Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
JaPi
Hurá, to nás fakt zajímavá co dokáže škoda nabídnout jinde jen ne v ČR, no prostě škoda škody.
Ja Prvni 123
Nikdo necekal?
Vzdyt se o tom mluvi uz snad dva roky.
A co je na TOMHLE cross over?
Je to proste soucasnej standard.
Vzdyt se o tom mluvi uz snad dva roky.
A co je na TOMHLE cross over?
Je to proste soucasnej standard.
@Ja Prvni 123 ano... a současný trend je crossover 😁
"Dnešní téma je fotosyntéza... kdo mi řekne, co je to fotosyntéza?"
"Fotosyntéza je dnešní téma" 😄
"Dnešní téma je fotosyntéza... kdo mi řekne, co je to fotosyntéza?"
"Fotosyntéza je dnešní téma" 😄
@Emel
Stále častejšie počujem hlasy za kombi alebo MPV, nemala by táto docela nelogická éra crossoverov predsa len pomaly končiť?
Stále častejšie počujem hlasy za kombi alebo MPV, nemala by táto docela nelogická éra crossoverov predsa len pomaly končiť?
@traveldrive to si tady říkáme mezi sebou na fóru, jak je nám líto Fabie Combi, Tipa nebo Mondea... ale prodejní čísla to úplně nepotvrzovala.
@Emel
Lenže to bolo v čase, keď trend SUV a crossoverov nastupoval. Koľko máš dnes možností na kúpu MPV alebo kompaktného kombíka? Tak pravdepodobne kúpiš zase SUV, lebo na výber veľmi nie je. A predaje ani štatistiky ti povedia, že SUV sa stále dobre predávajú.
Inak tie hlasy proti SUV sú prítomné všade. Sú ľudia, čo sa im SUV páčia, ale je veľa aj tých, čo by mali radšej niečo iného.
Lenže to bolo v čase, keď trend SUV a crossoverov nastupoval. Koľko máš dnes možností na kúpu MPV alebo kompaktného kombíka? Tak pravdepodobne kúpiš zase SUV, lebo na výber veľmi nie je. A predaje ani štatistiky ti povedia, že SUV sa stále dobre predávajú.
Inak tie hlasy proti SUV sú prítomné všade. Sú ľudia, čo sa im SUV páčia, ale je veľa aj tých, čo by mali radšej niečo iného.
@Emel Cross over na zacatku vyjadroval, ze auto spojuje dve kategorie.
Takze BMW X6 byl cross over, spojil SUV a kupe.
Hnusnej a nepraktickej, ale cross over.
Co spojuje tohle?
Takze BMW X6 byl cross over, spojil SUV a kupe.
Hnusnej a nepraktickej, ale cross over.
Co spojuje tohle?
@Ja Prvni 123 klasický hatch a SUV. A ještě než se zeptáš... ano, i SUV už je svým způsobem kočkopes. Celá tahle pseudo-SUV skupinka vedená Capturem a 2008 se povětšinou označuje za crossovery. Jestli je to správné označení nebo ne... nevím a asi je mi to jedno, ale pokud je 2008 crossover, tak tohle asi taky.
@Ja Prvni 123 Spojení kočkopsa, a to ve všech případech. Proto kromě sedanů, liftbacků a hatchbacků nenacházím v nové produkci mnoho zajímavého, na ostatní nereaguji, nepotřebuji to a ti, které vozím, také ne.
PowerHouse
V ČR by to bylo téměř neprodejné, cena by byla výše než u Fabie (větší rozvor).
Evropani jsou totiž rozměrnější než Indové
Evropani jsou totiž rozměrnější než Indové
@PowerHouse
1. Podľa rázvoru sa určuje cena auta?
2. Indovia sú menší ako ľudia z Európy, preto má malá Škoda pre Indov väčší rázvor?
1. Podľa rázvoru sa určuje cena auta?
2. Indovia sú menší ako ľudia z Európy, preto má malá Škoda pre Indov väčší rázvor?
Martin Evaty
Skodovka financuje vyvoj noveho vozu na trh, kde se proda stezi 50000 aut rocne s vyhlidkou na dalsi pokles. To vse navic se spalovacim motorem v dobe, kdy Indie tlaci na vyssi prodeje EV vic nez EU.
Navic skodovka za Indii uz podruhe "prevzala odpovednost" - tzn. veskere koncernove ztraty (a ze jich bude) financuje skodovka.
Rovnou ty penize muzou hazet do kanalu. Ono taky socialni demokrati typu jahna stejne vic neumi.
Navic skodovka za Indii uz podruhe "prevzala odpovednost" - tzn. veskere koncernove ztraty (a ze jich bude) financuje skodovka.
Rovnou ty penize muzou hazet do kanalu. Ono taky socialni demokrati typu jahna stejne vic neumi.
PJ164
Kilák by se u nás též uplatnil. Spousta lidí jezdí ve dvou max a kolem komína, výjimečně mezi městy. Takže sem s ním za přívětivou cenu.
Pod kapotou bude pracovat litrový tříválec TSI o výkonu 115 k (85 kW) a točivém momentu 178 Nm.
"Jste nezajímaví a trapní a tlačíte se tam, kde už pozice obsadili ti schopnější."
Ti někdo se škodovkou zabral místo na parkovišti? Btw: všiml sis, že na DE trhu se za minulý měsíc prodalo skoro stejně Enyaqů jako celého portfolia Tesly?
a mesic predtim celou teslu nakopalo BMW. Je to hovadina, zadnej naskok Toyoty Ciny Tesly apod se na poli EV (zatim) nekona. A jak ukazujou prodeje je taky uplne jedno jestli se to nabiji 19 nebo 24 minut…
Tak bylo by dobry dodat, ze BMW "nakopalo" Teslu na domacim hristi.
Jak je to s prodeji v USA?
A Cine?
Asi tak k naskokum.
BMW zacne vice konkurovat Tesle snad s Neue Klasse. 👍
PS Chapu, ze jsme silne navazani na Nemecko. Ale delat podle nemeckeho trhu nejake zavery??? Co Cina, USA a zbytek Evropy, treba Francie?
Nejde nikdy v zadnym vesmiru porovnat bmw s teslou. Tesla je levny auto s ohromnym pribehem, ale to je asi tak vsecko. Nemam porovnany x1 vs tmy. Ale srovnat tmx s etronem jde blbe, ale ix je generaci napred.
tvuj nazor o tom co zacne konkurovat ukazuje pouze to, ze si s tim nejel…
Psal jsem o BMW a konkurovani Tesle.
Musim to jeste zpresnit.
BMW konkurovat globalne v prodejich EV.
Ty jsi psal o tom, ze BMW nakopalo Teslu...
Jel jsem obema, ale to ted neni podstatny.
Btw. iX se mi hodne libilo, ale neni to auto pro me a nelibi se mi ty ledviny.
Ty jsi jel s novu TM3?
Ale at se koukam z
jakyhokoli uhlu, proste ten naskok nevidim. Nova tmx opet pise na dalnici spotrebu 17-18kwh ale do dna to vysosne skoro 100kwh pack za ani ne 400km. Furt stejnej pribeh todle, hromada kecu a realita podprumer
Naskok Tesly, konkretne TM3?
Hmotnost, spotreba, value for money, sofistkovanejsi podvozek (viz predni naprava TM3), bezkonkurencni infotainment, FSD, plug and charge, ovladani jen mobilem, rychlost nabijeni (ve 400V bezkonkurencni).
Mam pokracovat?
a je to tu zas..
enyaq tmy nakopal v rychlosti nabijeni (protoze je to klasickej tesla podvod na blbce ci muskovi verej) a dorovnal v dojezdu. Viz test fdrive. Jak tmy tak enyaq je pred faceliftem
predni naprava me neznima, tmy je kraksna s pohodlim prkna. To ze to u tm3 face opravili je a povzdechnuti a ne na oslavu
plug charge umi enyaq taky (moje ix taky) a je to cely k nicemu pipnout stojan jednou za pul roku kartou jde
ovladani kompletne mobilem umi jakykoliv bmw, prijdes s telefonem a auto je odemceny odejdes a je zamceny. Funguje to roky. A nemusis lovit nekde pseudo kliku. Virtualne sdilet klic je uplne stejne jako u tesly. Naskok nula.
za to mas *** v kozence, sterace furt naprd, svetla zadny a lehky to je protoze to nema akustiku. Ovladani prusvih. Headup porad nikde. Proste levnej kram se silnym pribehem
https😐/youtube.com/…orts/51CZKWiH74o?…
tedy, tys to té Škodě nandal! Top manageři z toho nebudou měsíc spát a ihned nechají nový model sešrotovat, protože stréc v Priusu má obrácený názor🤡😂