Novinky
Mikesus
6
Ano, sázka na zastaralou technologii. To bývá hřebíček do rakve.
Přejít do diskuze
Anonym
Nabízet zákazníkům různá technická řešení je správná cesta. Ať si rozhodne zákazník, co mu objektivně vyhovuje více nebo co subjektivně preferuje.
Je to správná cesta i pro samotné automobilky. Vsadit celou budoucnost firmy na jedno řešení je velký risk, který když nevyjde, může položit i velkou a do té doby ziskovou firmu. Viz třeba Nokia a její sázka všeho na Windows Phone.
Je to správná cesta i pro samotné automobilky. Vsadit celou budoucnost firmy na jedno řešení je velký risk, který když nevyjde, může položit i velkou a do té doby ziskovou firmu. Viz třeba Nokia a její sázka všeho na Windows Phone.
dodo24
Nejdem sa hádať, poďme diskutovať za pomoci faktov. Pozná tu niekto akékolvek spalovacie auto s lepším zrýchlením, lepšou spotrebou a cenou ako je Tesla 3? Áno, dojazd má snáď každý spalovák lepší, ale napríklad ja nejazdím viac ako 300km a nijak ma dojazd neobmedzuje. Stačí vymenovať 3 spalovacie autá, nič viac nechcem.
ybalgin
Pro automobilky to ale musí být ale sakra drahé, vyvíjet paralelně dva odlišné pohony. A to nakonec stejně zaplatí zákazník. To sledujeme nejen u prémie, ale u všech mainstream značek v Evropě. Musí to být teď sakra těžké rozhodování, na kterou kartu vsadit, nechtěl bych být v kůži managerů...
dodo24
To je daň za to, že auta neustále zlacnujú voči priemernej mzde. Snáď ešte nikdy v histórií ludstva nebolo auto dostupnejšie ako v polovici roka 2020.
ericn
Tak to máš tedy pravdu. Elektro bylo dříve než ICE, takže podle toho pak to hospodaření automobilek vypadá, investují biliony Euro do neperspektivního elektrického pohonu 😉 A penízky se zpět nevrací...
Anonym
Ono asi jak kde. V Norsku 0:10, u nás 10:0 😁 Ale těch 10:1 by globálně být mohlo.
Nebo Nebo
Ale to ne, Hendly psal, že každý 4. auto (alespoň v Německu) je elektromobil. Takže každé 4. Porsche Cayenne bude elektromobil 😁
Pavel Fiala
A ja tipuju 4:1 pro EV, uz dneska je videt, jak vyadaji preference Taycan, Macan a budouci Cayenne, na ktery ceka spousta lidi. Ja asi taky a to jezdim s 992. Nekolik elektrik musi vydelat na povolenky pro keden rychlej spalovak. To jsme videli u GT3ky, kterou do kvoty musi vyplnit nekolik Taycanu.
Dušan Trnka
@Anonym Zrejme nie si dobre informovaný . Vieš, že niektoré rovnaké motory sa montovali do Seatu, VW Polo, Fabie a aj do Hondy ? A v MB A boli motory Renault ...
Dušan Trnka
@Nebo Nebo Možno je ! Ale stojí nepredajné na parkovisku a čaká na zákazníka . A niektoré už aj rok ...
Dušan Trnka
@Pavel Fiala Zrejme tipuješ zle ! Už aj Macan nebude len elektrický ako to ešte donedávna tvrdili a Taycan je nepredajný a nevie si na seba zarobiť . Osobné vozy u Porsche živí Cayenne, ktorý sa lacno vyrába v Bratislave a výroba špeciálu - tankových motorov pre Leopard II. ale s tým sa blbo chváli .
Jbvhb
Libi se mi tyhle nekonecne diskuse mezi zastanci spalovacich a EV motoru.
Myslim si ze by si lide meli vzit ponauceni od ostatnich kteri maji jiz nejake zkusnosti a ne se ohanet greendeal a antizastanci EV z jakehokoliv duvodu, kterych maji samozrejme mraky. Mozna by to chtelo se trosku povznest nade vse a vzit si fakta a zdravy rozum. Ja sam jsem mel před Porsche asi 20 ruznych spalovacich aut a pak Porsche Panamera Turbo 2016, 911 Turbo 2016, Cayenne turbo 2017, pak nejake AMG Mercedesy, a vratil jsem se zpet k Porsche Panamera Turbo S E-hybrid 2021, Cayenne turbo GT 2021. Myslel jsem si ze nic lepsiho neni a nebude. A najednou se mi dostal do ruky Taycan turbo 2021 a Panamera letela z domu. Koupil jsem si i Macana turbo elektrik a zavidel zene ze s nim kazdy den jezdi. A ted zvazuji ze Cayenne turbo GT vymenim za dalsi elektricke auto. 300-500km ty auta zvladnou, nabijecky venku na 5(15)min dobiti fungujou taky, mimochodem obsazenost nabijecek v CR je 5% 😄, Ticho, akcelerace, pohodli, okamzity vykon, sednout kazde rano do auta ktere ma 100% (80% at se nenici baterka, 100% jen kdyz jedete pilu) je proste nenahraditelne...vsichni Ti co nadavaji na elektricka auta vestinou v takovem aute ani nesedela. (Ale vlastne to je dobre pro vsechny z nas co procitli, alespon se nehromadi fronty na stanicich). Dalsi argument - nizsi cena. Ono koupit si panameru za 6,5mil nebo Taycana za 5 je taky rozdil. A vykonove je na tom Taycan stejne lip. (turbo). Pokud mate doma Wallbox coz mam, nemusite vubec nic resit. Tak asi tak... Ti to na ty auta nadavaji.... pujcte si to, zjistite v jakem matrixu ten spalovaci svet vlastne je a ze je davno prekonany - jen se Vam to nechce priznat. Jasne na dojeti k mori budu muset 4xzastavit na 15min na nabiti, ale vadi mi to ? Aspon si odpocinu..,
treba se pletu.., ale moc tomu neverim... Mel jsem pujcene i elektricke G580 a byla to jizda....
Myslim si ze by si lide meli vzit ponauceni od ostatnich kteri maji jiz nejake zkusnosti a ne se ohanet greendeal a antizastanci EV z jakehokoliv duvodu, kterych maji samozrejme mraky. Mozna by to chtelo se trosku povznest nade vse a vzit si fakta a zdravy rozum. Ja sam jsem mel před Porsche asi 20 ruznych spalovacich aut a pak Porsche Panamera Turbo 2016, 911 Turbo 2016, Cayenne turbo 2017, pak nejake AMG Mercedesy, a vratil jsem se zpet k Porsche Panamera Turbo S E-hybrid 2021, Cayenne turbo GT 2021. Myslel jsem si ze nic lepsiho neni a nebude. A najednou se mi dostal do ruky Taycan turbo 2021 a Panamera letela z domu. Koupil jsem si i Macana turbo elektrik a zavidel zene ze s nim kazdy den jezdi. A ted zvazuji ze Cayenne turbo GT vymenim za dalsi elektricke auto. 300-500km ty auta zvladnou, nabijecky venku na 5(15)min dobiti fungujou taky, mimochodem obsazenost nabijecek v CR je 5% 😄, Ticho, akcelerace, pohodli, okamzity vykon, sednout kazde rano do auta ktere ma 100% (80% at se nenici baterka, 100% jen kdyz jedete pilu) je proste nenahraditelne...vsichni Ti co nadavaji na elektricka auta vestinou v takovem aute ani nesedela. (Ale vlastne to je dobre pro vsechny z nas co procitli, alespon se nehromadi fronty na stanicich). Dalsi argument - nizsi cena. Ono koupit si panameru za 6,5mil nebo Taycana za 5 je taky rozdil. A vykonove je na tom Taycan stejne lip. (turbo). Pokud mate doma Wallbox coz mam, nemusite vubec nic resit. Tak asi tak... Ti to na ty auta nadavaji.... pujcte si to, zjistite v jakem matrixu ten spalovaci svet vlastne je a ze je davno prekonany - jen se Vam to nechce priznat. Jasne na dojeti k mori budu muset 4xzastavit na 15min na nabiti, ale vadi mi to ? Aspon si odpocinu..,
treba se pletu.., ale moc tomu neverim... Mel jsem pujcene i elektricke G580 a byla to jizda....
dodo24
Takže si dal ako príklad auto, ktoré má horšie zrýchlenie a vyššie náklady na 100km. To si sa moc nepochlapil. Skús naozaj dodržať všetky tri parametre ktoré uvádzam. Použitelnosť? Asi myslíš dojazd, ale ruku na srdce, kolko krát do roka urobíš za deň viac ako 300km?
ericn
Tak vidíš 😉 Btw ve stejných parametrech na druhou stranu si můžeš koupit mraky aut... v podstatě každý TM3 požadovaných parametrech pobije, pokud do toho dáš ještě tebou požadované zrychlení za cca 6.1s /201kmh (i když cokoliv pod 10s je v pohodě). Tak ti z toho vyjde za stejné peníze 1.05mio CZK třeba😒br />
Octavia RS 1,058 CZK 6,4s / 250kmh, ale má i mé důležité parametry 😉 A navíc si jí můžeš postavit podle sebe, tj individualizace, kvalita zpracování a hlavně každodenní použitelnost je někde úplně jinde 😉
Octavia RS 1,058 CZK 6,4s / 250kmh, ale má i mé důležité parametry 😉 A navíc si jí můžeš postavit podle sebe, tj individualizace, kvalita zpracování a hlavně každodenní použitelnost je někde úplně jinde 😉
ericn
Já bych to otočil, znáš nějaké sériové vyráběné a prodávané EV s cenou do 1 milionu Kč, které doplní energii rychleji než spalovací auto a ujede reálně více jak 600km v kombinaci na jedno nabití (minimální dojezd na jednu plnou nádrž jakéhokoliv spalovacího auta)? 😉
traveldrive
Podľa čoho usudzuješ? Elektro ešte nie je na takej úrovni, aby plne nahradilo klasický spaľovák, ktorý tým pádom má zmysel a perspektívu naďalej vyvíjať a produkovať. Jediným problémom je ten prašivý greendeal, už by bolo načase zapojiť zdravý rozum a celú tú šialenosť zastaviť a zrušiť.
traveldrive
Tak to pekne motáš, kámo, ani v Nórsku to nie je 100% elektrina. Pár dní som tam pobudol a povedal by som, že je to tak 3:7 v prospech EV. Spaľováky tam proste normálne jazdia, aj nové, nie len dosluhujúce šroty. Napriek preferencii elektromobilov nie sú plne použiteľné pre každého, a tiež nimi každý nejazdí. Kupodivu tam bolo dosť turistov na elektromobiloch, väčšinou z Nemecka.
Nebo Nebo
Ale vracejí.
Jen trošku jiným způsobem.
A ten způsob je takový, že zdraží auta se spal. motory, aby zaplatili ty investice do prapohonu.
Jen trošku jiným způsobem.
A ten způsob je takový, že zdraží auta se spal. motory, aby zaplatili ty investice do prapohonu.
kari.laz
Naprosto souhlasím. Je nesmysl omezovat jedno na úkor druhého. Pokud bude Elektrický i Benzínový a ještě s krásným osmiválcem, je to super nabídka pro všechny.
U té Nokie bych spíše řekl, že problém byl prvotně v symbianu, na kterém do poslední chvíle trvali a ukázalo se, že je prostě na dotykovou platformu nevhodný a proti konkurenčním os zastaralý. Windows už byl jen hřebíček do rakve.
U té Nokie bych spíše řekl, že problém byl prvotně v symbianu, na kterém do poslední chvíle trvali a ukázalo se, že je prostě na dotykovou platformu nevhodný a proti konkurenčním os zastaralý. Windows už byl jen hřebíček do rakve.
Anonym
Ani b ych neřekl. Ještě na začátku tisíciletí si každá automobilka vyvíjela svou paletu pohonů, motorů a převodovek. Chtěl sis koupit třeba Opel a měl si na výběr 10 různých motorů. Nebo Peugeot a 6 jiných různých motorů. A dnes? Koupíš si menší Peugeot, Citroen, Fiat, Opel nebo Jeep a do všech dostaneš jednu a tu samou techniku s jediným motorem 1.2 Puretech.
Ford má techniku pro elektromobily od VW, VW má techniku pro dodávky od Fordu.
A tak by se dalo pokračovat.
Ford má techniku pro elektromobily od VW, VW má techniku pro dodávky od Fordu.
A tak by se dalo pokračovat.