Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ve Zlíně vyrábějí obytný box na přívěs. Utáhne ho i fabia a stojí pakatel

12 komentářů

traveldrive
Evidentne si nepochopil účel tejto krabice, podobne ani autor "článku" nevie o čom píše. Nejde totiž o karavan, je to outdoorový kempovací vozík, proste na rybačku, na turistiku, na prespanie na 1-2 noci. Žiadny luxus, len to najnutnejšie o malý stupienok lepšie ako stan. Posledné roky to ide do módy.
Mr.Murphy
.... neřeším cenu a provedení, ale ta myšlenka že nemusím koupit celý karavan, ale jen tu boudu, kdy "šasi" má každý druhý tak jako tak už doma, je fajn.... :yes:
Václav Kulihrach
Já si to koupím hned.
Něco podobného jsem vymýšlel pro stavbu svépomocí, tady to mám už hotový .
Pro mne pohodlnější než stan, tohle nemusím stavět a bourat .
Nic jiného než přespání v kempu od toho neočekávám
A Paul
na nácvik skoků do kremační pece dobrý 😁
wolff
Jo asi ano.

Problém třeba osobně u všech těchto karavanu /a to i větších/ je absence klimatizace.

Teď tady v HR je 37 stupňů v 9 ráno, tak bych chtěl vidět toho dobrodruha, co by v tomto chtěl jít za těchto podmínek spát. To je fakt už na úrovni kremační pece. Neumím si to představit. Jako kempy jsou už ve stanu a tady v tomto v podstatě neprůchozí.

Takže dneska s tímto už tak max. do Polska.
Mr.Murphy
.... neřeším cenu a provedení, ale ta myšlenka že nemusím koupit celý karavan, ale jen tu boudu, kdy "šasi" má každý druhý tak jako tak už doma, je fajn.... :yes:
vencelín
Nápad určitě zajímavý. O adekvatnosti ceny mám trochu pochybnosti, respektive prodávat spaci nástavbu bez jakékoliv matrace na spaní je poměrně vysmech. Z praktického hlediska mám trochu obavy že nástavba se bude při jízdě sesouvat na přivesu vpřed jen při použití klasických kurtu, pokud bude umístěna na bocnicich a nebude zapricena za přední čelo.
Každopádně při uvedené ceně a hmotnosti je i tak na zvážení použití klasického střešního Stanu umisteneho na pricnikach uchcenych k přivesu. Každopádně za nápad a vyplnění skviry na trhu palec hore.
donypan
Příspěvek podléhá schvalování.
donypan
Když už si něco koupím,tak se mi to musí jednoznčně líbit.Toto opravdu,ale opravdu ne.
Vladimňour
Tady se zřejmě někdo zbláznil. Ani pro slepice, nebo králíky. Kdopak si to koupí. ? Nejel bych s tím ani na skládku. A nebo jsem blázen já.
JiriO1
Dobry napad, ale velikostne je to spis prerostly vceli ul.
Je to fakt jen na prespani a to v lete jen mimo teple kraje - tedy mozna Norsko, Svedsko apod.
Pro mlade lidi asi ok, ale pro 50+ uz fakt ne.
Thanh Lynda Phan
Příspěvek podléhá schvalování.