Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
MOJEJMENO
"...jednodenní známka bude platit v jednom kalendářním dnu, nikoliv 24 hodin od nákupu"
To je věc, kterou nikdy nepochopím....
To je věc, kterou nikdy nepochopím....
Proč? To je schválně 😁
Ano a nechape preco je to schvalne, okrem vysokej ceny je to dalsie stupidne okradanie russkej vlady.
3_diamanty
Od 1. Augusta
3_diamanty
A ze vraj cena jednodnovej znamky moze byt maximalne nejakych 9,4 ci 9,6 percent z ceny rocnej ( asi je to stanovene zakonom ) ... clovek by cakal tak okolo 3 eura.. ale pozeram ze tu sa opat pohybujeme niekde pri maximalnej moznej cene ... vitajte na slovensku .. to zrejme aj cina bude mat skor ludi na marse ako mi spravime komplet dialnicu BA - KE... ale ked ide o poplatky tak sme fakt maximalisti
Čo skučíš, núti ťa ju niekto každý tretí deň kupovať? Hodí sa, ak bežne po diaľnici nejazdíš a občas si ňou potrebuješ pomôcť, a tých 5 € ťa v prípade potreby nezruinuje. Prípadne ak vlezieš na spoplatnený úsek omylom, tak proste do polnoci vezmeš jednodňovú a za pár šušňov máš vystarané. Za mňa je to dobrý krok a v tomto prípade cenu neriešim. Ak budeš potrebovať diaľnicu viackrát, zvážiš známku na dlhšie obdobie. Fňukať nie je prečo.
Diaľnica BA-KE je téma pod nejaký iný článok.
Diaľnica BA-KE je téma pod nejaký iný článok.
Anonym
vy kdo máte problémy se soustředit a pochopit obsah mých příspěvků kvůli meteorologickým podmínkám, raději snad nic nepište. Vy si ve své namyšlenosti věc vyložíte tak, že píšu nesmysly. Ano, píšu e😜resivně, ale nikoli takové nesmysly, jaké vy v tom vidíte.
A čo tak písať menej e😜resívne, aby to každý bez problémov pochopil? Nebudeš sa musieť tváriť dotknuto.
Prezivkynetreba
Zaujímavý je prepočet ceny diaľničných známok na deň😒br />
1 dňová: 5,40 € = 5,40 € / deň
10 dňová: 12,00 € = 1,20 € / deň
30 dňová: 17,00 € = 0,56 € / deň
365 dňová: 60,00 € = 0,16 € / deň
Takže jednodenná známka je na deň drahšia oproti ročnej o 5,24 € alebo aj o cca 3300 %. To je dosť veľký rozdiel. Preto tvrdím, že ak by stála 2 € bola by to prijateľná cena. Cena aká je dnes je prehnane vysoká. Už len to, že jednodňová stojí polovicu toho čo desať dňová je úplne mimo.
1 dňová: 5,40 € = 5,40 € / deň
10 dňová: 12,00 € = 1,20 € / deň
30 dňová: 17,00 € = 0,56 € / deň
365 dňová: 60,00 € = 0,16 € / deň
Takže jednodenná známka je na deň drahšia oproti ročnej o 5,24 € alebo aj o cca 3300 %. To je dosť veľký rozdiel. Preto tvrdím, že ak by stála 2 € bola by to prijateľná cena. Cena aká je dnes je prehnane vysoká. Už len to, že jednodňová stojí polovicu toho čo desať dňová je úplne mimo.
Kto by to bol cakal, jednodnova znamka bude pri prepocte na jeden den vychadzat najnevyhodnejsie
No to je v poriadku ako všade. Ale rozdiel je extrémny nepomer. Obvykle sa cena nastavuje pomerom ktorý dáva aspoň logiku. Ak by som si kupoval diaľničnú známku každý deň po dobu 365 dní stálo by ma to 1971€ alebo rovno kúpiť ročnú za 60€. Tie ceny sú nastavené celkovo nejak zvláštne. Ale chápem že štátny rozpočet treba napĺňať. I keď za mňa je to celkovo platenie za diaľnice nelogické keďže už som za ňu raz zaplatil a ešte si musím kupovať aj vstupenku.
Nepáči sa, nekupuj. Pokojne vezmi kvôli jednej jazde aj celoročnú, keď ti to vyhovuje lepšie. 😉
Krásný den přeji.
A že to chápeš tak, že Fyjalovi jdou peníze na účet, tak to je holt chyba v tvé schopnosti porozumět textu. Protože nic takového jsem nepsal.