Novinky
KANKUNEN
5
Aaa, šéfdesigner KIE se zas vrátil k BMW
Přejít do diskuze
Ja Prvni 123
Co je to za hnusnou modu ty skleneny pekla pres pul palubky?
Kdyz to dela Mercedes, tak musi i BMW?
Neda se na to divat.
Ten elektromotor je v te dvouspojce nebo jak?
Kdyz to dela Mercedes, tak musi i BMW?
Neda se na to divat.
Ten elektromotor je v te dvouspojce nebo jak?
iudex
Za mňa je toto auto zlepšenie v jednom smere a zhoršenie v dvoch. Zlepšenie je to z hľadiska dizajnu, ten predok je lepší, ako u predchodcu, ktorý vyzeral spredu ako minivan, príliš robustný, vysoký, s neprimerane veľkou maskou. Tu to trochu očesali, zmenšili, už to nepôsobí ako Active Tourer, ale ako klasický hatch. Celkové proporcie sú podobné, ostatne je to len taký väčší facelift, pôsobí to trochu genericky, ale tak to bolo aj u predchodcu, takže tu nie je zmena k lepšiemu ani horšiemu, not great, not terrible.
Čo je za mňa horšie je technika a motory a cena. Jednak v interiéri sa prešlo na komplet dotykové ovládanie, čo je ergonomicky pokles. Motory, teda tie výkonnejšie, čo ma zaujímajú, sa okresali, vypadla 128ti a 135 má menší výkon. Pričom práve verzia 128ti bola pre mňa najzaujímavejšia z radu. Proste také prémiové GTI, klasický hotheč za ešte znesiteľnú cenu. To je teraz pasé a zostáva len 135. A aj ten sa zhoršil, stratil výkon (síce málo, ale predsa), ale pritom je drahší. Aktuálne teda z konkurencie hothečov s 300+ koňmi je pre mňa bavorák najmenej zaujímavý. Jednak má najnižší výkon (S3 či Golf R majú oproti tomu o 33 koní viac a to už bude cítiť), jednak je drahší. Takže pri voľbe, či genericky vyzerajúci bavorák s 221 kW za 52t eur, alebo rozpoznateľné Audi S3 s 245 kW za 45t eur niet o čom uvažovať.
Čo je za mňa horšie je technika a motory a cena. Jednak v interiéri sa prešlo na komplet dotykové ovládanie, čo je ergonomicky pokles. Motory, teda tie výkonnejšie, čo ma zaujímajú, sa okresali, vypadla 128ti a 135 má menší výkon. Pričom práve verzia 128ti bola pre mňa najzaujímavejšia z radu. Proste také prémiové GTI, klasický hotheč za ešte znesiteľnú cenu. To je teraz pasé a zostáva len 135. A aj ten sa zhoršil, stratil výkon (síce málo, ale predsa), ale pritom je drahší. Aktuálne teda z konkurencie hothečov s 300+ koňmi je pre mňa bavorák najmenej zaujímavý. Jednak má najnižší výkon (S3 či Golf R majú oproti tomu o 33 koní viac a to už bude cítiť), jednak je drahší. Takže pri voľbe, či genericky vyzerajúci bavorák s 221 kW za 52t eur, alebo rozpoznateľné Audi S3 s 245 kW za 45t eur niet o čom uvažovať.
iudex
@pradeda777
Jo, to nie je zrovna vydarený odtieň, resp. na 1er vôbec nepasuje.
Plus to nie je žiadna z normálne dostupných farieb a nie je úplne fér prezentovať auto vo farbe, ktorá normálne nie je v konfigurátore.
Jo, to nie je zrovna vydarený odtieň, resp. na 1er vôbec nepasuje.
Plus to nie je žiadna z normálne dostupných farieb a nie je úplne fér prezentovať auto vo farbe, ktorá normálne nie je v konfigurátore.
3_diamanty
Taka zvacsena fiesta... alebo prekabateny ceed? A ze len cinania kopcia... bejvavalo
Zase na druhej strane ked si uvedomime ze predchodca bol na xichte ako mpv carens tak ano rozhodne modro bieka vrtula pokrocila vpred... este kusocek a vizualne sj tych korejcov da ... 😃
Zase na druhej strane ked si uvedomime ze predchodca bol na xichte ako mpv carens tak ano rozhodne modro bieka vrtula pokrocila vpred... este kusocek a vizualne sj tych korejcov da ... 😃
ericn
Je to Kia Ceed nebo Focus, hmmm 🤔 Moment to je maskované BMW… Bože, kam ten svět spěje 🙈
ptr078
Predoslu jednotku som videl v tejto farbe na zivo u dilera spolu s pastelovou orange a modrou ala ford rs a podla mna to bolo fajn
pradeda777
@iudex ....já jen, že BMW objevilo zelenou.....😎 Ale tady na té 1er mě nějak nesedí...😒