Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePrvní jízda s novým Peugeotem 5008: Silnější motor mu chybí, tříválec je málo
27 komentářů
GS
Tak protože... CO2 do 95g/km, tak se tím směremu budou poroučet všechny spalováky.... toto je jen začátek.
Ja Prvni 123
Motor je v pohode.
To auto je nesmyslne obludne velky.
Takze je mezigeneracne horsi, ne lepsi o uvedene cm, a kilogramy...
To auto je nesmyslne obludne velky.
Takze je mezigeneracne horsi, ne lepsi o uvedene cm, a kilogramy...
W.O. PRSCLEY
2,0 HDI v několika výkonech, tak to bývalo, hladký přesun s minimální spotřebou.
To bude tedy prodejní hit.
To bude tedy prodejní hit.
Arese
Bez pořádného spalovacího motoru to bude neprodejné. A stupidní i-Cocpit to jistí! 😞(((((
S nepredajnostou maju v koncerne skusenosti, stoji vyroba viacerych modelov, 500e uz odkladali 2krat, teraz stoji vyroba do 1. novembra, oplacke ev nie su ziadne trhaky, pezot ide setrit. Vedenie povedalo, ze co nezaraba bez milosti zarezu, tak cakam, ze o rok bude portfolio rovnake ako u jaguaru. 😂
rohYpnol
Opět jen zopakují - zlatý koncern VAG a jejich 2.0 TDI a 2.0 TSI...
Stellantis se může jít s těmito krumply bodnout.
Stellantis se může jít s těmito krumply bodnout.
KANKUNEN
Chlapi, ví někdo proč se už do francouzských osobáků nedává dvoulitr HDI? Emise NOx to nebudou, pevné částice jsou nula. Není to třeba jen tím, že HDI by užíralo z podílu PHEV, které jsou tak výhodné do flotilových emisí.
michal kravcik
ja to nechapem😒br />
Nová generace francouzského SUV má poprvé plug-in hybridní pohon,
preco v clanku nie je ani zmienka o plug -in variante? Kedy bude dostupna ?
preco v clanku nie je ani zmienka o plug -in variante? Kedy bude dostupna ?
michal kravcik
tak som si to zistil sam😒br />
nomalne je v ponuke aj 1.6L 4valec s plug-in hybridom 143kw/195hp takze vseti co tu placu ze trojvalec iba, nech si radsej otvoria cennik
@michal kravcik gratulujem Sherlock, ale zistil si len nieco co uz vsetci vedia a asi s tym pocital aj autor clanku, kedze to e😜licitne nespominal. Nie kazdy totiz chce plug-in hybrid a ten trojvalec je realne jedina motorizacia, kde nemusis nabijat zo zastrcky
@michal kravcik A kde v tom ceníku vidíš PHEV? Já vidím jenom hybrid a dvě EV, tak jak je uvedeno v článku. U PHEV se na stránkách Peugeotu píše, že je teprve v procesu homologace, takže co by o něm asi tak redaktor mohl napsat? Že bude? To ale napsal.
https😐/peugeot.ecpaper.cz/…5008-2024-cenik/?…
https😐/peugeot.ecpaper.cz/…5008-2024-cenik/?…
Rasto
Ja neviem, celkom pekné auto, ale PSA má tak podpriemerné pohony.
Spaľovák nezmyselne slabý, plug-in pre človeka bez rodinného domu nepoužiteľný a elektromobil s pohonom nesprávnej nápravy a vlastne tiež podpriemerný aj výkonom aj nabíjaním.
Ceny ako konkurencia.
Takže mi z toho vychádza, že musia dávať veľké zľavy 😁.
Spaľovák nezmyselne slabý, plug-in pre človeka bez rodinného domu nepoužiteľný a elektromobil s pohonom nesprávnej nápravy a vlastne tiež podpriemerný aj výkonom aj nabíjaním.
Ceny ako konkurencia.
Takže mi z toho vychádza, že musia dávať veľké zľavy 😁.
ericn
Byly doby kdy jsem měl doma několik modelů Peugeotu i Citroenu (stejně tak v rodině), ale to co poslední dobou Stellantis předvádí se svými auty mě jen přesvědčuje, že jsem udělal dobře a odešel od nich 😋👍
@ericn a mne sa tie autá inak páčia, takisto subaru. Ale proste keď si môže človek kúpiť za rovnakú cenu Rav4, Kodiaq alebo Enyaq ktoré majú normálne pohony... tak sa mi prieči kupovať Francúzov.
@Rasto kdyby měli alespoň odpovídající parametry a slušnou ergonomii, ale bohužel. Poslední co jsem vlastnil byla 1G P5008 s 1.6THP (od nové) a P207 s 1.4VTI, obě fajn auta. Nové generace mě zklamali, takže nastoupil VW a Hyundai 😋
Stále to říkám dokola....