Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠéfdesigner Volkswagenu pro Auto.cz: přesun stěračů na levou páčku zákazníci ocenili
22 komentářů
Othello
8
Tak důležité je dělat ovládací prvky v každém autě jinak, napříč různými výrobci a modely. To ocení zejména ti zákazníci co střídají víc aut.
Mokrous
2
@Othello Přesně. Šťastný ten kdo nemusí střídat auta různých koncepcí ovládání.
Martin911Turbo
Toto je naprostá hovadina s kterou přišel Mercedes jako první
Mám to na SLK 350 a toho blba který to vymyslel bych pověsil za koule do průvanu
Mám to na SLK 350 a toho blba který to vymyslel bych pověsil za koule do průvanu
@Martin911Turbo naopak. Povazuji to za geniální a jednoduche. Stejne jsko puvodni ovladani mercedesovskeho tempomatu..
@MB1975 Tak to vůbec ta združená páčka je moc dole a tempomat skoro namístě normální páčky na blinkry jak má konkurence
@Martin911Turbo tak to vůbec. Vystřídal jsem dost aut a Mercedes je s velikým přehledem nejvíce intuitivní a jednoduchý. Z páčky jsem měl respekt, ale šlo to automaticky a bez jediného problému. Jejich distronic? Geniální! Parkovací asistent? Neuvěřitelný, proč to jiné automobilky zkouší jinak?
@Martin911Turbo To, jak to má mercedes je nejlepší řešení. To, že je to pro vás nezvyk neznamená, že je to horší. Mercedes je příklad pro nejlepší ergonomii, už od věků 😉.
palo77
Ovládanie prevodovky celé zle, prečo ste to dali presne naopak od mercedesu?
@palo77
Nedali to naopak. Ale jinak. MB má volbu páčkou nahoru nebo dolů a Péčko na konci. Za mě ideální a blbuvzdorné.
VAG má kolébku na konci, asi taky celkem bkbuvzdorné ale za mě MB ideální a příjemné.
Nedali to naopak. Ale jinak. MB má volbu páčkou nahoru nebo dolů a Péčko na konci. Za mě ideální a blbuvzdorné.
VAG má kolébku na konci, asi taky celkem bkbuvzdorné ale za mě MB ideální a příjemné.
Xprcek
Je úžasné, že Andreas Mindt vyřešil páčky pod volantem. Ještě by mohl vyřešit ostudu, kterou si udělal, když odpovídal na otázku, proč ID7 nemá frunk😒br />
„Musíte otevřít první dveře a pak je obejít a dát něco do kufru,“ řekl. To je spousta úsilí. Proč to dělat? Když máte malý batoh, raději ho dám na zadní sedadlo. Je to jednodušší.“
https😐/www.theautopian.com/…d7_frunk_review/
„Musíte otevřít první dveře a pak je obejít a dát něco do kufru,“ řekl. To je spousta úsilí. Proč to dělat? Když máte malý batoh, raději ho dám na zadní sedadlo. Je to jednodušší.“
https😐/www.theautopian.com/…d7_frunk_review/
Lukáš Zima
jako asi budu sprostý, ať si designeři zkusí jet ve svém výrobku bez tlačítek, vše je ve velmi moderním infotamentu. Že jedete jako by jste měli 8 promile v krvi. No a co ale vypadá to dobře. Jsem vlastník moderního auta, už bych řekl že není skoro možné půjčit auto. Nebude vědět proč si auto z ničeho nic zabrzdí atd. Proč se občas na infotamentu zobrazí parkování atd.
Avantime
No neviem. Takéto vyjadrenia prichádzajú väčšinou ako snaha zahnať kritiku, viď i-Cockpit atď. Jazdím teraz s Passatom, poznám páčku automatu aj z Mercedesu a tam to hore a dole je podľa mňa logickejšie, táto blbovzdornosť sa osvedčila aj pri amerických autách.
Na druhej strane keď to porovnám s Renaultom a jeho troma páčkami vpravo, tak toto pri VW/Škode je určite rozumnejšie riešenie a nepustíte si stierače, keď po cúvaní lapáte po D-čku.
Ale teda za jednoduchým púšťaním zadného stieraču mi je pri Passate ľúto, teraz to treba riešiť drobnou kolískou na vrchu ľavej páčky.
Na druhej strane keď to porovnám s Renaultom a jeho troma páčkami vpravo, tak toto pri VW/Škode je určite rozumnejšie riešenie a nepustíte si stierače, keď po cúvaní lapáte po D-čku.
Ale teda za jednoduchým púšťaním zadného stieraču mi je pri Passate ľúto, teraz to treba riešiť drobnou kolískou na vrchu ľavej páčky.
@Avantime Mně se nový řešení taky nelíbí. Já prostě preferuju řadící páku na středovým tunelu a stěrače napravo. Ergonomie v Passatu B8 je téměř dokonalá a pořád ta "samá" na co jsme byli v koncernu zvyklí. Mě velmi vyhovuje, nepřemýšlet, nelovit, nehledat, ale hrábnout poslepu po řadičce, klidně i jinak, než ji správně uchopit, to samé stěrače. Hrábnu poslepu po pravý páčce a jednou setřu, když mě někdo ohodí čelní sklo a nemám čas někde něco lovit na titěrných páčkách. Za mě je nový řešení blbě a nemám z něj vůbec radost. A dost mne odrazuje od přechodu k B9.
Za mne šéfdesigner lže jako když tiskne.
Za mne šéfdesigner lže jako když tiskne.
ryccardo
Kdyz jsem tu pred par lety nadaval na to ze z aut mizeji fyzicka tlacitka a ze je to krok zpet a chci je tam mit, tak se mi par pitomcu posmivalo jestli mi nechybi taky startovaci klika. Ejhle, mel jsem pravdu.
Karel Štolař
Staré dobré namistrované VW ještě existuje! Pozdravujte v automobilovém pekle i s Vašimi spokojenými zákazníky.
jersey.se
Když jsem před lety pro VW začínal dělat, myslel jsem si, že nezaměstnává ***y. Pak jsem zjistil že jo. Čím vyšší pozice, tím je riziko, že jí zástava *** větší. A tento pan je toho důkazem.