Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Stylová Dacia Bigster Coupé na prvních fotkách. Vypadá jako BMW X6!

11 komentářů

Lempl Klaun
@OndraHosek jako vazne? x6? no to je teda perla! 🤣 hele nechtel bys rovnou napsat redakci a naucit je jak delat svou praci? konecne mame odbornika co vi naprosto všechno treba nas jeste poucis, jak se startuje auto. jsem fakt zvedavy co z tebe jeste vypadáš 😂 vocad pocad? spis „vocad na mars,“ protoze tady jsi uplne mimo hosanku.
OndraHosek
Jako X6? Proboha redaktori, vocaď pocaď. 😂
Sebbe.92
Jo, to vypadá jak BMW X6! Teda spíš jako ten modýlek BNV 6X ve vietnamském stánku na pouti.
Well-being
Ano, vypadá stejně blbě jako BMW X6 😉
traveldrive
@Nommonik Holt na viac nemajú. Najlepšia jazda na webe sa postupne zmenila na úbohú frašku.
gil54
Stylová Dacia Bigster Coupé na prvních fotkách.

To jako budou i ňáký druhý, třetí a pátý fotky? Tak to se celej klepu netrpělivostí, na druhejch by mohla bejt třeba červená, pak žlutá...a hnedle máme tři články. Čtvrtej se bude jmenovat "Jak se vám líbí fialová?"

Hlavně..." Napište nám do komentářů, zda by u vás měla úspěch." ...protože to je strašně důležitý, vůbec nejde ani náhodou vo klikance, ale když vás, kterým se to líbí tak, jako nám v redakci, bude dost, tak je to ve výrobě na to tata.
LEGOPARK
Toto je čisté zavádzanie čitatelov. Robíte to čím ďalej častejšie.
Anonym
Bylo mi to jasný a nedalo mi to... Opět styl náš grafik. Fakt smutné, že tohle musíte dělat!

No, alespoň styl upoutávky na TV porad jste okopcili od Top Gearu a nijak se tím netajite...
RaSuSK73
Useknut strechu za B stlpikom, zavarit zadne dvere, odpalit z nich ram na okna a je z toho krasny pickup. Je ale otazne, kto by ho chcel s tak mizernymi motormi 😊
Frfla
Tak a tím Rumuni dohnali Západ, tak a teď dohnat ten Východ.
Karel Omacka
Na fotkach sem i ja hezkej. Ve skutecnosti by sis o me neprel ani kolo. A tohle rumunsko bude za jizdy vypadat jak kdyz se jednou za cas pokousi bubaci v pralese z hlíny a prken udělat lambo.