Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
Miorolo
"Jen" ničí životy, ano? Já například udržování v pruhu využívám den, co den. Ale zároveň jsem si vědom toho, že to je jen asistent a ruce mám stále na volantu. Například by mě zajímalo, jak se k tomu staví autoškoly a jaký důraz kladou na asistenty a jejich fungování. Ale když vidím, že lidi neumí ani základy, například že se jezdí vpravo, je uprostřed, tak na asistenty moc velký důraz kladen nebude 😁
Tohle by mělo být na úrovni tempomatu - zapnu to když to potřebuju a chci a ne abych to musel naopak pořád vypínat.
No já mám v autech asistenty dva – LDW a LKA.
LDW (lane departure warning, varování opuštění jízdního pruhu) funguje pořád, jde vypnout a do řízení nekecá s výjimkou kritických situací, které teda spíš zaviní sám špatným vyhodnocením situace. Jinak je to cvrnkání do volantu (starší auto) nebo jeho vibrace (novější).
LKA (lane keep assist, assistant udržování v jízdním pruhu) je aktivní jen s aktivním adaptivním tempomatem. A musím říct, že u auta rv 2015 funguje příjemněji než u auta rv 2022 (stejná značka). U toho novějšího jsem ho vypnul a naštěstí se nezapíná automaticky.
LDW (lane departure warning, varování opuštění jízdního pruhu) funguje pořád, jde vypnout a do řízení nekecá s výjimkou kritických situací, které teda spíš zaviní sám špatným vyhodnocením situace. Jinak je to cvrnkání do volantu (starší auto) nebo jeho vibrace (novější).
LKA (lane keep assist, assistant udržování v jízdním pruhu) je aktivní jen s aktivním adaptivním tempomatem. A musím říct, že u auta rv 2015 funguje příjemněji než u auta rv 2022 (stejná značka). U toho novějšího jsem ho vypnul a naštěstí se nezapíná automaticky.
Podle zkratky je to toyota a pokud rok 2015, předpokládám rav4 nebo prius, TSS 2.0. Ten LKA bez LTA je takovej fajn na mikrospanek, ale nějak moc nepomůže. Jakmile máš LTA, ten pomůže i na dlouhých cestách, že člověk se tolik neunavuje. Jakmile je LTA aktivní, LDW prakticky nezasahuje
Já nemám absolutně nic proti tomu, když to někdo chce. Když si za to připlatí, a když to chce používat.
Mě vadí to, že to EU nařizuje všem bez ohledu na to, zda to pro ně je pozitivní nebo není.
Zkrátka EU rozhoduje o tom, co je správné a co není, za nás Dělá z lidí nesvéprávné idi*ty. Místo toho, aby se snažila o zvyšování odpovědnosti a uvědomělosti každého.
Mě vadí to, že to EU nařizuje všem bez ohledu na to, zda to pro ně je pozitivní nebo není.
Zkrátka EU rozhoduje o tom, co je správné a co není, za nás Dělá z lidí nesvéprávné idi*ty. Místo toho, aby se snažila o zvyšování odpovědnosti a uvědomělosti každého.
Podobne. Používam denne a bez problémov od roku 2016.
Každý výrobca to má nastavené trocha inak. A menej skúseného vodiča to môže rozhodiť, to uznávam. Ale dá sa to u mňa vypnúť rovnako ako tempomat na volante. A u môjho auta to našťastie neotravuje žiadnym zvukovým signálom + dajú sa nastaviť minimálne zásahy. Je to aj vec výrobcu.
S novými autami z roku 2024 mám problém, že asistent rýchlosti zasahuje aj keď ich deaktivujem (Lexus RX, BMW X7). Je to niekedy fajn, ale niekedy naštve (chcem doplachtiť - miesto toho brzdí, alebo auto nemá správnu info o predpísanej rýchlosti).
Každý výrobca to má nastavené trocha inak. A menej skúseného vodiča to môže rozhodiť, to uznávam. Ale dá sa to u mňa vypnúť rovnako ako tempomat na volante. A u môjho auta to našťastie neotravuje žiadnym zvukovým signálom + dajú sa nastaviť minimálne zásahy. Je to aj vec výrobcu.
S novými autami z roku 2024 mám problém, že asistent rýchlosti zasahuje aj keď ich deaktivujem (Lexus RX, BMW X7). Je to niekedy fajn, ale niekedy naštve (chcem doplachtiť - miesto toho brzdí, alebo auto nemá správnu info o predpísanej rýchlosti).
No, keď pri obmedzení rýchlosti auto samo spomalí na 50, povedzme že sa to dá akceptovať. Ale keď obmedzenie skončí, a auto to nevie, je trochu blbé, že sa stále snaží ísť päťdesiatkou. Ako to riešiš?
Pri výjazde z dediny proste nastavím 90 tlačítkom SET na volante, prípadne nejaký ten km pridám.
Nemám aktivované automatické preberanie rýchlosti. To spomaľovanie je miernejšie ako keby som ho mal nastavené, a hlavne sa prejaví v prípadoch keď chcem plachtiť, alebo keď vypnem tempomat pred zákrutou a chce mi pomáhať ešte viac.
Ak mám nastavenú rýchlosť, tak mi do toho nezasahuje (mimo podľa neho ostrých zákrut, kde to "pretlačím" plynom). Upravil som to trocha nastavením, ale aj tak zbytočne spotrebuváva brzdy a zvyšuje spotrebu. Proste sa úplne nedá vypnúť.
Nemám aktivované automatické preberanie rýchlosti. To spomaľovanie je miernejšie ako keby som ho mal nastavené, a hlavne sa prejaví v prípadoch keď chcem plachtiť, alebo keď vypnem tempomat pred zákrutou a chce mi pomáhať ešte viac.
Ak mám nastavenú rýchlosť, tak mi do toho nezasahuje (mimo podľa neho ostrých zákrut, kde to "pretlačím" plynom). Upravil som to trocha nastavením, ale aj tak zbytočne spotrebuváva brzdy a zvyšuje spotrebu. Proste sa úplne nedá vypnúť.
Čiže v každom prípade je to trochu kompromis...
Asi si zoženiem použiteľného Favorita. 😒]
Asi si zoženiem použiteľného Favorita. 😒]
To by mě asi jeblo.
Údajne najhoršia smrť je z oplašenia, aj najzbytočnejška.
Je to drobný diskomfort, a niekedy aj užitočná funkcia. Bez zbytočných upozorňovaní a zvikových signálov.
Je to drobný diskomfort, a niekedy aj užitočná funkcia. Bez zbytočných upozorňovaní a zvikových signálov.
Já nejsem vyplašený, jen bych to asi vzteky rozkopal. Nesnáším buzeraci a hyperaktivní elektroniku. Nesnáším i tempomat. Prostě řídím sám tak jak chci a jedu přirozeně podle situace, silnice a své nálady/stavu.
Jeblo by mě pořád něco měnit, potvrzovat, deaktivovat a znovu nastavovat. Prostě magořina.
V autě mám úplně všechny vymoženosti a všechny je mám vypnuté, nebo je vypnu po startu.
Jeblo by mě pořád něco měnit, potvrzovat, deaktivovat a znovu nastavovat. Prostě magořina.
V autě mám úplně všechny vymoženosti a všechny je mám vypnuté, nebo je vypnu po startu.
Já mam v autě akorát adaptivní tempomat co nepoužívám, blind spot varování a forward collision varování a víc nic. A bohatě mi to stačí. Žádný další asistenty nepotřebuju.
A nejlíp se řídí 27 let starej Jaguar, co nemá nic krom ABS a ESP a sport režimu převodovky, a přesto projíždí zatáčky líp jak nový káry, protože to nemá 2,2 tuny a 2 metry na vejšku 😄
A nejlíp se řídí 27 let starej Jaguar, co nemá nic krom ABS a ESP a sport režimu převodovky, a přesto projíždí zatáčky líp jak nový káry, protože to nemá 2,2 tuny a 2 metry na vejšku 😄
Len v dobrom. Stačí to nastaviť raz. A ak sadnem do iného BMW a prihlásim sa cez QR kód, tak to budem mať rovnako nastavené bez námahy.
Jediné do čoho to kecá je “plachtenie”, a nie je to žiaden extrém.
Jediné do čoho to kecá je “plachtenie”, a nie je to žiaden extrém.
Vždyť sám píšeš, že nastavuješ pomocí SET rychlosti při každém výjezdu z obce, pak zase, že přidáváš, pak, že ti brzdí když nechceš, že přeplynováváš v zatáčkách atd... Prostě by mě jeblo.
Já si auto řídím sám. Plachtím taky kdy chci já a rozhoduji si to tím, jak prudce pouštím pedál plynu. Rychle = brzdím motorem, pomalu = plachtím.
Moje auto umí jet samo kompletně. Brzdit i zrychlovat d👋z obcí, zatáček, podle provozu atd... Ale prostě to odmítám používat. Nesnáším ten pocit za volantem, když si auto dělá co chce a já se jen vezu a přitom za vše nesu zodpovědnost.
Já si auto řídím sám. Plachtím taky kdy chci já a rozhoduji si to tím, jak prudce pouštím pedál plynu. Rychle = brzdím motorem, pomalu = plachtím.
Moje auto umí jet samo kompletně. Brzdit i zrychlovat d👋z obcí, zatáček, podle provozu atd... Ale prostě to odmítám používat. Nesnáším ten pocit za volantem, když si auto dělá co chce a já se jen vezu a přitom za vše nesu zodpovědnost.
Proste na konci dediny miesto pridania buď pridám plyn, alebo stlačím ľavým palcom SET. Nechápem čo je na tom zložité a prečo by malo niekoho je*nut 😊. To s tým plynom by som sa opakoval, je to mierny diskomfort ale nič dramatické.
Nepoužívam automatické preberanie rýchlosti, to nechcem.
Ale chápem, keď nie si na tempomaty, tak zbytočne budeme riešiť. Za mňa hodnotenie 4,7 z 5.
Nepoužívam automatické preberanie rýchlosti, to nechcem.
Ale chápem, keď nie si na tempomaty, tak zbytočne budeme riešiť. Za mňa hodnotenie 4,7 z 5.
Máš pravdu, že nejsem a nechápu to. Stejně jako nechápu tvoje slovní spojení: "...miesto pridania buď pridám plyn..."
Samotný SET ti nestačí. Nejdřív se na tu rychlost musíš sám dostat a pak ji teprve zamknout pomocí SET. A nebo naklikáš několikrát po sobě +/- a tím nastavíš rychlost a počkáš až to auto zpracuje. Ale stejně se stále mění situace. Kvalita povrchu, kopce, zatáčky, provoz a to vše prostě jakýkoli tempomat dělá hůř, než řidič. Jen to ničí brzdy, vzduch, žere zbytečně palivo a ještě to je krajně nepříjemné a ve své podstatě i nebezpečné, protože člověka otupuje a přesto může selhat.
Plus stejně musíš čumět a zasahovat.
Prostě 1000x příjemnější je pro mne vše ovládat nohou podle toho co vidím a kam a jak chci jet.
Blbej tempomat bude z kopce brzdit až do bodu zlomu a pak zase přidávat do kopce a na setrvačnost kašle. Blbej tempomat to pošle moc rychle do zatáčky a nebo naopak moc pomalu. A člověk ho pak zase buď přetlačí plynem a nebo šlápne na brzdu a pak ho jako idi-ot znovu musí aktivovat a pořád u toho ještě řešit kolik jede a dál korigovat. OK - existuje u lepších tempomatů i RESUME, kde si rychlost pamatuje, ale stejně mi to leze krkem a nesáhnu na to, jak je rok dlouhej.
Navíc třeba u DSG při tempomatu převodovka zcela ignoruje režim "S". Prostě ho tam dáš, on svítí, ale převodovka řadí jako v "D". Další věc úplně na houno.
Pro mne je to pokaždé jen stress navíc a když jedu sám, tak vlastně relaxuju.
Mám rád techniku, ale nemám rád zbytečný kraviny.
Samotný SET ti nestačí. Nejdřív se na tu rychlost musíš sám dostat a pak ji teprve zamknout pomocí SET. A nebo naklikáš několikrát po sobě +/- a tím nastavíš rychlost a počkáš až to auto zpracuje. Ale stejně se stále mění situace. Kvalita povrchu, kopce, zatáčky, provoz a to vše prostě jakýkoli tempomat dělá hůř, než řidič. Jen to ničí brzdy, vzduch, žere zbytečně palivo a ještě to je krajně nepříjemné a ve své podstatě i nebezpečné, protože člověka otupuje a přesto může selhat.
Plus stejně musíš čumět a zasahovat.
Prostě 1000x příjemnější je pro mne vše ovládat nohou podle toho co vidím a kam a jak chci jet.
Blbej tempomat bude z kopce brzdit až do bodu zlomu a pak zase přidávat do kopce a na setrvačnost kašle. Blbej tempomat to pošle moc rychle do zatáčky a nebo naopak moc pomalu. A člověk ho pak zase buď přetlačí plynem a nebo šlápne na brzdu a pak ho jako idi-ot znovu musí aktivovat a pořád u toho ještě řešit kolik jede a dál korigovat. OK - existuje u lepších tempomatů i RESUME, kde si rychlost pamatuje, ale stejně mi to leze krkem a nesáhnu na to, jak je rok dlouhej.
Navíc třeba u DSG při tempomatu převodovka zcela ignoruje režim "S". Prostě ho tam dáš, on svítí, ale převodovka řadí jako v "D". Další věc úplně na houno.
Pro mne je to pokaždé jen stress navíc a když jedu sám, tak vlastně relaxuju.
Mám rád techniku, ale nemám rád zbytečný kraviny.
SET mi automaticky zrýchli na 90tku keď som mimo obce.
Alebo pridám plyn. Alebo tempomat jednoducho vypneš. Každý ako chce.
Alebo pridám plyn. Alebo tempomat jednoducho vypneš. Každý ako chce.
Jak ti může SET automaticky zrychlit na 90, když z logiky věci slouží k nastavení aktuální rychlosti? Proto se tak přece jmenuje, ne? Nepleteš si to s tím RES? Nebo to fakt (BMW ?) takto zvláštně má? A jak bys potom chtěl nastavit jinou rychlost, když ne pomocí SET?
"Navíc třeba u DSG při tempomatu převodovka zcela ignoruje režim "S". Prostě ho tam dáš, on svítí, ale převodovka řadí jako v "D". Další věc úplně na houno." - neviem, asi mám pokazenú verziu, ale mne kombinácia acc a S režim nepodtáča tak brutálne motor ako v samotnom D. Ale dám si do poznámky a zajtra cestou (otravnou zväčša po diaľnici, až posledných 30 km má trochu grády) sa na to pozriem 😁
Nemohu se 100% jistotou tvrdit, že to je věc všech DSG a všech motorů koncernu, ale TDI EVO 147kW + DQ381 se tak chová naprosto přesně a vždy.
Jakmile zapnu Travel assist, tak otáčky padnou dolů i v režimu "S". Vypnu ho a otáčky jsou zpět tam, kde mají být.
Jakmile zapnu Travel assist, tak otáčky padnou dolů i v režimu "S". Vypnu ho a otáčky jsou zpět tam, kde mají být.
Nepouzivas tempomat ? Ja bych bez nej jezdil mnohem rychleji 😁
V podstatě nikdy. Max. někde v AT na dálnici s IGL, ale jinak se buď vleču sám pod limit, nebo naopak valím dost přes, když vím kde a cejtím se a nebo prostě splynu s davem, což je přes 90% času na našich cestách.
Všude mi ale překáží a vadí tempomat a další vymoženosti.
Všude mi ale překáží a vadí tempomat a další vymoženosti.
ja acc používam tak, že nastavím na diaľnici rýchlosť čo ja viem 90km/h a idem normálne s nohou na plyne podľa potreby a uváženia. Acc necháva príliš veľké medzery a nejazdí tak plynule ako ja, resp ako si predstavujem. Zároveň v tomto režime užívam udržiavanie v pruhu (nie , nespím pritom za volantom) čo mne osobne eliminuje otravnosť jazdy po diaľnici...
Tak to je solidní úchylárna přetahovat se s ACC plynem a místo plachtění ho nechat brzdit brzdama... No, proti gustu... Je vidět, že fantazii se meze nekladou. :-!
ja sa s ním ale nepreťahujem, v S aj tak neplachtí, v D s acc tiež neplachtí, a acc brzdí vždy len cez brzdy a často príliš skoro, takže je to dosť neplynulá jazda keď je plná diaľnica. Jo a keď idem po kopcovitej diaľnici a chcem využiť plachtenie cestou dole, tak acc treba vypnúť 😊
No já mám jednoduché řešení, Nikdy ACC nezapínat a je klid. A na dálnici režim "S" nepotřebuješ. Otáčky jsou dávno dostatečně vysoko. "S" ko se hodí naopak do města a nebo do kopců a zakroucených okresek, kde se často mění tempo.
Pod limit já jedině na tempomat, to je pro mne jediný způsob, jak se nenechat strhnout k předjíždění 😁
Jo tohle mame evidentně stejně či velmi podobně. Prostě bez tempomatu bych se obešel, ale dokažu ho ocenit, když chci nechat spočnout pravou nohu. Což někdy nepotřebuji ani po několika 100 km a jindy stači jedna 100km a na chvili ho aktivuji. Prostě ne vždy je tělo 100% nebo teměř 100% fit.
Jo, tohle máme stejný. Když mám křeč v noze po 200 km a nebo jsem gumovější a musím jet kus jako ocas 100 v místech, kde by bylo i 200 bezpečný a hrozí vysoký pokuty, no tak to na chvíli přetrpím. Po chvilce co si protáhnu nohu a situace se srovná už to hned vypínám.
Asistenti vo všeobecnosti v nás potláčajú inštinky aj zmysel pre zodpovednosť, pretože robia veci za nás. Z tohto pohľadu sa dajú vnímať ako zlé a nežiadúce.
títo asistenti mi pripadajú ako dobrý sluha, ale zlý pán. MOžno blbé prirovnanie, ale zistilo sa že piloti veľkých dopravných lietadiel sa viac spoliehajú na počítače a autopilota, poľavujú v pozornosti a pri nejakom probléme už nevedia správne a rýchlo reagovať. Akási degenácia ich schopností a návykov, napriek pravidelnému pokračovaciemu výcviku na simulátoroch. Ako to asi bude o pár rokov vyzerať na cestách? Drvivá väčšina ľudí na sedadle vodiča sa bude spoliehať na tých asistentov integrovaných do akéhosi autopilota a keď sa hocičo zomelie bude veľký problém.
Přehnaněji řečeno bych řekl, že asistenti jsou spiš vychovni a oceni je spiš nevyježděni či max pruměrni šofeři.
Pro minimalně pruměrne a vyježděne šofery budou asistentence spiš postradatelne.
Pro minimalně pruměrne a vyježděne šofery budou asistentence spiš postradatelne.
nie je úplne pravda,záleží ako sa k tomu postaví ten za volantom. Ak to berieš ako pána, máš problém, ak to berieš ako sluhu a ty sa popritom sústredíš na jazdu, je to asi ok. Zastav sa niekedy 😊
Mno lenže dnes šoféruje mnoho ľudí, ktorí síce majú ruky a nohy, len nemajú na to vlohy. Technika medzičasom tak pokročila, že to zvládajú aj jedinci, ktorí by 105 ani nenaštartovali, nieto sa s ňou vôbec pohli z miesta. A mne to pripadá tak, že všetci títo asistenti sú hlavne pre nich. A nemal by som s tým žiadny problém, ak by to bolo tak, že ak chcem zapnem, ale defaultne je to vypnuté a nie ako je to teraz presne naopak.
Problém je, že dnes je to celé postavené na hlavu. Kedysi bolo oprávnenie riadiť motorové vozidlo výsadou. Dnes si to každý nárokuje ako právo a za volant sadajú ľudia, ktorí tam vôbec nemajú čo robiť.
Pepa_007
Tak ono i čtení značek a zvukové upozornění je nebezpečné a většinou ne moc funkční. Stejně jako dnes uz pře - byrokraticka EU.
BTW. Ted v létě bude vláda schvalovat emisní povolenky pro normální občany. Zdražení benzínu a nafty o 12 Kč, zdražení el. energie, plynu, potravin, bydlení. Prostě vše o několik (možná desitek) procent nahoru. Green deal.
BTW. Ted v létě bude vláda schvalovat emisní povolenky pro normální občany. Zdražení benzínu a nafty o 12 Kč, zdražení el. energie, plynu, potravin, bydlení. Prostě vše o několik (možná desitek) procent nahoru. Green deal.
Uhorková sezóna? Dávno schválené.
Emisné povolenky na dopravu a stavby boli schválené v rámci klimatického balíčka Fit for 55 počas českého predsedníctva v Rade EÚ v druhej polovici roku 2022. s účinnosťou od 2027. Sú zastropované min do 2030.
V cene benzínu a nafty je to 2,5-3 Kč/l.
https😐/www.idnes.cz/…45_automoto_dohr
Emisné povolenky na dopravu a stavby boli schválené v rámci klimatického balíčka Fit for 55 počas českého predsedníctva v Rade EÚ v druhej polovici roku 2022. s účinnosťou od 2027. Sú zastropované min do 2030.
V cene benzínu a nafty je to 2,5-3 Kč/l.
https😐/www.idnes.cz/…45_automoto_dohr
rohYpnol
Jde u aut pro americký trh tyhle sra*ky trvale vypnout? Nebo to mají jako my, tj. po každém startu zapnuto...?
nejnovějším us autem co sem jel bylo Dodge z 2020 a tam nic takovýho nebylo. Dál nevím, novějším se nejel...
Frantisek Okurka
Ahoj,
máme v práci share ele kiu a já si asistenta vypínám. ale kolegyně ho mají rády. zejména na okruhu a dálnici, kdy se občas asi zakecají a sunou se trochu vedle.. je to asi sexistický pohled, ale ukazuje, že názory většiny zde diskutujících jsou jen jedna strana a neznamená to, že mají 100% pravdu.
máme v práci share ele kiu a já si asistenta vypínám. ale kolegyně ho mají rády. zejména na okruhu a dálnici, kdy se občas asi zakecají a sunou se trochu vedle.. je to asi sexistický pohled, ale ukazuje, že názory většiny zde diskutujících jsou jen jedna strana a neznamená to, že mají 100% pravdu.
Anonym
A proč si je lidi drží?
Tam takový nesmysly nejsou.
Jinak sobotní projíždka kolem komína: 3x Felicie, 1x klasická oktávka z 60. let na bílých značkách, 2x Favorit, MB Pagoda, Citroen Saxo, Nissan Almera, nespočet jedničkových oktávek a fabií......
Ale nikdo se starými auty nejezdí, víme 😄
Tam takový nesmysly nejsou.
Jinak sobotní projíždka kolem komína: 3x Felicie, 1x klasická oktávka z 60. let na bílých značkách, 2x Favorit, MB Pagoda, Citroen Saxo, Nissan Almera, nespočet jedničkových oktávek a fabií......
Ale nikdo se starými auty nejezdí, víme 😄
A jezdí tím díky fialově chudobě, nebo protože chtějí ? 😁 😁
Ne. Díky skvělé EU máme geniální PID. Blahoslavené budiž dotace EU, díky kterým vzniká Motol 😒] 😒] 😒] ... :-!
Udělej anketu 😄 Dozvíš se.
Selským rozumem - Ti co to maj v garáži u nový vilky asi proto že chtějí a ti co to parkujou v polorozpadlý stodole nebo na bahnitém dvorku (popř. rozpraskaný 40 let starý beton) před svým baráčkem z roku nebreč, kde byli rádi že se zmohli na novou střechu a nový okna (na fasádu a plot už jim ale nezbylo) asi kvůli tomu že na to nemaj vid 😄
A to ještě chudáci netuší, že je zvyšováním daně z nemovitosti o ten vlastní starej baráček chtěj připravit.
Selským rozumem - Ti co to maj v garáži u nový vilky asi proto že chtějí a ti co to parkujou v polorozpadlý stodole nebo na bahnitém dvorku (popř. rozpraskaný 40 let starý beton) před svým baráčkem z roku nebreč, kde byli rádi že se zmohli na novou střechu a nový okna (na fasádu a plot už jim ale nezbylo) asi kvůli tomu že na to nemaj vid 😄
A to ještě chudáci netuší, že je zvyšováním daně z nemovitosti o ten vlastní starej baráček chtěj připravit.
Freddka
No jo, cilem bylo udelat to povinne. S touto regulaci nebyl zadny problem a nikdo nebyl proti. Mozna nejaci zakaznici, ale to je mensina. Kazdy vyrobce na tom udela miliardy a zaplati to zakaznik, a to povinne. Takze super!
Pokud jde o kvalitu samotneho systemu, to uz tak snadne neni. Kdyby to vyzadovalo nejake kvality, pak by to mohlo rozzlobit ty, u kterych je ten system k nicemu. Takze by nastal odpor a kdo se s tim ma trapit.
Takze povinny to je, bezpecny az zas tak moc ne. Sice te to muze poslat pod autobus, ale co uz. Urednik spokojenej, vyrobce taky … a zakaznik? Tak o toho tady zas tolik nejde, ten si to zaplati, a pak to po kazdym nastartovani vypne.
Pokud jde o kvalitu samotneho systemu, to uz tak snadne neni. Kdyby to vyzadovalo nejake kvality, pak by to mohlo rozzlobit ty, u kterych je ten system k nicemu. Takze by nastal odpor a kdo se s tim ma trapit.
Takze povinny to je, bezpecny az zas tak moc ne. Sice te to muze poslat pod autobus, ale co uz. Urednik spokojenej, vyrobce taky … a zakaznik? Tak o toho tady zas tolik nejde, ten si to zaplati, a pak to po kazdym nastartovani vypne.
EU nám jen ničí životy :no: :no: :no: :-!
Za mne je to blbost, když to nefunguje dobře, ale pořád to jde vypnout ne ? Tak o co jde ? Já to mam taky zapnuté, u staršího auta jsem to vypínal, pokud jsem nebyl na dálnici.
Fuk to není a o co jde?
1) Díky EU musí každý majitel platit za něco, co nechce, a
2) Asistent nemůže vypnout, tj. nemůže auto užívat v souladu s vlastními potřebami, a
3) Asistent nezvyšuje bezpečnost, možná spíše naopak, tj. naprosto se míjí účinkem.
Chápu že pro tebe to jsou drobnosti, protože si zřejmě necháváš na hlavu sr*t běžně, ale když i odborné organizace poukazují na to, že je ne o špatně, tak to asi není o tom, že si rohypnol potřebuje zanadávat... :-! :no: :no: :no:
Co kdyby ses raději zamyslel nad tím jestli fakt něco není v EU špatně?!?!?
Toto je špatný příklad, na druhou stranu, je to jen v EU, nebo i jinde ? Jo, v Rusku asi asistenty neřeší, ale co USA? Svět se mění...
EU v současné podobě je špatně, je to zlo a je nutné usilovat o její reformu. Za tím si stojím absolutně :-!
Pokud půjde EU cestou, kterou jde, tak nás vrátí zpět na stromy mezi opice.
Dobrý, zkus druhý pokus 😒]
p.s. pta si se mne na muj názor, já to ho řekl, nemusíš souhlasit, ale odpověděl jsem ti... nepřesvědčuj mne o svém pohledu na svět, ty jsi jen zahořklý a vše vidíš špatně.
Za mě toto není příklad zlepšení, a to z důvodu jaký jsem uvedl.
Ad zvýšení konkurence ... ano, to je právě zase ten blábol ze strany EU. Naše zemědělství je v důsledku historie nastavené jinak, máme zde velké podniky. To je fakt. To není špatně.
Špatně to je né z duvodu, že jsou velcí, ale protože tu není uplně dobré tržní prostředí ve chvíli, kdy jejich struktury prolézají do svazů a nejvyšších pater politiky a tím ještě zhoršují podmínky.
Bude lepší, když se budeš věnovat žním, které právě začínají :😉 :😉
p.s. o automotive ne, o auta ano, chápu, že nechápeš.
tím samozřejmě klesnou emise, nebot pracující žebrák bude šetřit a nebude nikam cestovat a spotřebovávat, protože nebude za co
https😐/www.newstream.cz/…zin-i-o-10-korun
Ale to len na okraj, nechcem ťahať debatu týmto smerom.
Jenže ne s důsledky, a o tom to právě je. Reálně EU funguje tak, že velcí diktují malým, protože zcela správně a logicky háji svoje zájmy. Jenže zájmy 80 mil. Helmutů jsou naprosto přirozeně jiné než zájmy 10 mil. Čechů.
Proto ta podstata v EU není o tom JAK, ale je v tom O ČEM. A o našich zájmech si máme rozhodovat sami. A ne že nám Helmut rozhodně o tom, jestli jádro je nebo není zelené... :-!
V každom prípade jeden štát = jeden člen únie = jden hlas mi príde spravodlivejšie ako prepočet na obyvateľov. Keby (teoreticky) bol v únii štát ako Čína alebo India, boli by v riti aj tí naši "veľkí" hráči, a to by bolo kriku o rovnoprávnosti. Nikomu sa nepáči, ak o ňom rozhodujú iní. 😉
Jinak ano, ale to už jsme u té aplikace a lidech, co tam jsou, otázkou je, jestli existuje lepší systém. Teoreticky mne nenapadá a kdyby ano, muselo by to být mnohem striktnější a více byrokratické... Protože takto jak to funguje v EU, to přeneseš do jakékoliv demokratické společnosti na národní i lokální úrovni.
Nechce to asi nikdo povinně, tady je to fakt snad jen o tom, že automobilky to tam dávat chtějí, aby zvýšili cenu vozidel, jinak nevim 😊
Podívej se na průzkumy, většina EV nechce (příklad) !!!
To, že se lidi nezajímají o politiku, aktivně brání své hodnoty až je 5 minut po 12té, to je věcí jinou.
Ale nelži, že většina chce to co se děje. To je lež jak věž!!!
Problém tebe je ten, že ty neumíš připustit, že se v některých názorech můžeš jednou a třeba i velmi brzy, dostaneš do té menšiny... já si to připustit dokážu. Nemáš na to podklady, jen výkřiky toho, kdo je občas slyšet.
Je to stejné jako v loni u voleb na prezidenta... všude jak maj lidi dost vlády a vyhrál drtivo uvětšinou provládní prezident... přes 60 % voličů to řeklo jasně... a tak je to pak se vším
Ano, jsem si tím jistý, že většina EV nechce. Bylo na to nespočet (nezávislých, reprezentativních) průzkumů a i ze zpráv EU to vyplývalo, jen si to vždycky vhodně překroutí... Šetření EU bývají často manioulativní, viz právě elektromobilita. Jednu zprávu raději stáhli úplně, když se na to přišlo.
Vím jak to myslíš a ano, většina lidí (např. ) EV mobilitu nechce. A jak jsem si tím tak jistý? No prodeje EV klesaji, nev8m jaký jasnější důkaz by jsi chtěl vidět :-!
Takže co píšeš je sice hezké, v principu samozřejmě ok ale vůbec to neodpovídá současné realitě.
Pro prvomajitele asi ok, ale po pěti, 10ti letech až to uvidíš v bazaru, tak budeš zdrhat jak road runner 😒]
No a pak se to otočí i proti prvomajitelům. Nikdo to nebude chtít vykupovat, a když, tak za směšné prachy...
A opět mraky lidí, co k volbám nepřišli, znechuceni nebo je to prostě (bohužel ) nezajímá....
Je tak těžký pochopit, že to ty jsi ten, který je v tomto v menšině i když si to budeš vysvětlovat jakkoliv ? Lidi to tak chtějí a rozhodli tak.
To samé se ted dělo ve Francii, mediální masáž nevolte LePen, postavte blok proti LePen i za cenu že se k moci dostala radikální levice 😄 😄 😄
To samé USA, nevolte Trumpa atd atd
Libtardi se tvrdě brání když je chce lid odstavit od koryt..... 😄
https😐/medium.seznam.cz/…ni-reformy-73067
Sice sem tu něco dost podobného psal před 10 lety, protože sem si to nechal vyprávět od pamětníků té doby - ale tady to máte od někoho jiného. Ale určitě je autor bratr Konečný nebo minimálně další agent Kremlu 😄 😄
"Republice více práce, to je naše agitace" Slavné heslo Klémy spolu Čelem k masám".Není překvapivé že na lidi co němli co jíst a na kalhoty si vydělávali sběrem malin a jahod a jejich prodejem to fungovalo. A těch lidí bylo práce celkem vela...
2) svobodné volby v Rusku jsou kdo má být zvolen 😒]
Asi tak. U nás 5kolka vyhrála jen díky Babišovi... Biden je ve hře jen díky Trumpovi. Francie totéž...
Chléb a hry....klasika ne
Jen otázka času, ale bude už pozdě to měnit, bude to trvat, bude to drahé a možná někde i krvavé....
Víš jak od 2027 vzrostou náklady na dopravu, bydlení, jak zdraží potraviny, energie atd?
Kdo ty investice zplatí? Německo a Francie si dohormady půjčí 900 BILIONU Eur? Od koho? Od Číny? HAHAHA
Bude to muset zackvat řadový občan, kterého sedřou z kůže.....
Nebo Unie zbankrotuje, sou jenom dva možné scénáře.
Stření třída v EU bude tvořit 3-8%, superboháči 15-20% a zbytek bude pracující chudina....
nebo to ekonomicky zbankrotuje a skoupí nás Čína, USA, Indie, atd
Víš kolik dluhopisů EU drží Čína, Saudové, Indie atd?
Zjisti si to
https😐/www.newstream.cz/…ekordni-prebytek
Rijád údajně zemím skupiny G7, tedy nejvýznamnějším západním ekonomikám, pohrozil, že se masivně zbaví jejich dluhopisů, které drží, pokud by na zabavení ruských rezerv došlo.
Saúdská Arábie přitom pohrozila zvláště Francii tím, že se zbaví velké porce francouzských státních dluhopisů. Pokud by Rijád následovaly další země typu Číny, pak Francie a další předlužené země Západu, jako je Itálie, by se mohly dostat do dluhové krize.
Jo geopolitika se mění hochu, jak říkáš o Greendealu že postaru se žít nedá, tak v geopolitice taky ne.
Předlužená, byroktraická Evropa plná zelených utopistů bude ztrácet vliv a půjde ke dnu....pokud neopustí dosavdní kurz, na to si můžeš vsadit.
To je naprostá jistota!
Bacha to že vidíš v Práglu zánovní Mercedesy a BMW neznamená, že to potkáš 20 km za Prahou, tam je naopak o víkendu nebo i ve všední dny mimo ranní špičku do práce k vidění muzeum - felcie, favority, jedničkové a dvojkové faie a oktávky a další stará západní i východní auta 80-00 let, tedy 15-40 let starý kusy.
A ještě kolik v těchá zánovích Mercedesch sedí čechů a v kolika sou ukrajinci, rusové, italové, němci, španělé, arabové a další národnosti ze zemí bývalého sajzu typu Arméni, Kazaši, Bělorusové, Litevci atd
Plný hospody kde? V Praze? Kde 30-70% návštěníků tvoří turisti a dlouhodbě zde žijící/pracující/podnikající cizinci .
Víš kolik je v praze ukrajinské smetánky, stále je tu i silná ruská komunita, dále italové, španělé, indové atd co to makaj jako ajtáci, šéfové zahrničních poboček atd atd to sou lidi co tu dělaj za 80-600 táců měsíčně, ty neřeší pivo za 100 kč nebo oběd za 400, to je pro ně levný.
Objed vesnice za prahou, objed podkrkonší, dej si tak 50 vesnic, obejdi poctivě starousedlíky, zeptej se na počet hospod před 20 lety, na počet oteřený dnes a z těch dnes co maj 7 dnů v týdnu.
hrubým odhadem ti to vyjde, že kde byývalo dohromady 120 otevřených hosppod je dneska 70, z toho 15 jsou soukromé kluby nejmenující se ofiko hospoda, a z těch zbývajících 55 je je 7 dnů týdnu otevřeno cca 30
Zbytek má otevřeno 2-4 dny týdnu, jinak by se neuživili, protože tam nikdo nechodí.
Někde už nemaj ani poštu a potraviny fungují jen díky vietnamský večerce...nebo pojízdný prodejně.
Fakt vyjed nekam autem, do okresních měst/vetěích vesnic a uvidíš to kolem sebe.
Asi jako Moskva a Petrohrad v Rusku nebo nějaká Astana apod v Kazachstánu atd.
Ujed 50 km za město a seš v jiným světě 😄 Tady u nás taky, akorát je to potřeba si umět přiznat
Kdo by tam chodil do hospod?
Není za co, být pivní bratr jako Babula z legendráního seriálu Hospoda dneska stojí 500- 1000 kč denně, na to už pivní bratři nemaj, prolejt měsíčně 15-30 v pivu, to aby měli 70 měsíčně
ty doma lejou petkovej Bráník nebo Klasik a Deep ve flasce či plechu. Ty co lejou trošku méně a sou "chudý labužníci" tak max Svijany v akci za 10,90 flaška. Trošku jiná cenovka jak 40-50 v hospodě.
A na smažák za 190 tam vesničan taky nestojí, to si usmaží sám doma a vyjde ho to na 70 kč 😄
Kde nemaj aspon o víkendu turisty, protože památky, koupání atd tak sou hodně v zádeli protože místní je fakt neuživí.
A díky covidu se lidi naučili scházet se u sebe doma, grilovat, dát si lahváč a vědí že je to vyjde na třetinu nebo max polovinu.
A že lidi lejou doma? Jo, to jo, ale ne jen díky covidu, svět je hodně online, tak nechodí ven.
Ale všechno je drahé takže si to lidi daj radši doma + se tam nesmí kouřit, takže karty mastí dědulové radši v garáži neho hospodu zavřeli a udělali si z toho klubovnu pro členy a hulí si tam vesele v pohodě 😄
Důchodci to maj pořád jako svoje jediný auto a další sposuty lidí to má místo veterána na víkendy.
Nebo to maj v pikapu na vození dřeva nebo nějakého boručusu při opravách, rkeonstrukcích atd
tuhle sem viděl dokonce i šáde 120 😄 A na P-10 Ladu 1500 ještě s kulatými světly 😄
Samozřejmě, většina už je ve Fabiích před automobilovou smrtí...
A na moravském venkově teda rozhodně běžně nejezdí auta z 80.-90. let.
Průměrné stáří automobilů přes 15 let. Průměrné stáří dovozovych ojetin 10+ let.
Hotový ráj na zemi 😒] 😒] 😒]
Máme se tady skvěle, a samozřejmě díky EU, že.... 😒] 😒] 😒]
Kdyžs e někde udělá 300 metrů nové silnice, stojí to 2x tolik jak na západě a 6x tolik jak mimo EU
Přeplněné státní domovy pro seniory kde je ke svačině bibšův chemickej puding Olma za 9 kč a suchej rohlík a místo v soukrém stojí 35-50 tis kč, takže na to průměrný důchodce z důchodu nemá, museli by mu to platit děti.
Pečovatelky co dostávaj 25 čistého, nekvalitní školství, produkující humanitní směry, který nemaj jako absolventi uplatnění nebo někde opět za 25 čistého nástupák popř. politická neziskovka 😄
Zdravotnictví které nemá zubaře, praktiky a dokonce ani léky
Mam ještě chvíli pokračovat?
Je toho celkem dost. Ale je zas fakt, že máme pěkné rozhledny, cylostezky a 40 000 zbytečných kuháčů a 1500 km zbytečných chodníků, po kterých jdou za den krom 20 pejskařů už jenom 3 obyčejný lidi....
EU je založena na pravém opaku. Tj. přerozdělovat všechno, pro všechny, pro blaho všech.
Jinými slovy ano, kdybychom nebyli v EU, ale pouze v zóně EHP, tak jsme na tom výrazně líp :-!
Co otázka není, jak umíme využívat smysluplně dotace... Přitom chybí peníze v rozpočtech na základní potřeby státu.
Takovou rozhlednu přeci průměrný senior potřebuje víc! To dá rozum.
Reforma školství taky zbytečná, radši necháme líný nemakačenka z generace Z (co když chtěj novej Iphone mámí to z rodičů místo aby šli na brigádu) vystudovat humanitní vejšku, naco zpřísnit přijímačky tak, aby trojkař(ka) co ty trojky dostal(a) z milosti už na základce mohl(a) vesele pokračovat na gympl a střední místo toho aby šel/šla dělat instalatéra, elektrikáře, pokrejvače, atd
A to samý trojkaři a čtyřkaři s odřenejma ušima na středních a gymplech místo aby šli makat hnili další 4 roky na zbytečný vješce místo aby dělaly policajty, zdravotní sestry, úředníky, oblsuhy CNC mašin atd atd
Zbytečný, není nad to mít 200 000 humanistů ne 😄
To je asi jako pouzovat JZD za komára podle Slušovic nebo zauralskou manufakturu v dobách Sojuzu podle ZILu v 60 letech, kterýmu se říkalo 16 republika a měl i vlastní nákupní středisko, školku, kulturní centrum atd
Zato máme nejdražší cyklostezky, které navíc vedou odnikud nikam :yes: :yes: :yes:
A pak samozřejmě na každým krtičinci dřevěná rozhledna, která za 10 let snije... :yes: :yes: :yes:
Vono 15-20-30-40 let stará kára může být pětilitrová amerika, XJR Jaguar, Citroení XM nebo Mercedes 124 ; 126 apod.
Všechno nejsou jenom felcie, fabie a oktávky (i když těch je logicky nejvíc).
Nastavenia sú😒br /> - Rozšírená
- V nebezpečných situáciách
- Vypnutá
Zásah do vedenia vozidla án👋nie.
Nastavenia v profile je možné preniesť do iného auta, stačí sa prihlásiť.
Teraz som šiel do auta, vypol som udržiavanie v pruhu. Vystúpil som, auto som zamkol. Po minúte som šiel späť do auta, naštartoval a je deaktivované. Jedine je tam upozornenie, že niektorí asistenti sú deaktivované. Po 10 minútach rovnako.
Ale možno to bude časom (upgrade, nová produkcia) znova inak, neviem... ale BMW to má rozumne nastavené a ja mám tieto funkcie až na drobné muchy rád.
Navic funguje řekl bych až logicky. Prostě je tam progrese, kdy při nižšich rychlostech je takovy vlačnějši a sila, kterou se snaži vratit zpět je vyloženě až k smichu...jednim prstem na volantě bych ho "přepral". S vyšši rychlosti je již zasah ostřejši a vychovna sila o něco větši byť stale nic co by mě jakoliv rozhodilo.
Vlastně i tolerance je velice napohodu takže nevyžaduje, abych jel přisně uprostřed mezi pruhy.
Každopadně to nic neměni na tom, že tahle asistece je pro mě naprosto zbytečna.
Něco, když jedeš autem po prostřednich čarach tak to ten asistent vyřadi a nahodi se až si ve svem pruhu.
Není důvod se omlouvat za něčí neschopnost, ať řidiče nebo automobilky.
Pro méně chápavé jako vodítko dodám, že čáry v některých případech (zúžení vozovky) nejsou tam kde je elektronika očekává respektive jich je tam víc, takže se vlastně nelze udržet ve vlastním pruhu a elektronika reaguje z pochopitelných důvodů neadekvátně 😉
Tak co už došlo nebo furt nic?
Osobne som mal Lane Assist v Superbe II, viacerých BMW a testoval som v Lexus RX. Všade v pohode. Ešte som to mal aktivované v požičanom Volvo XC90 a nepamätám si tiež nič negatívne.
Zvukové upozornenia Mazda CX-60 mi dosť vadili. Neskúmal som či sa dá trvalo vypnúť.
Som zvedavý na tvoje skúsenosti, reálne sa rád poučím. Verím, že niekde je to dosť zfušované.
Dost si protirecis. Kdyz se vypne, tak tě nezachrání, to je fakt. Ale to znamená, že když zůstane zapnutej, tka tě zachrání. A zachrání tě jen tehdy, když funguje,
Naopak na dálnici jsem to zapínal i na tom Fordu, občas se uměl odrazit od čáry, než to poslal do svodidel, protože vyhodnotil, že se tomu nevěnuješ, tak tě chtěl postrašit 😁
i díky EU tu máme největší hospodářský blahobyt jaký kdy kdo pamatuje…
Nicméně ano, nastoupím do auta vypnout start stop, potom vypnu udržování v pruzích, pak se kouknu kde v nastavení je zakopané automatické brždění, to taky vypnu…
Tak ještě budeme vypínat čtení dopravních značek a maximální rychlost (protože to samozřejmě nedetekuje například zrušení omezení povolené rychlosti křižovatkou apod.)…
Toto je samozřejmě kravina, resp. ať je k tomu 5 samostatných knoflíků a každý se rozhodne jestli to chce mít zapnuté nebo vypnuté a v jaké situaci.