to dobře... 😄
Emel
@Robert Hlavaty stovka za 6,3s...ty, to mi náhodou přijde docela působivý.
W.O. PRSCLEY
@Emel ... a nakonec si stejně většina lidí koupí mnohem praktičtější diesel.
Emel
@W.O. PRSCLEY každému dle jeho gusta... já bych si vybral Superba v benzínu 😄
Johnn
@Emel Ano máš pravdu, ale je zde dost diskutérů podle kterých sportovní auto (se znáčkem RS) musí mít hmotnost do 1500kg , max rychlost minimálně 300km/hod. a i ta akcelerace není na dnešní dobu úplně super hodnota.
Takto aspoň ze zdejších diskuzí vyplývá.
Emel
Jak se mi nový Kodiaq moc nelíbí, tak v téhle verzi je to dobrý!
Dinar
@Emel Vidím to stejně, jestli škodovku, tak v rs verzi, u kodiaqu to platí i v této gen., uvidíme, co superb, bude-li, ale už ten sport line tomu dost pomáhá.