Ekonomika
Zpět na článek
5 nejprodávanějších SUV v Evropě v roce 2024: Němci na vrcholu, Američané těsně pod ním
18 komentářů
Jaros 00071
2
@Meky ta Toyota má tak hnusný interiér, že manželka za minutu měla jasno. Tohle auto nebrat.
Přejít do diskuze
ptr078
Tak troc sa bude kupovat navalovo, neviem ako v cechach, ale na slovensku robi vw obcas akcie, ked da dole par tisic e, aby aspon nieco predal. A troc uz bol par krat v zlave, vyvoj uz je davno zaplateny a aj v tisicovych zlavach to stoji ovela viac ako pred par rokmi
Ham.
Větší Tucson je za jeho cenu jenom pro teoretika, který posuzuje ceny podle internetu. Skuteční kupci, kteří ta auta reálně kupují jej mají za daleko menší peníze, protože dostanou velkou slevu.
Ozzman
A to já zase nechápu ten Troc, je to drahé a za ty peníze mne to příjde dost plastové a když už by to mělo nějak vypadat, jsi na ceně atakující 1 milion a to na takhle malý crossover je za mne nepřijatelné. Umím si představit, že to na západě stojí jiné peníze, berou to dost i autopujčovny, ale 590 základ za 1.0TSI.. nevim nevim. Taky u nás tak nejezdí.... A hodnotnější myslíš jak ? Pokud srovnám Yaris Cross, tak ten mne příjde v interiéru bytelnější, tebou zminovaná Corolla Cross už asi ne, tam se v interiéru šetřilo, ta má asi nejodfláknutější interiér ze všech aktuálních Toyot a cenově začíná tam, kde Troc končí.
Jo a odkdy je Tesla Y SUVčkem? To není už ten rodinný crossover o kterém se tu básní ? 😁 Náhrada MPV a kombi v jednom ? 😁
Jo a odkdy je Tesla Y SUVčkem? To není už ten rodinný crossover o kterém se tu básní ? 😁 Náhrada MPV a kombi v jednom ? 😁
webpaja
T-Roc a Yaris Cross jsou úplně jiné kategorie. U T-Rocu ucítíš každým metrem, že je postavený na základě Golfu. bytelný, komfortní, může sloužit jako jediné auto.
Yaris Cross je i na malých kolech uskákanější a odpovídá kategorii supermini.
Btw, je taky drahý. 😉
Yaris Cross je i na malých kolech uskákanější a odpovídá kategorii supermini.
Btw, je taky drahý. 😉
ptr078
Tak troc musis chapat v kontexte modnej vlny "vsetko o 5cm vyssie" kedy vznikol. Zoberieme slusny golf, osudime, vsade kde sa da, zdvihneme o 5cm a nechame si za to este priplatit. Ked su ludia dost blbi za to platit, preco nie
Avantime
Čudoval som sa nedávnej správe, že Dacia ide pochovať Stepway, ale už tomu asi rozumiem. Potrebuje z nástupcu Sandera Stepway spraviť samostatný model, lebo takto je to spojené a napríklad v takomto rebríčku sa to vôbec nepremietne.
Je dosť možné, že týmto krokom obyčajné Sandero zanikne, teda podobný scenár aký zažila Kia Rio, ktorú už úplne nahradil Stonic. Aj tak by ma však zaujímal pomer predajov Sandera a Sandera Stepway v Európe a či to kupujúci vníma len ako lepšiu výbavu alebo mu to fakt dodáva pocit mestského crossoveru.
Úspechu T-Rocu sa nečudujem. Mal som ho požičaný a je to podarené auto. Určite hodnotnejšie ako Yaris Cross (viem, po technickej stránke by to znieslo skôr porovnanie s Corollou Cross, ale tam sme cenovo už úplne inde).
Je dosť možné, že týmto krokom obyčajné Sandero zanikne, teda podobný scenár aký zažila Kia Rio, ktorú už úplne nahradil Stonic. Aj tak by ma však zaujímal pomer predajov Sandera a Sandera Stepway v Európe a či to kupujúci vníma len ako lepšiu výbavu alebo mu to fakt dodáva pocit mestského crossoveru.
Úspechu T-Rocu sa nečudujem. Mal som ho požičaný a je to podarené auto. Určite hodnotnejšie ako Yaris Cross (viem, po technickej stránke by to znieslo skôr porovnanie s Corollou Cross, ale tam sme cenovo už úplne inde).
Horký Rom
Model Y je nyní k dispozici s úrokovou sazbou 1,99%.*
Neváhejte a vyrazte již toto léto na road trip. Zadejte do svého vozu Tesla destinaci a Plánovač tras vám podle potřeby navrhne trasu s doporučeními pro nabíjení.
Objednejte a převezměte svůj vůz do 30. září 2024 a získejte tuto úrokovou sazbu.*
https😐/www.tesla.com/…CZ/modely/design?…
Neváhejte a vyrazte již toto léto na road trip. Zadejte do svého vozu Tesla destinaci a Plánovač tras vám podle potřeby navrhne trasu s doporučeními pro nabíjení.
Objednejte a převezměte svůj vůz do 30. září 2024 a získejte tuto úrokovou sazbu.*
https😐/www.tesla.com/…CZ/modely/design?…
Jaros 00071
@Horký Rom kdo by ten elektro křáp chtěl? Ti pomatenci co fandí elektru už nakoupili.😉 Dalších 95% motoristů chce jezdit se spalováky nebo hybridy.
Meky
@Ozzman
Tak dnes som isiel okoko toyoty a skusal som staticky yaris cross.
Prekvapujuco dobre spracovanie, rozhodne o nic horsie ako t roc.
Priestorovo je to mensie, hlavne vzadu je miesta dost malo, asi ako vo fabii. Kamiq je vnutri vacsi. Zase kamiq je vyrazne horsie spracovany.
Pre dvoch ludi do mesta a medzimesto vyzera byt yaris cross slusne pouzitelny.
Tak dnes som isiel okoko toyoty a skusal som staticky yaris cross.
Prekvapujuco dobre spracovanie, rozhodne o nic horsie ako t roc.
Priestorovo je to mensie, hlavne vzadu je miesta dost malo, asi ako vo fabii. Kamiq je vnutri vacsi. Zase kamiq je vyrazne horsie spracovany.
Pre dvoch ludi do mesta a medzimesto vyzera byt yaris cross slusne pouzitelny.
Ozzman
Jo,,ja tahle 2 auta primarne nechtel srovnavat, vim, ze jsou jine kategorie, spise jsem reagoval na tu poznamku o hodnotnejsim aute. Yaris i Corolla Cross nejsou levna auta na sve kategorie, ale Yaris ma slusny aspon interier na rozdil od Cross corolly
Spise jsem narazel, ze Troc toho moc extra nenabidne za ceny, jake jsou vČR a taky se tady extra neprodava a že pro zapad bude asi dostupnejsi.
Spise jsem narazel, ze Troc toho moc extra nenabidne za ceny, jake jsou vČR a taky se tady extra neprodava a že pro zapad bude asi dostupnejsi.
Ozzman
Tohle chapu, ale v Golfu jsem seděl, to je prostě, když opomenu infotainment a nějaké moje osobní preference, které by mne k němu nezavedly, normální auto, použitelné, slušný interiér a neříkej mne, že je menší ? Zvláště kombík ? Cena stejná, jako Troc 😊 Nevím nevim...
3_diamanty
Urcite super auto... ale za jeho cenu je uz o cislo vacsi tucson... fakt ma az prekvapuje ze sa tak perfektne predava ( a to faceliftom este pekne opat zdrazel ) . a aj u nas vidim vacsinou t cross alebo potom uz tigiho... ale zrovna T roc az tak casto nestretavam...
Duster cakam ze pojde este hore.. do konca roka moze byt aj v prvej trojke... ale viac napovie az buduci rok ked sa novy duster rozbehne uz naplno... a kludne mozno uz buduci rok bude aj prvy... nikto si myslim sa nebude cudovat.. vyzera super outdoorovo a stylovo zaroven a aj velkostne pokryva idealne spektrum
Duster cakam ze pojde este hore.. do konca roka moze byt aj v prvej trojke... ale viac napovie az buduci rok ked sa novy duster rozbehne uz naplno... a kludne mozno uz buduci rok bude aj prvy... nikto si myslim sa nebude cudovat.. vyzera super outdoorovo a stylovo zaroven a aj velkostne pokryva idealne spektrum
Meky
nedavno som sa v T-rocu viezol s 1.5 TSI a nijako ma neohuril.
Nudne, vrzgajuce auto - ako vsetky VAG auta z poslednych 5 rokov.
HLuk aj pohodlie uplne "normalne" ako v kazdom inom aute.
Nudne, vrzgajuce auto - ako vsetky VAG auta z poslednych 5 rokov.
HLuk aj pohodlie uplne "normalne" ako v kazdom inom aute.