Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alpine A110 se loučí novou speciální edicí. Cena od 6,7 milionu je absurdní

5 komentářů

iudex
@ptr078
Takto drahé autá sa na okruh vôbec nedostanú, majitelia sa o ne budú báť.
V nedeľu som na okruhu jazdil s jednou Corvette Z06, bola o niečo rýchlejšia ako ja, ale rozdiel v rýchlosti zďaleka nezodpovedal výkonovému rozdielu. Keď som sa bavil potom s majiteľom, priznal, že má strach o tak drahé auto na okruhu a nechce ho ničiť. No a pri takýchto ultradrahých limitkách je to presne o tom, že nechceš, aby si tak vzácne auto niekde oškrel, preto na ňom jazdiť budeš len málo, resp. nebudeš vôbec.
A to za mňa úplne postráda logiku, keď auto je pre mňa prostriedok na jazdenie, nie na statické obdivovanie. Na to slúžia obrazy a sochy; auto (notabene športové auto) má jazdiť.
webpaja
@iudex Ale zase díky podobným lidem můžeme obdivovat muzejní kousky bez vad 😉
Futurista
Cena šílená, ale vsadím boty, že se to francouzům podaří prodat tak rychle, že to ani ACZ nepostřehne. To jen k tomu zamyšlení autora na konci článku. 😉 350 koní, lehký auto...

Jinak jednu Alpinku mám v okruhu známých a co se designu týče, je to strašně krásný auto.
ptr078
Tak podla mna, par "novinarskych" kusov sa na okruhoch/pr akciach najde a mas bohacov co 300 k je pre nich nic. Pred mesiacom ma chlapik zviezol na am dbs s carbon bodykitom za 100k libier, predny spliter brusil v kazdej zakrute a smial sa tomu.
ptr078
Tak ako investicia je to ok, 15 kusov sa urcite preda, za 20 rokov sa mozno 5 rozbije na okruhu, ostane 10 a tie budu mat 10nasobnu hodnotu,ako posledny benzinovy model od skrachovanej automobilky