Novinky
MB1975
2
Skoda. Super stroje to byly. Zadokolkova koncepce a japonska kvalita. Polozil je ten sverazny design ale hlavne otresna servisni politika..jeden servis a samozrejme v praze. to od koupe odradilo i me tehdy..
Přejít do diskuze
borist
V poslednich letech v tom byl jako zakladni motor 3.0 turbo sestivalec. V pujcovnach jich jednu dobu byly mraky, nekolikrat jsem ho mel pujceny a jel fakt paradne. Ani to rizeni nebylo tak spatne. Pro mne zasadni vada byl displej. Pres den jsem na nem kvuli zkoseni nevidel vubec nic, parkovaci kamera byla tim padem uplne k nicemu. Mozna vyssi nebo naopak mensi osoba by s tim problem nemela, ale pro mne to byla hruza. Az do konce ho prodavali dost draho na vybehovy model. Asi kvuli tomu motoru.
twistedTSD
Svého času jsem strašně ujížděl na G37. Q50 měla zajímavý hybrid, design zejména interiéru už mě tolik nezaujal, ale když ji potkám, vždy se za ní otočím. Škoda každého dobrého negazíku.
Markus1
@3_diamanty
Kolko Infinity alebo Genesisov ti presli rukami ked vravis ze cele zle?
Jazdil som chvilu Infinity Q60 s 3.0 benzinom a pomer cena/kvalita je super a tak isto som mal moznost si prejst Genesis GV80 a uprimne keby som podobne auto uz nemal a musel by som kupovat nove tak ho urcite zaradim do uzsieho vyberu!
Kolko Infinity alebo Genesisov ti presli rukami ked vravis ze cele zle?
Jazdil som chvilu Infinity Q60 s 3.0 benzinom a pomer cena/kvalita je super a tak isto som mal moznost si prejst Genesis GV80 a uprimne keby som podobne auto uz nemal a musel by som kupovat nove tak ho urcite zaradim do uzsieho vyberu!
3_diamanty
Nissan chcel tiez svojho Lexusa po vzore Toyoty ...akurat to s Infiniti zobral za zly koniec.... k tomu patalie s riadenim bez mechamickej vazby a pod... cele zle... spusta premrhanych prachov... nasledoval koniec predaja v EU ... a nebudem sa divit ked Infiniti skonci o par rokov vo svete uplne .... som zvedavy aj na genesisa od hyundaia... tiez je o nom uz akosi ticho... a tak velke plany s nim tiez v hyundai mali...