Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVe Zlíně vyrábějí obytný box na přívěs. Utáhne ho i fabia a stojí pakatel
12 komentářů
A Paul
2
na nácvik skoků do kremační pece dobrý 😁
Thanh Lynda Phan
Příspěvek podléhá schvalování.
Mr.Murphy
.... neřeším cenu a provedení, ale ta myšlenka že nemusím koupit celý karavan, ale jen tu boudu, kdy "šasi" má každý druhý tak jako tak už doma, je fajn.... :yes:
Mr.Murphy
.... neřeším cenu a provedení, ale ta myšlenka že nemusím koupit celý karavan, ale jen tu boudu, kdy "šasi" má každý druhý tak jako tak už doma, je fajn.... :yes:
Jo asi ano.
Problém třeba osobně u všech těchto karavanu /a to i větších/ je absence klimatizace.
Teď tady v HR je 37 stupňů v 9 ráno, tak bych chtěl vidět toho dobrodruha, co by v tomto chtěl jít za těchto podmínek spát. To je fakt už na úrovni kremační pece. Neumím si to představit. Jako kempy jsou už ve stanu a tady v tomto v podstatě neprůchozí.
Takže dneska s tímto už tak max. do Polska.
Problém třeba osobně u všech těchto karavanu /a to i větších/ je absence klimatizace.
Teď tady v HR je 37 stupňů v 9 ráno, tak bych chtěl vidět toho dobrodruha, co by v tomto chtěl jít za těchto podmínek spát. To je fakt už na úrovni kremační pece. Neumím si to představit. Jako kempy jsou už ve stanu a tady v tomto v podstatě neprůchozí.
Takže dneska s tímto už tak max. do Polska.
JiriO1
Dobry napad, ale velikostne je to spis prerostly vceli ul.
Je to fakt jen na prespani a to v lete jen mimo teple kraje - tedy mozna Norsko, Svedsko apod.
Pro mlade lidi asi ok, ale pro 50+ uz fakt ne.
Je to fakt jen na prespani a to v lete jen mimo teple kraje - tedy mozna Norsko, Svedsko apod.
Pro mlade lidi asi ok, ale pro 50+ uz fakt ne.
Vladimňour
Tady se zřejmě někdo zbláznil. Ani pro slepice, nebo králíky. Kdopak si to koupí. ? Nejel bych s tím ani na skládku. A nebo jsem blázen já.
Já si to koupím hned.
Něco podobného jsem vymýšlel pro stavbu svépomocí, tady to mám už hotový .
Pro mne pohodlnější než stan, tohle nemusím stavět a bourat .
Nic jiného než přespání v kempu od toho neočekávám
Něco podobného jsem vymýšlel pro stavbu svépomocí, tady to mám už hotový .
Pro mne pohodlnější než stan, tohle nemusím stavět a bourat .
Nic jiného než přespání v kempu od toho neočekávám
Evidentne si nepochopil účel tejto krabice, podobne ani autor "článku" nevie o čom píše. Nejde totiž o karavan, je to outdoorový kempovací vozík, proste na rybačku, na turistiku, na prespanie na 1-2 noci. Žiadny luxus, len to najnutnejšie o malý stupienok lepšie ako stan. Posledné roky to ide do módy.
donypan
Příspěvek podléhá schvalování.
vencelín
Nápad určitě zajímavý. O adekvatnosti ceny mám trochu pochybnosti, respektive prodávat spaci nástavbu bez jakékoliv matrace na spaní je poměrně vysmech. Z praktického hlediska mám trochu obavy že nástavba se bude při jízdě sesouvat na přivesu vpřed jen při použití klasických kurtu, pokud bude umístěna na bocnicich a nebude zapricena za přední čelo.
Každopádně při uvedené ceně a hmotnosti je i tak na zvážení použití klasického střešního Stanu umisteneho na pricnikach uchcenych k přivesu. Každopádně za nápad a vyplnění skviry na trhu palec hore.
Každopádně při uvedené ceně a hmotnosti je i tak na zvážení použití klasického střešního Stanu umisteneho na pricnikach uchcenych k přivesu. Každopádně za nápad a vyplnění skviry na trhu palec hore.