Novinky
KANKUNEN
8
@WinDiesel Šámal ti to z Čile doveze
Přejít do diskuze
Ringhofer
Tak už i ACZ píše, že by rádo v ČR auta, co mají podprůměrné hodnocení bezpečnosti od EuroNCAP. Nečekal jsem, že se toho dožiju...
Anonym
Máš pravdu Horký Rome, už jsem viděl pár mentálně slabších jedinců v MG jet. Normální člověk netopýre nechce.
Anonym
V nabídce na českém trhu je asi tisíc různých SUV crossoverů s pohonem předních kol. Toto MG by bylo tisícté první. Za mě zbytečné auto. Ale věřím, že by se docela dobře prodávalo, pokud by MG nastavilo dobrou cenovku.
Jinak v článku je chyba. Dodatečná cla, která zavedla EU, platí jen pro čínské elektromobily. Dovoz klasických čínských aut je zatížen pouze základním clem 10 %, tak jako tomu bylo v minulosti.
Jinak v článku je chyba. Dodatečná cla, která zavedla EU, platí jen pro čínské elektromobily. Dovoz klasických čínských aut je zatížen pouze základním clem 10 %, tak jako tomu bylo v minulosti.
Naughtilus
Chteli bychom opravdu dalsi SUV?
SUV sem, SUV tam, co ja s nima udelam...
SUV sem, SUV tam, co ja s nima udelam...
Ja Prvni 123
Prestante tady propagovat cinske darebaky.
Je to vysoce nemoralni.
Howgh.
Je to vysoce nemoralni.
Howgh.
Ondřej Šámal
@Tycoon Máte pravdu. Tu větu jsem myslel spíše tak, že náklady spojené s dodatečnými cly by se velmi pravděpodobně rozprostřely do celé nabídky, tedy i na spalováky.
Ale raději to v textu upravím, díky 😄
Ale raději to v textu upravím, díky 😄