Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Frfla
Pekne, ale tou cenou je to mrtve.
Ozzman
Tak teda, za prvé bych se chtěl zeptat, jaký mikrofacelift má autor na mysli, když tento facelift Corolly přišel už v polovině r. 2023 a pro 2024 žádné změny nedostala, pouze nemožnost vypnout asistenty natvrdo dle platné legislativy a auto po faceliftu už zde bylo testováno, nová je jen barva 😁
Měl jsem GR sport 2.0 s dynamic paketem (tudíž tyto R18, jinak R17) na víkend půjčenou a jedna věc o které autor nepíše, mne na ní vadila a to je hluk od silnice - slyšíte kamínky, jakýkoliv bordel, kravál od podvozku jakmile jedete nad 50 km/h. GR sport má totiž v podbězích u kol tvrdý plast, takže veškerý tanec od silnice je o to více v autě slyšet.
Auto ale jezdí výborně a i na sníženém podvozku a R18 nemáte pocit kostitřasu, jenže, když vyzkoušíte více verzí, zjistíte, že to není deviza GRsportu a ani R18, ale faceliftované Corolly. Ona i předfaceliftem jezdila v kombi 2.0 skvěle a velký pozor na to, jakou verzi jste zkoušeli, protože jiné motorizace znamenají i totálně odlišné nastavní vozu.
Řešením hlučnosti je jiná výbava (protože u Style/Executive je v podbězích látka a hluk od podvozku je uplně jinde, než u GR sport) a nezaznamenal jsem horší agilitu oproti GR sportu a i když se to těžko věří, to auto je v zatáčkách a na okresce velmi komunikativní, přesné a podvozek skvěle kopíruje vozovku (v rámci konkurence 😁) a i na Vmax je auto stabilní - jak říkal hamuna, baterky v podlazeee!!! 😁 Popravdě to asi takovou roli nehraje.
Tlačítka - fyzická super, volume rádia bych uvítal radši kolečkem
Nabíječka - IP15 - funguje skvěle a dokonce i dobije telefon, není jen na udržování, možná to chce změnit mobil 😁
Co autu chybí 😒br />
Nemožnost připlatit za iAWD jako u Crosse, protože s trochu více plynu na podlaze má tendenci hrabat i na suchu při každém rozjezdu. Jinak výkonu dostatek i naložená.
Další negativum je za mě absence keyless plošky na zadním páru dveří (to je největší fail a vím, že to málokteré auto do 1milionu dnes nabízí, byť to máme na Meganu 2 😁)
Měl jsem GR sport 2.0 s dynamic paketem (tudíž tyto R18, jinak R17) na víkend půjčenou a jedna věc o které autor nepíše, mne na ní vadila a to je hluk od silnice - slyšíte kamínky, jakýkoliv bordel, kravál od podvozku jakmile jedete nad 50 km/h. GR sport má totiž v podbězích u kol tvrdý plast, takže veškerý tanec od silnice je o to více v autě slyšet.
Auto ale jezdí výborně a i na sníženém podvozku a R18 nemáte pocit kostitřasu, jenže, když vyzkoušíte více verzí, zjistíte, že to není deviza GRsportu a ani R18, ale faceliftované Corolly. Ona i předfaceliftem jezdila v kombi 2.0 skvěle a velký pozor na to, jakou verzi jste zkoušeli, protože jiné motorizace znamenají i totálně odlišné nastavní vozu.
Řešením hlučnosti je jiná výbava (protože u Style/Executive je v podbězích látka a hluk od podvozku je uplně jinde, než u GR sport) a nezaznamenal jsem horší agilitu oproti GR sportu a i když se to těžko věří, to auto je v zatáčkách a na okresce velmi komunikativní, přesné a podvozek skvěle kopíruje vozovku (v rámci konkurence 😁) a i na Vmax je auto stabilní - jak říkal hamuna, baterky v podlazeee!!! 😁 Popravdě to asi takovou roli nehraje.
Tlačítka - fyzická super, volume rádia bych uvítal radši kolečkem
Nabíječka - IP15 - funguje skvěle a dokonce i dobije telefon, není jen na udržování, možná to chce změnit mobil 😁
Co autu chybí 😒br />
Nemožnost připlatit za iAWD jako u Crosse, protože s trochu více plynu na podlaze má tendenci hrabat i na suchu při každém rozjezdu. Jinak výkonu dostatek i naložená.
Další negativum je za mě absence keyless plošky na zadním páru dveří (to je největší fail a vím, že to málokteré auto do 1milionu dnes nabízí, byť to máme na Meganu 2 😁)
@Ozzman diky za postrehy.
Zaujímavé, s tým odhlučnením. Mne sa zdá, že na Mišo Karpat hovorili opak, že jeho kameraman má predfacelift a že GRSport po face má oveľa lepšie odhlučnenie.
Ešte asi nevýhoda je, že okrem executive nemôžeš mať Matrix svetlá, ale tá ti vnúti koženkový interiér.
Takisto, keď som ju skúšal tá koženka na GR sedadlách vyzerala, že popuká po 10 000km.
Ale inak je to podľa mňa skvelá ponuka, ak človek chce kompaktný kombík. Podvozok a pohon sú super.
Zaujímavé, s tým odhlučnením. Mne sa zdá, že na Mišo Karpat hovorili opak, že jeho kameraman má predfacelift a že GRSport po face má oveľa lepšie odhlučnenie.
Ešte asi nevýhoda je, že okrem executive nemôžeš mať Matrix svetlá, ale tá ti vnúti koženkový interiér.
Takisto, keď som ju skúšal tá koženka na GR sedadlách vyzerala, že popuká po 10 000km.
Ale inak je to podľa mňa skvelá ponuka, ak človek chce kompaktný kombík. Podvozok a pohon sú super.
@Rasto
Matrixy jsou trošku mrzutý... ale zase je to kompaktní kombík a BiLED světla tam jsou...
Matrixy jsou trošku mrzutý... ale zase je to kompaktní kombík a BiLED světla tam jsou...
Gr predface jsem nikdy nejel, neumim porovnat, toto jsem si potvrzoval i nezavisle s prodejcem tady ze sousedstvi, ochmatavali jsme GR a muj Style. Matrixy zamrzi, ale musim rict, ze sviti fakt dost dobre i ten zaklad BiLed, proti adaptiv Led z Mondea mne to neprijde horsi, mozna naopak, sviti to vic. Gr interier mne taky nebere, mam taky polokozeny sedacky, ale jine a jiny material, nejsem fanousek kuze, bohuzel si nevyberes 😁 @Rasto
@Ozzman
Každopádne diky za informáciu, ktorú nechápem, že nikde neudávajú. Keby som kupoval tak tiež beriem Style bez ohľadu na rozpočet.
Ale je to riadny fail, že drahšia výbava je horšie odhlučnená. To by som bol sklamaný, keby som sa previezol v style a zobral gr-ko 😁 . Ticho mi príde ako jedna z najlepších vecí v aute. Uvedomil som si to, keď som v lete otcovho aurisa naháňal po dlhej dobe po diaľnici, s výkonom som sa aj nejako zmieril, ale že som pri každej zmene rýchlosti musel stelovat hlasitosť podcastu ma sralo.
Inak pevné výbavy asi stále považujem za výhodu hlavne, keď človek kupuje jazdenku. Tam potom niektorým drahým autám chýbajú banálne veci...
Ešte škoda, že corolla neponúka sedadlá s pamäťou. Zaprisahal som sa, že ďalšie auto to bude mať aj keby nemalo mať motor. Teraz to spôsobuje, že nechcem pustiť manželku za volant, lebo mi to vždy totálne rozsteluje a ja to ďalších 500 km ladím...
Každopádne diky za informáciu, ktorú nechápem, že nikde neudávajú. Keby som kupoval tak tiež beriem Style bez ohľadu na rozpočet.
Ale je to riadny fail, že drahšia výbava je horšie odhlučnená. To by som bol sklamaný, keby som sa previezol v style a zobral gr-ko 😁 . Ticho mi príde ako jedna z najlepších vecí v aute. Uvedomil som si to, keď som v lete otcovho aurisa naháňal po dlhej dobe po diaľnici, s výkonom som sa aj nejako zmieril, ale že som pri každej zmene rýchlosti musel stelovat hlasitosť podcastu ma sralo.
Inak pevné výbavy asi stále považujem za výhodu hlavne, keď človek kupuje jazdenku. Tam potom niektorým drahým autám chýbajú banálne veci...
Ešte škoda, že corolla neponúka sedadlá s pamäťou. Zaprisahal som sa, že ďalšie auto to bude mať aj keby nemalo mať motor. Teraz to spôsobuje, že nechcem pustiť manželku za volant, lebo mi to vždy totálne rozsteluje a ja to ďalších 500 km ladím...
Tak bez ohledu na cenu ber executive, ty matrix a headup se hodi 😊 GR v zakladu nema mimo optickych prvku snad nic nad style, ale na rozdil od style muzes mit paket s headupem a vyhrivanym volantem a jeste par drobnostma. Kdyz chces klid na palube, ber Ford, lepsi v mainstreamu to neumi 😊 @Rasto
@Ozzman
Ale exe ti vnúti koženku, ktorú, ak sa dá vyhnúť nechceš.
Mne sa teraz páči celkom tá nová tvár Renaultu v Rafale. Aj ten hybrid vyzerá celkom fajn, ale trocha by som sa bál zostatkovej hodnoty pri predaji...
A teda ešte ID7 by som si vedel predstaviť, ale tá cena je zatiaľ mimo...
Ale exe ti vnúti koženku, ktorú, ak sa dá vyhnúť nechceš.
Mne sa teraz páči celkom tá nová tvár Renaultu v Rafale. Aj ten hybrid vyzerá celkom fajn, ale trocha by som sa bál zostatkovej hodnoty pri predaji...
A teda ešte ID7 by som si vedel predstaviť, ale tá cena je zatiaľ mimo...
Pokud nechceš koženku, musíš vzít jen základ, jinak to má minimálně na částech sedačky každá výbava 😁 Rafale jsem nezkoušel, nicméně ten ETECH 200 ano v Australu, jede to už docela hezky, ale proti tomuto 2.0HSD je to znatelně slabší, otec o tom dost přemýšlel, ale taky to nakonec raději nevzal, protože je to prostě nová technologie a navíc 1.2Turbo motor, který je základem, je přímovstřik @Rasto
@Ozzman
Pozerám Austral vs Corolla Cross https😐/zeperfs.com/…l10615-10798.htm
A renault ma výrazne horší štart z miesta asi, ale v pružnosti je vyrovnaný.
Snáď sa renault poučil, predsa len je to už 4 generácia malých turbo motorov a tretia bola vydarená.
Pozerám Austral vs Corolla Cross https😐/zeperfs.com/…l10615-10798.htm
A renault ma výrazne horší štart z miesta asi, ale v pružnosti je vyrovnaný.
Snáď sa renault poučil, predsa len je to už 4 generácia malých turbo motorov a tretia bola vydarená.
To je zajímavý, já jezdil i Crossem 2.0 a fakt bych si na Renault nevsadil, u něj to bude daleko více ovlivněno nabitím baterie, protože mne příjde, že ji musí používat více, navíc pokud by si ta auta postavil vedle sebe a jela by konstantne 50, Crosska vyrazí rychleji, než ETECH zařadí, to tam pořád je i když né tak, jako u staší 145k verze s atmo 1.6. Jak to bude nevím, jestli do toho pujdeš, držím ti palce, Renault dělá krásná auta, skvělé interiéry, ale jak říkám, ja bych za to ty peníze teď nedal a eCVT je pro mne v tomto sázka nejistotu i přes to, že někomu ten projev vadí, navíc pokud hledáš SUV, běž se mrknout do Fordu na faceliftovanou Kugu (a ta uměle odřazuje i sama, nemusíš to dělat pádlama jako já u Toiky), dostaneš tu techniku v jiném a třeba zkousnutelnějším kabátě a umí dost dobře kouzlit s cenama, kdyby tě zajímala víc, napiš, mame ji objednanou 😊 @Rasto
@Ozzman
Teraz nehľadám, vidím to o rok alebo dva.
Suv primárne nehľadám, každopádne budem hľadať auto, ktoré by pohodlne obslúžilo aj moje 1x mesačne 1000km diaľnice a inak jazdy okolo komína. Doteraz som na každé používal iné auto, ale s príchodom potomka, je Swift skoro nepoužiteľný. A poskakovať naftovým autom po meste nie je ani pohodlné ani vhodné pre motor.
Kuga je malá pre mňa- potrebujem zmestiť kočík na dĺžku kufra - teda mať aspoň cca meter dlhý kufor, aby sa vedľa ešte zmestil pohodlne pes 😁. Takže moje najväčšie prianie je, nemať osobnú dodávku 😁.
Teraz nehľadám, vidím to o rok alebo dva.
Suv primárne nehľadám, každopádne budem hľadať auto, ktoré by pohodlne obslúžilo aj moje 1x mesačne 1000km diaľnice a inak jazdy okolo komína. Doteraz som na každé používal iné auto, ale s príchodom potomka, je Swift skoro nepoužiteľný. A poskakovať naftovým autom po meste nie je ani pohodlné ani vhodné pre motor.
Kuga je malá pre mňa- potrebujem zmestiť kočík na dĺžku kufra - teda mať aspoň cca meter dlhý kufor, aby sa vedľa ešte zmestil pohodlne pes 😁. Takže moje najväčšie prianie je, nemať osobnú dodávku 😁.
@Rasto
Tak metr délky kufru dá každý kombik. Toho bych se nebál. Zrovna kvůli tomu není potřeba brát suv, ba naopak to ti dá vždy kratší kufr.
Tak metr délky kufru dá každý kombik. Toho bych se nebál. Zrovna kvůli tomu není potřeba brát suv, ba naopak to ti dá vždy kratší kufr.
@Mikeus to máš pravdu Corolla by bola racionálna voľba. Ako ja momentálne iba "bychařím". A v autách mám rád zmenu 😊.
Snáď v corolle mi chýba iba to sedadlo s pamäťou.
Keď budem naozaj vyberať, uvidím aktuálne priority, ponuky a hlavne sa v tom musím previezť.
A dovtedy snáď dám dokopy recenziu na aktuálne auto 😁.
Snáď v corolle mi chýba iba to sedadlo s pamäťou.
Keď budem naozaj vyberať, uvidím aktuálne priority, ponuky a hlavne sa v tom musím previezť.
A dovtedy snáď dám dokopy recenziu na aktuálne auto 😁.
Pepa_007
Spotřeba hezká. Pěkné auto. Velký kufr. Slušné zrychlení. Tragická maximální rychlost. 🙄
@Pepa_007
Maximalka není vůbec podstatná, pokud je aspon těch 180.
Maximalka není vůbec podstatná, pokud je aspon těch 180.
@Mikesus Ale naopak zrychlení u EV je to podstatné, že? (:
Pokud budu obejektivni, vypada to blbe v letaku/testu, ale hlavne pro lidi, co si to nekoupí a nebo neplanuji koupit, schvalne si nastav na aute limiter na 194 (tam se to u teto corolly zasek e) a rekni, kolikrat te to omezilo, ja jezdim rychle a asi 3x mne na tom omezovaci cekalo, ze mne auto auto co jsem ho predjizedel, ci se s nim nahanel, nakonec poodjelo, ale jen kousicek, protoze provoz, takze zit se s tim dá a to jsem s tim jezdil i na autobahnu….nasel bych ma Corolle jine negativa, ktere ji vycitat, kvuli kterym se rozhodnes to auto treba nebrat, viz muj koment, plus prostor vzadu @Nebo Nebo
@Nebo Nebo
Ne. Pružné zrychlení je důležité u každého auta v běžném provozu. Případně 0-50 nebo prodleva na pokyn akceleratoru. Maximalka nebo 0-100 jsou úplně o ničem údaje. 0-100 aspoň dá představu tě dynamiky, maximalka neřekne vůbec nic.
Ne. Pružné zrychlení je důležité u každého auta v běžném provozu. Případně 0-50 nebo prodleva na pokyn akceleratoru. Maximalka nebo 0-100 jsou úplně o ničem údaje. 0-100 aspoň dá představu tě dynamiky, maximalka neřekne vůbec nic.
@Pepa_007
Pepíkovi Hybridna Corolla vyskrtala cely zoznam hejtov, zostala uz len maximalka 😁
Pepíkovi Hybridna Corolla vyskrtala cely zoznam hejtov, zostala uz len maximalka 😁
Ale tak, 210 omezovač by byl lepší, ale žít se s tím dá 😁 @lamal
3_diamanty
Auto urcite super... len skoda za casy ked tu bola corolla za 16 tisic su uz fuc... za tuto novu da zakaznik kludne aj dvojnasobok a pritom tento testovany exemplar ma este popritom vsetkom aj tak hrozne tie elektrony.. aj farba auta eee... no fujky... nesedi jej to... ale toto sa da poriesit samozrejme ... osobne ale za 30 litrov uz by som asi siahal po niecom ako kaskaj... karoq a pod... aj ked klasicke kombiky stale uznavam... ono stale pochopitelnejsia je aj ta hybridna corolla za 30 ako dat 23 za vybavenu daciu spring ze jo
Hele, co se ti/vám nezdá na té ceně ? Ten motor mužeš sehnat i o trochu levněji v jiných a za mne lepších výbavách (GR sport je specificky viz muj koment), než je ceník, ale dostaneš za to 200k kombík se solidní dynamikou a výbavou za reálně 800-900 (dle stupně výbavy viz akční ceník a skladovky). Buď chceš dobře jezdící auto, co trochu jede, nebo SUV, ale bude slabší, pomalejší za ty stejné peníze, tak to bylo vždy.... i když stála Corolla méně.... @3_diamanty
@Ozzman Jezdí to s dvoulitrem dobře a podvozek je velmi dobře vyváženej. Minulý týden jsem se ve 110 vyhýbal srncovi, tak už to můžu napsat, sedí to na silnici slušně 😊
Já jsem nedávno v podobné rychlosti podjížděl Oktávku u černého mostu v napojení na obchvat, taky sem koukal, že to auto se ani nehlo 😁 Taktéž 2.0 a výbava Style na R17 225/45 @Petr Kramář
@3_diamanty Nesrovnavejme neustale ceny co bylo pred 4-5-6-7 lety. Diskuze o nicem. Porovnavejme soucasnou trzni situaci, ted a tady. Kupni sila je vec druha.
@Ozzman,nepopieram že vyššie auta sú aj drahšie.
Len som poznamenal,že sa nedá generalizovať že kombíky jazdia lepšie.
Riešim teraz výmenu auta a Corolla ma neupútala aj keď nepopieram jej prednosti.
Radšej som išiel do čerstvej jazdenky CUV.😔
Len som poznamenal,že sa nedá generalizovať že kombíky jazdia lepšie.
Riešim teraz výmenu auta a Corolla ma neupútala aj keď nepopieram jej prednosti.
Radšej som išiel do čerstvej jazdenky CUV.😔
KANKUNEN
Hybrid gate ze zákona. Malá baterka, která se dobije sama, žádnou výhodu nemá. Velká, těžká a drahá baterka u auta, kolem kterého musíš běhat s prodlužkou, má plno zvýhodnění.
Mívala, ale pak tím Toyota zaplavila Prahu a už si musíš platit parkování taky 😁 @KANKUNEN
Emel
Ale jo, hezký to je... takový akorátní rodinný auto s kapkou výkonu pro radost navíc. Že je ceníkovka milion je věc druhá... ale za těch 850+- se to asi dá.
PS: tuhle zelenou nemusím, ani na Alfě ani na Toyotě
PS: tuhle zelenou nemusím, ani na Alfě ani na Toyotě
Mě se to líbí, jak na Alfě, tak třeba i nová zelená v rámci edice Škoda 130 na Oktávce 4 , ale po chvílí zakoukání na parkovišti si říkám, že šedá je šedá a že jsem vybral dobře @Emel
@Emel
Práveže tá zelená výrazne pozdvihla inak nudné spektrum farieb Toyoty (OK, ešte červená je fajn, ale inak odtiene šedej).
A na Giulii GV je to pre mňa jedna z najkrajších farieb absolútne! Takže pre mňa, rovnako ako autora je nová zelená výrazný plusový bod v prospech Corolly.
Práveže tá zelená výrazne pozdvihla inak nudné spektrum farieb Toyoty (OK, ešte červená je fajn, ale inak odtiene šedej).
A na Giulii GV je to pre mňa jedna z najkrajších farieb absolútne! Takže pre mňa, rovnako ako autora je nová zelená výrazný plusový bod v prospech Corolly.
@Emel Mám to ve dvoulitru bez zbytečnýho GR style a po roce a 20K proti tomu nemůžu říct křivýho slova. Jo s plynem na podlaze to řve s tím variátorem, ale kolikrát tomu za celej rok pořádně naložím.. Není to auto pro každýho, někomu to nesedí. Jako rodinný auto s reál spotřebou 4.8, při pojezdech po městě za 4 super. A bylo těsně pod 800K.
@Petr Kramář
Za mne GR sport je typický příklad priplatku za horší verzi, jen protoze to je "hezčí". I u těch SUV má člověk aspoň nějakou jinou přidanou hodnotu, i když může být subjektivní, tady ten příplatek za tvrdší podvozek ( neni treba, bez nej je to odladene dobre), méně odhlučnění. To radši ten executive, kdyz uz by nestačil style.
Za mne GR sport je typický příklad priplatku za horší verzi, jen protoze to je "hezčí". I u těch SUV má člověk aspoň nějakou jinou přidanou hodnotu, i když může být subjektivní, tady ten příplatek za tvrdší podvozek ( neni treba, bez nej je to odladene dobre), méně odhlučnění. To radši ten executive, kdyz uz by nestačil style.
@Mikesus je to komplikovaný.
Style je velmi slušnej základ
GR má hezký sedačky a volant, ale dle toho co píšete za cenu komfortu
Executive má matrixy a headup, ale zase za cenu koženejch sedaček
...no, mně z toho vychází vzít prostě Style
Style je velmi slušnej základ
GR má hezký sedačky a volant, ale dle toho co píšete za cenu komfortu
Executive má matrixy a headup, ale zase za cenu koženejch sedaček
...no, mně z toho vychází vzít prostě Style
Theo2
Fakt dík za 5 rozměrů z kufru, když vůbec nevím, jestli si za mě do auta ještě někdo sedne (a to měřím jen 193 cm). Snad to nebude taková tragédie jako Corolla hatchback, tam když jsem si sedl za volant, tak jsem se pak jen podíval zadními dveřmi na tu pěticentimetrovou škvíru mezi předním opěradlem a zadním sedákem.
Zarazilo mě, že auto má mezi podběhy jen 954 mm.
@Theo2
Nejlepší si to vyzkoušet. O corolle HB se ví, že má vzadu méně místa, kdyz má kratší rozvor. A jen 193? To má být bráno jako nejak málo? Však průměrná výška je kolem 180cm.
Nejlepší si to vyzkoušet. O corolle HB se ví, že má vzadu méně místa, kdyz má kratší rozvor. A jen 193? To má být bráno jako nejak málo? Však průměrná výška je kolem 180cm.
Jan Spanik
Tempomat skube. Adaptivny aj normalny, to som na autach este nezazil, pri prechode cez nerovnosti na vozovke tempomat skace +- 200 otacok a viac, takze vodic sa netrasie len hore dole na nerovnostiach, ale chce sa mu blejt z neustaleho brzdenia a pridavania. Ak ma k tomu asistenta jazdy v pruhoch, tak ho hadze aj zboka na bok. S manualnym plynom auto ide perfektne, ako popisuju v clanku.
@Jan Spanik
Víš o tom, ze tady se otáčky nemění? Ty jsi v hybridní toyote nikdy nejel co? Od toho to má planetovku, tam plus minus 200 otacek neni ani možné. Bylo by dobré mluvit, kdyz mas s tím autem zkušenosti, jinak to fakt blbě vypadá.
Víš o tom, ze tady se otáčky nemění? Ty jsi v hybridní toyote nikdy nejel co? Od toho to má planetovku, tam plus minus 200 otacek neni ani možné. Bylo by dobré mluvit, kdyz mas s tím autem zkušenosti, jinak to fakt blbě vypadá.
@Mikesus Mam druhu Corollu hybrid, na prvej otacky drzia, na druhejb skacu, pojdem s tym do servisu, ci je to normalne alebo ci je tam nejaka porucha. To, co spominas ty, mi pripomina hybrid v Honde, tam je spalovak na dobijanie baterky, ten mozno ma konstantne otacky, v Corolle je to normalny motor, okrem niektorych rezimov.
@Jan Spanik to nie je pravda, planetova prevodovka meni plynule prevodovy pomer a podla potreby zvysuje, znizuje otacky neustale. Honda zvysuje otacky na zaklade zataze uplne rovnako, inac by im to nefungovalo.
Este som to na Toyote nezazil: "pri prechode cez nerovnosti na vozovke tempomat skace +- 200 otacok a viac," Jedine ze sa pouziva v teréne 😁
Este som to na Toyote nezazil: "pri prechode cez nerovnosti na vozovke tempomat skace +- 200 otacok a viac," Jedine ze sa pouziva v teréne 😁
Ako sa chovaju otacky pri ceate na dialnici do kopca
https😐/youtu.be/43UidiVyJIA?si=8MKNuGFB0UwcFVRx
https😐/youtu.be/43UidiVyJIA?si=8MKNuGFB0UwcFVRx
@Mikesus
Ja len potvrdzujem tento neduh. Priecna nerovnost (dilatacie na ceste, mostny uzaver) na 90% znamena sklbnutie autom na tempomate. Mozno to +/- 200 otacok nie je, ale rucicka otackomeru sa pohne. A to ze to ma planetovu prevodovku predsa neznamena ze sa otacky nemenie. Prave naopak, tento 5. gen hybrid je tak navrhnuty/naladeny. Prejavuje sa to aj pri akceleracii pod jednym plynom - a efektne to potlaca predchadzajuci vysavacovy efekt. Ale tak po 12 rokoch jazdenia v Toyotach to beriem ako feature - Toyoty boli a su ine 😁
*edit: Este ma napada - ved ta planetova prevodovka je prave de facto "direct drive". Nie su rychlostne stupne, spojka nejakeho druhu asi/mozno??? ale prave rychlost otacania kolies je zavisla od otacok celej sustavy.
Ja len potvrdzujem tento neduh. Priecna nerovnost (dilatacie na ceste, mostny uzaver) na 90% znamena sklbnutie autom na tempomate. Mozno to +/- 200 otacok nie je, ale rucicka otackomeru sa pohne. A to ze to ma planetovu prevodovku predsa neznamena ze sa otacky nemenie. Prave naopak, tento 5. gen hybrid je tak navrhnuty/naladeny. Prejavuje sa to aj pri akceleracii pod jednym plynom - a efektne to potlaca predchadzajuci vysavacovy efekt. Ale tak po 12 rokoch jazdenia v Toyotach to beriem ako feature - Toyoty boli a su ine 😁
*edit: Este ma napada - ved ta planetova prevodovka je prave de facto "direct drive". Nie su rychlostne stupne, spojka nejakeho druhu asi/mozno??? ale prave rychlost otacania kolies je zavisla od otacok celej sustavy.
@Michal Galík
Hybrid 5. Generace už máme ve 4.aute a žádná nerovnost ani u jednoho neovlivnovala otáčky. Ecvt prave nastavi jen otacky a ty spalovaku udržuje podle potreby na vykon, je to spis skokove, na prednastavene otacky. V jakém aute to je, v corolle? Jaký rok výroby?
Hybrid 5. Generace už máme ve 4.aute a žádná nerovnost ani u jednoho neovlivnovala otáčky. Ecvt prave nastavi jen otacky a ty spalovaku udržuje podle potreby na vykon, je to spis skokove, na prednastavene otacky. V jakém aute to je, v corolle? Jaký rok výroby?
@Mikesus chcel som odpovedat na posledny prispevok vo vlakne - nejde... Corolla TS 2.0 2023 a teda 5th gen hybrid ale de facto pred facelift. niekde niekedy som videl prezu, kde Toyota poukazovala na meniace sa otacky pri akceleracii. nebolo to v tisicoch, radovo nizke stovky. je to odpoved na nesulad otacok/hluku a rychlosti. tym sa snazili docielit "prirodzenejsi" pocit z akceleracie. za mna je to tak, to auto dokaze v rychlostiach do cca 110 km pracovat s otackami aj prave vdaka silnejsiemu elektromotoru. a spravanie sa tempomatu je fakt des... vtipne je to, ze pri stalom plyne sa to nedeje - skor odlahcenim napravy (pretocenim kolies) sa auto snazi kompenzovat nejake cidlo rychlosti a vysledkom je momentalne zvysenie otacok a nasledne trhnutie po ich poklese... neviem, zatial som servisne neriesil
@Michal Galík takze mas tempomat nastaveny na taku rychlost, ze s tym lietas do vzduchu a ked hnana naprava strati kontakt a pretoci kolesa tempomat cukne... vysvetli mi niekto ci je to normalne ? 😁
@Michal Galík 140 na dialnici mi pride normal. ano, staci dilatacia a Corollka si ide svoje.
@Michal Galík hm zaujimave a nemas napr prehustene pneu ze to uskakuje ? Pride mi to divne, na dialnici taky teren snad nie je 😃
Moze to byt anomalia nevravim, otazke je ci to ostatne auta nerobia preto ze im nevyhodi koleso do vzduchu na dialnici, alebo s tym niekto pocital pri nastaveni tempomatu.
Moze to byt anomalia nevravim, otazke je ci to ostatne auta nerobia preto ze im nevyhodi koleso do vzduchu na dialnici, alebo s tym niekto pocital pri nastaveni tempomatu.
Ještě taková drobnost k facelifut. Nebyl náhodou už loni?
Mne osobně se ta kola nelíbí, a barva taky ne. Na wow efekt dobrá, ale na druhý pohled už nee.