Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Zachovalý Ford Mondeo se u nás prodává za 79 tisíc. Ujel jen 48 tisíc km

10 komentářů

Ozzman
Toto v kombi měl kamaráda táta v 90tkách, silná závist, když jsem se po dosažení 18ti v autě svezl, jako spolujezdec, přišlo mne to oproti naší Felicii jako nehorázná raketa, bohužel, v prach se obrátil, jako všechny Fordy do roku 2007 vyjma těch, které někdo vyvařuje až do dnešních dní
Ozzman
Tak ST 200 byl plakátový sen mého dospívání, krásné auto, já si po letech projel civilní MK2 2.5V6 v manuálu, bohužel poplatné zanedbané údržbě a stáří, ale ten motor na to docela lehké auto byl super... Já jsem Fordy začal jezdit až od Mondea MK4 a to rezlo jen v místě, kde jsem poškodil lak, jinak dobrý, ale ještě Fokus MK2 uměl být velmi ekologicky😁 @ptr078
Arese
Nádherné auto! Hlavně se jedná ještě o to krásné původní provedení s nízkými světlomety a "neocucanými" nárazníky, tím hnusně vytlemeným faceliftem v korejském stylu (který Ford nesmyslně označuje za II.generaci) pak vizuální přitažlivost tohoto auta silně utrpěla ..😥
P.S. (Podobná faceliftová pohroma bohužel postihla i Octavii II. generace 👎)
Ja Prvni 123
@Ozzman Hmm, a ktere auto te doby nerezavelo?

Byla jina doba.
Uplne bezne se prodavaly opravne sady plechu na vyvareni...
ptr078
Mne sa pacila az ta dalsia gen, resp facelift ci co to bolo. Kombi st200. V tom case som mal okolo 3 ka cka a tie hrdzaveli pred ocami 🤣. V tom bol ford vizionar, nechapem preco to eu v ramci grín dílu nedava zakonom, ze auto po 10 roku sa ma rozpadnut na prach a bol by pokoj. Ford by bol zase na spicke, technologiu ma 😂
ericn
@Arese zas takové drama to nebylo, mě se líbil FL víc, získalo to dynamický styl 😋 Ale ani před FL mě neuráží. Soused měl rv94 lift 1.8TD 66kW a jezdil s tím asi 10let 👍 Byl na něj pyšný…
Klouzan
@Ja Prvni 123 , třeba Audi, měli jsme 100 r1986 a nerezavěla vůbec.
RaSuSK73
2 fakt dobre Mondea - Mk. III ST 220 3.0V6 a Mk. IV 2.5T. Zviezol som sa v jednom aj druhom (Mk.IV vo verzii Titanium S s aktivnym podvozkom), fakt parada. Koncern tej doby sa mohol schovat.
ptr078
Vidis to som nevedel, myslel som si, ze focus mk1 je v korozii najhorsi. O mk2 som aj chvilku uvazoval
Ja Prvni 123
Jako nic proti tomu autu, je fajn.

Ale takhle "inzertni" clanek, to prodava bratranec?