Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST BMW XM Label Red – Exkluzivita pro 500 šťastlivců za 5 milionů

15 komentářů

johny555
Hnus ve stylu brutality. To je tak na předvádění před sousedy, že mám největší a nejdražší BMW. Samozřejmě bych jezdil pouze se zlatými řetězy na krku, na rukou největší Rolexky, v ruce největší iPhone a v něm vezl děti přímo ke vchodu do školy a přitom troubil, aby mi ty děti na chodníku uhly.
Pokud BMW, volil bych i4ku. Ale i tak bych se asi za BMW spíš styděl.
iudex
@johny555
možno by som trochu podpichol: to, že by si sa za svoje auto hanbil vypovedá viac o Tebe ako o aute samotnom; proste si zle kúpil. 😉 Ale inak súhlasím s náhľadom na auto, je to trochu kolotočársky, alebo ešte lepšie saudskoarabský štýl, presne v štýle instagramových videí, kde príde šejk do predajne a povie: "čo máte najdrahšie?" Aj keď naživo to auto nevyzerá tak zle, to, čo som videl, nemalo toľko dizajnových (nevkusných) serepetičiek. Neviem presne, ktoré z tých cingrlátok sa dajú neobjednať, ale myslím, že základ bez príplatkov môže vyzerať trochu civilnejšie. Každopádne not my style.
Plus z praktického hľadiska to nie je moc efektívne využité, pri dĺžke 5,1 m je to prakticky 4-miestne auto s kufrom na úrovni podpriemerného kompaktného kombi, ale chápem, že to nie je jeho poslaním.
lukas13
@johny555
No jo no, i rappeři, fotbalisté, hokejisté a zápasníci MMA potřebují "pořádnej kočár". Vždy jsem si myslel, že tuto roli zastává Bentley. A teď útok z vlastní stáje.

Ps.: V pátek jsem jel do LBC. 130+, předjíždím dva kamiony a za mě najede pa*l* (dosaď písmena "b") v novém BMW řady 7, černé. Začal se na mě mačkat na méně než metr, vytrubovat a najíždět. Já vzadu na autě obrovskou samolepku, že vezu malé dítě. Které jsem vezl.
Pokud to ten dotyčný náhodou čte - ty *l*e, to jsem to měl i s malým nakouřit pod ten kamion, nebo do svodidel? Jsi normální, kreaturo?
Ohrozil jsi mého syna. Zcela zbytečně. Zbabělče hnusná.

Ps.: Jo, za mě je to designově auto přesně pro tenhle typ lidí. Škoda, BMW jsem měl vždy rád.
GeekStar
"Šťastlivců" 😁
scadar
No vypadá to strašně, ale někde v dubaji nebo v číně se to určitě bude líbit.
kesumb
budou radi, ze to udaj. Za cenu tohodle je ix a x5 m60i dohromady. Pripadne ix a xm50e dohromady….
iudex
@kesumb
Tak cenovo je to úplný nezmysel. Za cenu XM red label dostanem XM 50e, teda ten istý model, len so slabším motorom 50e (so stále vysokým výkonom 350 kW) a k tomu M2. A mám aj image najvyššieho modelu, aj naozajstný športiak, s ktorým sa na športovú jazdu nemusím len hrať, ale si naozaj zajazdím.
Ale ako píšem vyššie, je to pre skupinu ľudí, ktorí chcú z princípu to najlepšie (stotožňované s najdrahšie) a takých sa pár na svete vždy nájde. U nás v meste jedna XM jazdí a to sme chudobní príbuzní.
kesumb
@iudex
ja nevim jak xm ale v x5 je 50e daleko za moznostma suv a smyslem takovyho auta. Plus nevidim smysl priplacet za v8 s podivnou povesti. A v realu to stejne nakope cokoliv od m2 az po ix…
iudex
@kesumb
Tipujem, že jazdné vlastnosti XM budú trochu ďalej ako pri X5ke, takže myslím, že ten výkon podvozok auta v pohode zvládne. Druhá vec je ako píšeš zmysel, hybridné SUV proste nie je športiak, nech má podvozok akokoľvek sofistikovaný, 2,7 tony neoklameš, v zákrutách ani na brzdách. Preto za mňa ísť cez 478 koní, čo je v základe, je úplne zbytočné.
MrBeranek
Hnusná obluda. Vždycky, když ji potkám na silnici, tak se leknu.
Ji/Ri
Mi se to líbí. Jízda je eMková. V benzínu to jezdí za 14, na baterku cca. 80-100km. Nebýt toho humbuku kolem.... tahle spec. je ale samozřejmě mimo. Dat do toho 350koní v ropě nebo 400 v benzínu a šestiválci tak není o čem.
ericn
Exkluzivita pro 500 šťastlivců - spíš pro 500 zoufalců, tohle opravdu hnusné auto a mají vůbec problém ho prodat 😄
Lempl Klaun
@ericn Vlastní zkušenost, že? 🤡
Dinar
@Lempl Klaun
Nikdo to nechce, prodává se jich míň než Z4. https😐/www.motor1.com/…m-sales-q3-2024/
Man Ký
Pohledne auta. Ale zasadne bez těch výstřelků v podobě barevných lišt a světýlek. A aftermarketová kola...