Testy
3_diamanty
A prave u takycho luxusnych aut su fyzicke ovladace vitane... plus aj zvlast este nejake tie fyzicke hodinky na palubke ako ma povedzne maserati.. proste je to aj stylovejsie ( hmatatelny luxus nikdy nevyjde z mody ) ... ale zrejme my sme este stara skola a tomu "modernemu" luxusu uz nerozumieme
Auto klasika krasne... ved klasika range.. tu sa to aj ocakava :yes:
Auto klasika krasne... ved klasika range.. tu sa to aj ocakava :yes:
Mr.Murphy
.... ty prachy bych za to nedal, ale jako když to někdo neřeší a to auto se mu líbí a vyhovuje, proč ne 😄
co ale mrzí je absence základních fyzických ovladačů, to bych si musel hodně osahat a vyzkoušet, než bych do toho šel.... ;-\ A to, že fyzické ovladače klimy dali pasažérům do zadní části, považuju za čirou provokaci.... 😉
co ale mrzí je absence základních fyzických ovladačů, to bych si musel hodně osahat a vyzkoušet, než bych do toho šel.... ;-\ A to, že fyzické ovladače klimy dali pasažérům do zadní části, považuju za čirou provokaci.... 😉
traveldrive
Za čo je ten palec hore, keď toto auto na palubke tie klasické veci nemá?
ptr078
Vid freddka o clanok vedla.... vedia to kradnut za 25 sekund, v uk to uz nechcu ani poistit a ked, za sialene peniaze
webpaja
Tenhle nový jsem ještě nejel, minulá generace byla fajn. Víc mi sedí RRS než RR, ten je opravdu spíš jako luxusní loď. 😉
webpaja
U nás poměrně dost, vzhledem k vysokým cenám až překvapivě hodně. JLR měly vždy měkčí rozjezdy než D3, od 100 je situace stejná nebo obrácená. dynamicky rozhodně nestrádáš.
Cena je taková, jakou jsou ochotni zákazníci zaplatit, ale je to drahé.
Cena je taková, jakou jsou ochotni zákazníci zaplatit, ale je to drahé.
Lubo
Tak napr. voči Q7 (X5) dynamicky o 0,5s na 100. A cenovo o cca 500 (41😄 tis Kč drahšie SE D300, 221 kW.
Ja ich ani veľa nevídam na cestách. Ale určite pekné auto :yes: .
Ja ich ani veľa nevídam na cestách. Ale určite pekné auto :yes: .
webpaja
Dynamicky rozhodně nezaostává, je tu totiž ještě varianta D350. Cenově vlastně taky ne, když se podíváš, kolik jich jezdí, tak si s klidem obhájí svou cenu.
AWS je myslím pro nafťáky option, je v základu pro PHEV a silnější verze.
AWS je myslím pro nafťáky option, je v základu pro PHEV a silnější verze.
hamsa
Range Rover je pro mně nejkrásnější auto ever. Problém je ovšem v kvalitě provedení a spolehlivosti a tady RR ztrácí a nešel bych do něj :no:
Nevidím nejak veľa rozdielov oproti o dosť lacnejšiemu RRS pred 2 rokmi.
https😐/www.auto.cz/…spolecnik-147046
- HSE je zrejme High Specification Equipment, ale na fotkách to nevidím a funkčne sa mi z popisov tiež nezdá, že ide o niečo prevratné... asi len Semianilinová koža vs Windsor. Možno niekto objasní a odpustí neznalosť.
- Presným názvom výbavy úplne nerozumiem, ale zdá sa mi, že chýba natáčanie zadných kolies. Pri tej veľkosti sa zíde.
K veľkosti: https😐/www.carsized.com/…bmw-x7-2022-suv/