Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Audi Q4 e-tron přijíždí v nové levné verzi. Bude dojezd 365 km stačit?

31 komentářů

Bobes006
Tak teď už jen sehnat někoho kdo to bude kupovat.
KANKUNEN
Vypadá to jak první Q5, progres nula. To co dělá BMW, ale progres není. Včera jsem potkal NO NAME SUV a ono to bylo iX2.
KANKUNEN
Nefunguje mi taky, ale předtím mi chyběly vrchy obrázků.
Mikesus
Na desktop verzi přestalo fungovat prakticky vše. Na mobilní funguje aspoň listování, ale to je tak vše. Zvětšit nejde, skrýt popisky též ne.
Audi
O ev Audi je "obrovský" záujem.To nevieš? 😲
Je tak "obrovský" záujem o ne,že hrozí zatvorenie továrne na ev autá v Bruseli 😒]

https😐/www.trend.sk/…-elektromobiloch
Mokrous
Jo, to jsem taky řešil. Samozřejmě, že šlo opět o to, jak ti vnutit co nejvíc celoplošné imbecilní otravné reklamy. Dřív sis totiž mohl dát vhodné zvětšení stránky a tím lépe vidět text i obrázky a reklamu posunout mimo zobrazenou plochu a to se inzerentům nelíbilo, tak to mlčky změnili, aniž by cokoli řekli. Nikdo neodpověděl ani po sérii dotazů. Redakce má prostě čtenáře u pr.ele.
Prostě chce přijít úplně o všechny. Potom bude mít reklama teprve ten správnej dopad.

Každopádně to šlo řešit zmenšením stránky na původní velikost a dostat malý text a maličké náhledy, ale za odměnu obrovskou reklamu všude. A pochopitelně při přeskočení na další obrázek si všichni počkáme, než se načte nová imbecilní celoplošná reklama. Takže 67 obrázků v galerii = nejméně 67 reklam + další, když se vracíš atd... Tvl. tohle nemají nikde. Nebo teda nikde kam chodím.
PowerHouse
to zaslouží pochvalu od redakce.
ptr078
V de to ma v zaklade 19 palcove plechace 🤣
ericn
Jj hlavně o tuhle s 50kWh baterií za 1.25mio 😉. Panečku to bude hit sezóny 😒] 😒] 😒]
Mokrous
Máte nějakej recept na to, aby začala opět fungovat zaseklá galerie??????????
Emel
To mi přijde že Audi křivdíš... za mě je to příjemná evoluce a žádnou revoluci bych po Audi ani nechtěl.
Mokrous
No, přiznám se, že jsem chvilku přemýšlel nad dotovaným pěkně vybaveným Enyaqem za cca 580 bez DPH jako o druhém autě okolo komína, ale rizika spojená s životností a výměnou baterií mne odradily. V případě Audi to je úplně mimo.
Arese
No, takových blbců moc nebude... 😄
ericn
Zaplatíš víc, dojedeš míň, vždy to sedí 😉 Samé lepší zítřky :yes:
fOE
Nejlepsi jizda na webu.
Nebo Nebo
Pokrok nezastavíš prostě 😁
Nebo Nebo
Přesně tak, a Audi chce pořád vyrábět další a další EV, o které není zájem. Kvůli tomuto ekošílenství již nebude Audi A4 a Audi A6 (Budou, ale přejmenovány).
rohYpnol
Jako luxusní kabelka do pařížské možná dobrý, ale reálně je tohle fakt průšvih a nesmysl.
rohYpnol
zvyšující se dojezd EV .... 😒] 😒] 😒]
Jarouš 76
zase ta výměna baterií.. 😃), tak znovu, baterie je konstruována na celou životnost automobilu, podle zacházení ( to je stejné jako u spalováku ) vydrží 20-30 let (500 až 1milion km, to prozměnu žádný dnešní vyhoněný spalovák bez servisu za statisíce ani náhodou nedá) někomu i déle, pak se komplet celá zrecykluje, vy tou dobou budete mít třetí nebo čtvrté auto... pokud máte love na nový elektromobil... rozumíme si 😉
Mokrous
Vždyť o tom píšu výše a vlastně pokaždý, když se to tu řeší.
Ji/Ri
Levněji to snad ani uz neslo… to tam ted bude jeste hnusnejsi kus plastu misto palubky?
Arese
Hmm, pro ženský do města zbytečně velké a málo stylové... 😒 :no:
ericn
jj to sedí, tak galerie je opět průšvih. Ale hlavně, že je vidět reklama ne? 😉
Mr.Murphy
😁 😁 :yes: to vzali z nejakeho Kraftera ne? 😒]
twistedTSD
Přesně. :yes:
twistedTSD
Naopak třeba nová A5 je velmi dobrá. Zadní partie bych si představoval trochu dynamičtěji střižené, jinak je to proti A4 jako o dvě generace novější auto a přitom si zachovává střízlivou eleganci, což je to, co od Audi očekávám. Q4 je taky dobrá, jen interiér trochu Hyundai.

Ovšem SUV modely BMW, to je kapitola sama pro sebe. Nechápu, že jim prochází 10+ let vyvíjet pořád dokola takové nabubřelé bloby bez nápadu.
Jaros 00071
Klesající kapacita baterie tam bude vždycky. Už teď je dojezd nízký. Auto poměr výkon/cena nedává smysl. Kdo ten krám koupí po 5 a 10 létech jako ojetinu? Ztráta hodnoty bude 90% možná i více.Protože to nikdo ojeté nebude chtít koupit. :no:
Horký Hrom
Příspěvek podléhá schvalování.
Cmarada
No, tak mne by dojezd stacil, ale potreboval bych cenu max 400tis.Kc a nabijecku u panelaku, samozrejme volnou kdykoliv prijedu. Za 400tis. jsem si koupil novy Hyundai i30 combi, s tankovanim nemam problem, takze u panelaku mohu zastavit kdekoliv chci a nic me netrapi. Takze toto Audi a vlastne zadne jine ev zatim fakt neni pro me. Uprimne? Spalovaci motor by tomu vzhledem hezkemu auticku slusel vice.
vitapb
Ono, ne že by nebyl zájem o EV, ale Audi nabízí starou techniku za velmi vysokou cenu..