Ekonomika
Ringhofer
@Renoo Ano, Vaše odpověď přesně vystihuje mentalitu našince: na nic se neptat, sám sobě (a pak také těm troubům na netu) vysvětlím, co si myslím, že je správně a zase zalezu do své dírky. Ani Vás vlastně nezajímá to podstatné, čemu Tatra, popř. její Australský partner říkají úspěch.
Prosím pochopte, že takto daleko domyslí zprávu každé děcko. Jste děcko?
Mě zajímá více, než pouhá tisková zpráva. Prací novináře na INFORMAČNÍM webu přece není přetiskování zpráv a překlad z Motor1. Práce novináře je jiná: ptát se a chtít odpovědi.
Neptejte se "A proč jako" mě, ale sám sebe.
Prosím pochopte, že takto daleko domyslí zprávu každé děcko. Jste děcko?
Mě zajímá více, než pouhá tisková zpráva. Prací novináře na INFORMAČNÍM webu přece není přetiskování zpráv a překlad z Motor1. Práce novináře je jiná: ptát se a chtít odpovědi.
Neptejte se "A proč jako" mě, ale sám sebe.
Ringhofer
@GS Jste si tím jist? Bez srovnání LY a AY? Proč se mi snažíte podat něco, co jste vyčetl z fotky, ale přitom nemáte žádné relevantní potvrzení, že "20 Tater má zákazníka".
Co se to s vámi lidi děje? Proč mi vysvětlujete blbosti a chcete tím smáznout můj jednoduchý dotaz na autora zprávy? Dopustil jsem se nějaké chyby, nebo snad hříchu?!
Co se to s vámi lidi děje? Proč mi vysvětlujete blbosti a chcete tím smáznout můj jednoduchý dotaz na autora zprávy? Dopustil jsem se nějaké chyby, nebo snad hříchu?!
GS
@Ringhofer jasně, víte o tom všechno 😊 nicméně TATRA auta s pravostranným řízením na sklad prostě nevyrábí. Pokud mluvíte o blbosti, podívejte se do zrcadla.
GS
@Ringhofer tak vzhledem k tomu, že TATRA prodívá hlavně individuální specifikace tak na té druhé fotce areálu jsme napočítal cca 20 Tater, které mají zákazníka, což je, myslím dobré.
Renoo
@Ringhofer A proč jako? Je to víceméně tisková zpráva zveřejněná Tatrou. Zde zařazený v rubrice ekonomika. A ještě k tomu je to článek zadara.
Tatra není v Austrálii populární, ale postupně se o ni začínají zajímat. Jednoduchá logika napoví to, že když je Austrálie zemí těžby čehokoliv, je rozlehlá a často má mizerné cesty nebo žádné cesty, tak může mít slušné šance se uchytit díky svým schopnostem. Proto tam lze najít třeba hasiče, velmi těžké nákladní auta do těžebního průmyslu, cisterny a zařízení pro vrty.
Tatra není v Austrálii populární, ale postupně se o ni začínají zajímat. Jednoduchá logika napoví to, že když je Austrálie zemí těžby čehokoliv, je rozlehlá a často má mizerné cesty nebo žádné cesty, tak může mít slušné šance se uchytit díky svým schopnostem. Proto tam lze najít třeba hasiče, velmi těžké nákladní auta do těžebního průmyslu, cisterny a zařízení pro vrty.
Pane Šámale, otázal jste se pana Gadena na tyto zajímavé okolnosti jeho úspěchu?