Design
PowerHouse
pouze to blikající Zombie.
Čím víc blikání, tím dražší výbava.
Docela na úrovni bude mít blikající Zombie i Fiat Panda.
Čím víc blikání, tím dražší výbava.
Docela na úrovni bude mít blikající Zombie i Fiat Panda.
Arese
Horkého Roma (ani Travedriva) fakt nemusím, ale fakt nevěřím, že bys nerozuměl slovenštině. 😄
milan ruzicka
Docela se mi nova skoda libi. Konecne jine tvary nez ty stejne.
Podivam se na dostupne ceny a budu o nem premyslet. Jen tak dal. Je to nase Ceske auto,musime ho hajit. Musi si najit sve zakazniky
Podivam se na dostupne ceny a budu o nem premyslet. Jen tak dal. Je to nase Ceske auto,musime ho hajit. Musi si najit sve zakazniky
Faktradic
To by bylo tak krásné auto, kdyby to nebylo SUV. Nemohl by to grafik ještě zplacatit, abych ho mohl koupit?
W.O. PRSCLEY
hi hi hi no ten Vaculík se nějak musí živit. Kdysi se mu líbily diesely, nyní EV. Korouhvička za to přece nemůže, že jí otáčí vítr. 😒] 😒] 😒]
Prezivkynetreba
Podľa mňa by to dokázala už aj AI. Keď dokáže vyzliecť alebo obliecť ženy tak prečo nie zhodiť maskovanie z auta 😁
Diablo Procento
Já s ním souhlasím, mě se design vozidla taky nelíbí a nechápu co tě tady tak naštvalo když pán kritiku vozidla napsal velice slušně a hezky.
Jedinej pitomec který se naštve nad vším jsi tady potom ty.
Jedinej pitomec který se naštve nad vším jsi tady potom ty.
tento budoucí elektromobil vůbec není úhledný.
Je to jen další mainstreamové SUV.
S netrpělivostí očekávám nové městské elektromobily, velikosti Renault Zoe, VW Up!, Fiat 500e a Mini Cooper EV či stylovku na způsob ORA (Great Wall) Funky či Ballet Cat.