Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Za volantem omlazeného Fordu Puma: Větší displej, jinak takřka vše při starém

12 komentářů

Horký Rom
Plně elektrický Ford Puma je skutečností.
Přijde do konce roku a nebude stát moc :yes:
https😐/fdrive.cz/…e-stat-moc-12766
miromen
Jestli ma Puma strmost řizeni pod 2ot a pruměr otočeni se hlouběji pod 11m pak se omlouvam jinak si forde č...k.
A utopit dislej zřejmě proto, aby tam mohl byt co největši to taky potěši.
rohYpnol
Co frfleš? Máš tam hranatý volant voe... Tam to funguje všecko jináč 😒]
rohYpnol
Exteriér nemám problém, hezké.
Interiér nikdy nebyl extra, aby byl úplně v normě.

Ale tento NOVÝ interér?!? Vážně se najde někdo, komu se to líbí?!? Když pominu že samotný tvar je opravdu hnus velebnosti, tak interiér ladí se zbytkem designu asi jako když dostanete drátem do oka...

No a cena. Základ asi jediný koupitelný FOrd dnešní prodkuce. ST za 0,9 M za 3hrnky v litru?? To ty kráso... Ford zjevně nechce prodávat v Evropě.
3_diamanty
Exterier davam 9b z 10
rohYpnol
Jenže na ten se neptám 😉
Th0r
Klasicky ohyzdnej Ford interier. Mel jsem Fordy dva a nevim kde se vzala ta bajka o jizdnich vlastnostech 🤣 Vzdycky to byl pekac. A ne nekoupil jsem si je, mel jsem je jen jako sluzebni v praci. Ani se nedivim, ze ma Ford tak ubohy prodeje. Pritom jeste pred deseti lety po nem kazdej slintal. Mondeo, Galaxy, Focus,... vlhky sny kde koho. Dopadnul jako Opel. Taky popularni a taky ho nikdo dnes nechce. Dneska je valcuje Hjundaj 🤣👌
3_diamanty
Puma je pekna... spredu je ako zmensene maserati grecale... alebo grecale je spredu ako zvacsena puma... to je jedno... sedi jej ten dizaj.. je to ford... aj ceny pumy uz konecne klesli ... ale zase prisla uz o 1,5 turbo... mne sa paci...
Ota4
Možná že tu bajku prostě nejsi schopný v tom najít. Ford má skvělé podvozky
miromen
Asi budeš patřit k těm co na to jednoduše nema nebo to nedokaže rozlišit jak dokažou auta fungvat.
No a zminit levny a laciny hyundai ještě bych přidal dačii.
rohYpnol
😒] 😒]
Od tebe to sedí 😒] 😒]

Laciný Hyundai... 😒] 😒]
Ty jsi profesionální komik, že?
Ota4
Jízdně perfektní auto. Při pohledu na něj by to člověk ani netušil. Škoda zpraseného interiéru. A hlavně ford už asi přes rok przní automatické převodovky tím že člověk nemůže zasáhnout do řazení. Pro mě absolutní K.O.