Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Lexus NX 350h Overtrail – Drsnější skautík

10 komentářů

JirkaVejrazka
"Řidiče, který na hybridy není zvyklí, ..." - au 😉
Ozzman
Jel sem tim starsim velkym lexem, RX ? S 3.5 v6 HEV, jelo to hezky, ale docela to chlastalo, pak jsem se svezl s tim inovovanym s R4 2.4t a to jelo o kus lepe, žralo to taky dost 😁 Tak tady bych asi problem nehledal, lexus si malokdo kupuje misto D3, je to jinak zamerene auto… takhle oskliva Ravka taky neni pro kazdeho @Ham.
Ozzman
Já jsem s tím jezdil jen kolem Prahy, s oběma a obě kolem 9-10, ale jo, 7,3 je fajn, jen tady dostaneš bídu, že to Kodiaq umí za 6... 😁 mne by to bylo fuk, taky jezdím za víc, než většina @Alfonz666
Ham.
"A že do vývoje nových lexusů firemní účetní podle všeho zasahovali mnohem méně než v případě zejména německých značek"
No kdyby tomu tak skutečně bylo, tak účetní dopřejí NX podélné uložení motorů, kvalitní přední nápravu a ne primitivní McPherson, skutečné 4x4 a nikoliv náhražku v podobě slabého elektromotoru na zadku, uložení tlumičů do hrnců z lehké slitiny a ne do plechu, vzduchové pružení, motory s 6 válci a další hromadu věcí, které i přes ty škrty německých účetních německé značky mít mohou a Lexus nikoliv.
Arese
Tato značka mě tradičně nechává zcela chladným ..🫢
P.S. Ta predátorská maska dodává všem současným Lexusům velmi nesympatický ksicht. ☹️👎
Alfonz666
S tim starším Rx s R6 jsem letos projezdil celý Rakousko + samozřejmě Alpy a průměr byl 7,3/100 to mi přijde dost dobrý
Mikesus
@Jozinwk
Kdo? lexus? Nebo obecně?
webpaja
@Ozzman Docela zásadním problémem je, že nová X3 30e, tedy 300HP plugin s reálným EV dojezdem kolem 60-70km je v plné výbavě za 2M. Bude lépe jezdit už kvůli uspořádání pohonu a samozřejmě za méně, když budeš pravidelně nabíjet.
Velmi podobně na tom bude GLC v podobné specifikaci, jen to je o dost těžší.
Jozinwk
NECHÁPEM .....predaj áut klesá a keď si chcete kúpiť , , tak čakacia doba 5-6 mesiacov 🤔😬🤔 .....nestíhajú výrobu ?!?
Koliesko
Môžem potvrdiť, s tým istým Lexusom RX mám po najazdených 100.000 km priemernú spotrebu 7,2 l na 100 km.