Design
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Takyto no name dizajn dnes uz nema ani MG ... zlaty karoq ci kodiaq ... len dokedy
@3_diamanty Tak zase radši trochu generické než hnusné. Mně se to teda líbí daleko víc než Enyaq a i víc než Kodiaq.
Pepa_007
.... akceleruje z 0 na 100 km/h za 5,5 sekundy a vyvine maximální rychlost 180 km/h.....
To bude hodně vostrý RSko. 😁😁😁🤣 Kam se na to hrabe RS Kodiaq, Octavia RS, Fabia RS. 😉 👍🏻
Jinak body kit vypadá dostatečně dravě. 😉 👍🏻
To bude hodně vostrý RSko. 😁😁😁🤣 Kam se na to hrabe RS Kodiaq, Octavia RS, Fabia RS. 😉 👍🏻
Jinak body kit vypadá dostatečně dravě. 😉 👍🏻
@Pepa_007
Ciste teoreticky by som ho na dialnici predbehol aj s mojim 1,2 tsi.... ( max 184 )
Mne ale maximalka tu az tak nepride dolezita u EV ... co viac nas.ere je ten samotny vzhlad ( bez loga a pomaly uz aj bez masky ) ... uz by to mohlo byt hocico ine len nie skoda... enyaq pritom este vyzera vcelku normalne.. a vedla elroqu vlastne super
Ciste teoreticky by som ho na dialnici predbehol aj s mojim 1,2 tsi.... ( max 184 )
Mne ale maximalka tu az tak nepride dolezita u EV ... co viac nas.ere je ten samotny vzhlad ( bez loga a pomaly uz aj bez masky ) ... uz by to mohlo byt hocico ine len nie skoda... enyaq pritom este vyzera vcelku normalne.. a vedla elroqu vlastne super
@3_diamanty Maximalka je dolezita, lebo pri obiehani je dolezity rozdiel rychlosti. Cize na dialnici vyhra 1.2 tsi, ale realne s tym tsi clovek nedosiahne maximalku v beznej premavke skoro nikdy, lebo tu rychlost si "treba zasluzit". Naopak, v Elroqu RS staci chvilu podrzat akcelerator a je tam tych 180. Ono ziadna hroza, potom sa to naspat zrekuperuje, alebo aspon cast z toho 😄
KANKUNEN
Vypadá to dobře a vám mamlasům je stejně 180 moc.
Asi tak. Keď vidím koľko Fabií ,,Monte Carlo" s dychavičným motorčekom behá po cestách, tak - smiech cez slzy 😁
Arese
"Sportovní" zkratowůz je něco jako sladká sůl nebo demokratická totalita. 😁 Prostě naprosté chucpe!
trapid
250 kW by mělo být pro EV téhle hmotnosti standard a ne (spíše) nesplnitelný sen - viz. neexistující Karoq RS.
https😐/www.seznam.cz/…ZGU6NTE4NTE1OTEz
Btw ani se ke zbytku portfolia nehlásí, zdálky ani člověk neví, že to je Škoda… Chybí tomu jasný identifikator a tím je Logo… Tj když to nepůjde, prostě ho zaříznou a odepíšou 😋