Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
kesumb
budou radi, ze to udaj. Za cenu tohodle je ix a x5 m60i dohromady. Pripadne ix a xm50e dohromady….
@kesumb
Tak cenovo je to úplný nezmysel. Za cenu XM red label dostanem XM 50e, teda ten istý model, len so slabším motorom 50e (so stále vysokým výkonom 350 kW) a k tomu M2. A mám aj image najvyššieho modelu, aj naozajstný športiak, s ktorým sa na športovú jazdu nemusím len hrať, ale si naozaj zajazdím.
Ale ako píšem vyššie, je to pre skupinu ľudí, ktorí chcú z princípu to najlepšie (stotožňované s najdrahšie) a takých sa pár na svete vždy nájde. U nás v meste jedna XM jazdí a to sme chudobní príbuzní.
Tak cenovo je to úplný nezmysel. Za cenu XM red label dostanem XM 50e, teda ten istý model, len so slabším motorom 50e (so stále vysokým výkonom 350 kW) a k tomu M2. A mám aj image najvyššieho modelu, aj naozajstný športiak, s ktorým sa na športovú jazdu nemusím len hrať, ale si naozaj zajazdím.
Ale ako píšem vyššie, je to pre skupinu ľudí, ktorí chcú z princípu to najlepšie (stotožňované s najdrahšie) a takých sa pár na svete vždy nájde. U nás v meste jedna XM jazdí a to sme chudobní príbuzní.
@iudex
ja nevim jak xm ale v x5 je 50e daleko za moznostma suv a smyslem takovyho auta. Plus nevidim smysl priplacet za v8 s podivnou povesti. A v realu to stejne nakope cokoliv od m2 az po ix…
ja nevim jak xm ale v x5 je 50e daleko za moznostma suv a smyslem takovyho auta. Plus nevidim smysl priplacet za v8 s podivnou povesti. A v realu to stejne nakope cokoliv od m2 az po ix…
@kesumb
Tipujem, že jazdné vlastnosti XM budú trochu ďalej ako pri X5ke, takže myslím, že ten výkon podvozok auta v pohode zvládne. Druhá vec je ako píšeš zmysel, hybridné SUV proste nie je športiak, nech má podvozok akokoľvek sofistikovaný, 2,7 tony neoklameš, v zákrutách ani na brzdách. Preto za mňa ísť cez 478 koní, čo je v základe, je úplne zbytočné.
Tipujem, že jazdné vlastnosti XM budú trochu ďalej ako pri X5ke, takže myslím, že ten výkon podvozok auta v pohode zvládne. Druhá vec je ako píšeš zmysel, hybridné SUV proste nie je športiak, nech má podvozok akokoľvek sofistikovaný, 2,7 tony neoklameš, v zákrutách ani na brzdách. Preto za mňa ísť cez 478 koní, čo je v základe, je úplne zbytočné.
Ji/Ri
Mi se to líbí. Jízda je eMková. V benzínu to jezdí za 14, na baterku cca. 80-100km. Nebýt toho humbuku kolem.... tahle spec. je ale samozřejmě mimo. Dat do toho 350koní v ropě nebo 400 v benzínu a šestiválci tak není o čem.
ericn
Exkluzivita pro 500 šťastlivců - spíš pro 500 zoufalců, tohle opravdu hnusné auto a mají vůbec problém ho prodat 😄
@ericn Vlastní zkušenost, že? 🤡
@Lempl Klaun
Nikdo to nechce, prodává se jich míň než Z4. https😐/www.motor1.com/…m-sales-q3-2024/
Nikdo to nechce, prodává se jich míň než Z4. https😐/www.motor1.com/…m-sales-q3-2024/
Man Ký
Pohledne auta. Ale zasadne bez těch výstřelků v podobě barevných lišt a světýlek. A aftermarketová kola...
Pokud BMW, volil bych i4ku. Ale i tak bych se asi za BMW spíš styděl.
možno by som trochu podpichol: to, že by si sa za svoje auto hanbil vypovedá viac o Tebe ako o aute samotnom; proste si zle kúpil. 😉 Ale inak súhlasím s náhľadom na auto, je to trochu kolotočársky, alebo ešte lepšie saudskoarabský štýl, presne v štýle instagramových videí, kde príde šejk do predajne a povie: "čo máte najdrahšie?" Aj keď naživo to auto nevyzerá tak zle, to, čo som videl, nemalo toľko dizajnových (nevkusných) serepetičiek. Neviem presne, ktoré z tých cingrlátok sa dajú neobjednať, ale myslím, že základ bez príplatkov môže vyzerať trochu civilnejšie. Každopádne not my style.
Plus z praktického hľadiska to nie je moc efektívne využité, pri dĺžke 5,1 m je to prakticky 4-miestne auto s kufrom na úrovni podpriemerného kompaktného kombi, ale chápem, že to nie je jeho poslaním.
No jo no, i rappeři, fotbalisté, hokejisté a zápasníci MMA potřebují "pořádnej kočár". Vždy jsem si myslel, že tuto roli zastává Bentley. A teď útok z vlastní stáje.
Ps.: V pátek jsem jel do LBC. 130+, předjíždím dva kamiony a za mě najede pa*l* (dosaď písmena "b") v novém BMW řady 7, černé. Začal se na mě mačkat na méně než metr, vytrubovat a najíždět. Já vzadu na autě obrovskou samolepku, že vezu malé dítě. Které jsem vezl.
Pokud to ten dotyčný náhodou čte - ty *l*e, to jsem to měl i s malým nakouřit pod ten kamion, nebo do svodidel? Jsi normální, kreaturo?
Ohrozil jsi mého syna. Zcela zbytečně. Zbabělče hnusná.
Ps.: Jo, za mě je to designově auto přesně pro tenhle typ lidí. Škoda, BMW jsem měl vždy rád.