Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Barry Lyndon
Vypadá to docela přijatelně. Černá maska pomáhá nevzhlednému suzukoidnímu předku, červená barva pomáhá maskovat strašidelně nevzhledná zadní světla, resp. ten bizarně neladící pás mezi nimi.
@Barry Lyndon ano. Prasečí čumák je divný. A zadní světla strašná. Včetně linky mezi nimi. V reálu to vypadá celé podivně. Černá barva to zamaskuje.
@Pepa_007 jj ta zadnî světla se opravdu nepovedla. Btw co he fajn je černý D sloupek místo stříbrného. Ten předek mi nevadî. 195kW je taky fajn, ale mohli ještě přidat 😋
@ericn- tak museli rozdělit tu velkou úzkou tlustou ***. Jak jinak, to udělat, než svitící linkou a-la Chinese 😊 a ten C-slupek je úplně Čínský. Prostě Kabaňův crystal design je pryč...
3_diamanty
Paradna vizaz ... a nadalej aj velmi decentne ponata RS verzia ... nic vycencane ... toto skoda vie...
Robert Hlavaty
Takový oxymóron. Je to jen stále stejné SUV (rozuměj krabice) je s nejsilnějším dostupným "všedním" motorem. 0-100 a V max, žádné velké nadšení vyvolat nemohou...Škoda Kodiaq Rally Sport (RS)... Ale chápu, prodává se to dobře... 😄
@Robert Hlavaty stovka za 6,3s...ty, to mi náhodou přijde docela působivý.
@Emel ... a nakonec si stejně většina lidí koupí mnohem praktičtější diesel.
@Emel Ano máš pravdu, ale je zde dost diskutérů podle kterých sportovní auto (se znáčkem RS) musí mít hmotnost do 1500kg , max rychlost minimálně 300km/hod. a i ta akcelerace není na dnešní dobu úplně super hodnota.
Takto aspoň ze zdejších diskuzí vyplývá.
Takto aspoň ze zdejších diskuzí vyplývá.
Emel
Jak se mi nový Kodiaq moc nelíbí, tak v téhle verzi je to dobrý!
@Emel Vidím to stejně, jestli škodovku, tak v rs verzi, u kodiaqu to platí i v této gen., uvidíme, co superb, bude-li, ale už ten sport line tomu dost pomáhá.
Spíš veganům to vadí, ale nevím, jak se proti tomu staví, jestli to mají v autech...