Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZa volantem omlazeného Fordu Puma: Větší displej, jinak takřka vše při starém
12 komentářů
miromen
Jestli ma Puma strmost řizeni pod 2ot a pruměr otočeni se hlouběji pod 11m pak se omlouvam jinak si forde č...k.
A utopit dislej zřejmě proto, aby tam mohl byt co největši to taky potěši.
A utopit dislej zřejmě proto, aby tam mohl byt co největši to taky potěši.
rohYpnol
Exteriér nemám problém, hezké.
Interiér nikdy nebyl extra, aby byl úplně v normě.
Ale tento NOVÝ interér?!? Vážně se najde někdo, komu se to líbí?!? Když pominu že samotný tvar je opravdu hnus velebnosti, tak interiér ladí se zbytkem designu asi jako když dostanete drátem do oka...
No a cena. Základ asi jediný koupitelný FOrd dnešní prodkuce. ST za 0,9 M za 3hrnky v litru?? To ty kráso... Ford zjevně nechce prodávat v Evropě.
Interiér nikdy nebyl extra, aby byl úplně v normě.
Ale tento NOVÝ interér?!? Vážně se najde někdo, komu se to líbí?!? Když pominu že samotný tvar je opravdu hnus velebnosti, tak interiér ladí se zbytkem designu asi jako když dostanete drátem do oka...
No a cena. Základ asi jediný koupitelný FOrd dnešní prodkuce. ST za 0,9 M za 3hrnky v litru?? To ty kráso... Ford zjevně nechce prodávat v Evropě.
Th0r
Klasicky ohyzdnej Ford interier. Mel jsem Fordy dva a nevim kde se vzala ta bajka o jizdnich vlastnostech 🤣 Vzdycky to byl pekac. A ne nekoupil jsem si je, mel jsem je jen jako sluzebni v praci. Ani se nedivim, ze ma Ford tak ubohy prodeje. Pritom jeste pred deseti lety po nem kazdej slintal. Mondeo, Galaxy, Focus,... vlhky sny kde koho. Dopadnul jako Opel. Taky popularni a taky ho nikdo dnes nechce. Dneska je valcuje Hjundaj 🤣👌
Puma je pekna... spredu je ako zmensene maserati grecale... alebo grecale je spredu ako zvacsena puma... to je jedno... sedi jej ten dizaj.. je to ford... aj ceny pumy uz konecne klesli ... ale zase prisla uz o 1,5 turbo... mne sa paci...
Ota4
Jízdně perfektní auto. Při pohledu na něj by to člověk ani netušil. Škoda zpraseného interiéru. A hlavně ford už asi přes rok przní automatické převodovky tím že člověk nemůže zasáhnout do řazení. Pro mě absolutní K.O.
Přijde do konce roku a nebude stát moc :yes:
https😐/fdrive.cz/…e-stat-moc-12766