Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5828159
Kupovat auto kde se ti muze vysrat a taky ze se ti vysere kde co namisto auta na elektrinu?
Si to asi nečetl, co? Proč kupovat nudné, sterilní BEV.
Tohle ŽÁDNÉ BEV neudělá😒br /> Pokud se však rozhodnete prošlápnout plný plyn až na kickdown, osmistupňový automat okamžitě podřadí na nejvhodnější rychlostní stupeň a začnou se dít věci. Obrovské monstrum se za doprovodu hlasitého burácení začne řítit vstříc horizontu až zdrcujícím tempem, a to i ve velmi vysokých rychlostech. Vzpomínám si, jak jsem s benzinovou SQ7 cestoval po německých dálnicích, a i při tempu nad 170 km/h na sešlápnutí plného plynu odpověděla jen stroze – „tak jo“. Dvoustovka i vyšší rychlosti tu nejsou žádným problémem.
Tohle ŽÁDNÉ BEV neudělá😒br /> Pokud se však rozhodnete prošlápnout plný plyn až na kickdown, osmistupňový automat okamžitě podřadí na nejvhodnější rychlostní stupeň a začnou se dít věci. Obrovské monstrum se za doprovodu hlasitého burácení začne řítit vstříc horizontu až zdrcujícím tempem, a to i ve velmi vysokých rychlostech. Vzpomínám si, jak jsem s benzinovou SQ7 cestoval po německých dálnicích, a i při tempu nad 170 km/h na sešlápnutí plného plynu odpověděla jen stroze – „tak jo“. Dvoustovka i vyšší rychlosti tu nejsou žádným problémem.
Spíš by mě zajímalo jestli už ten 4,0 TFSI už teda funguje? Já teda slyšel spíš opak. Aby se auto dožilo bez větších zásahů 200 tis km se rovná zázraku.
KANKUNEN
Diesla lidi chtěli, protoze byl jedinečný, užraný benzín v takovem gazíku je v dnešní době už zastaralé řešení. Nedobíjecí hybrid by mohl stát o pár korun víc a žral by o 3 litry méně.
dobijeci hybrid by stal o par korun min viz x5 50e, zral by max 10 kdyby to nevidelo nabijecku pul roku (realne 😄 a jelo by to skoro stejne. A tvrdte nekomu jinymu ze resite u gazika 200kg
Preco by nikto uzraty benzin nechcel? Kolko ludi, tolko chuti, stale sa najdu aj v Europe milovnici rusov, norov, americanov, arabov. To je najvacsie nestastie, kupit si spalovacie auto a jazdit potom na "spotrebu". Kedysi take auta zrali ovela viac. Naco menit, co fugovalo?
Uživatel_5828159
Ale to nevadi, proste to prvni borec na firmu dorichtuje a pak at se kazdej posere treba. To ze se to nedozije solidne 10 let o tom neni pochyb, ale kazdej bude vypravet jaka je to topovka
Na volant.sk tuhle motorizaci hezky a podrobně rozebírali po technické stránce. Ten motor je teda veliká zoufalost. Pokud se na 100 tkm neudělá generálka včetně turb, tak to přežije záruku a motor končí. To je za mě hodně špatná motorizace.
tak 10 let ani nahodou, je to audi, bude to rado pokud se to zasadne neposere do 200tkm a neverim ani tomu
To je hodne smutna predikce, stoji na osobnich zkusenostech?
500kg navic. Dojezd menší. Top speed menší. Zvuk špatný. BEV je ve všem horší. Kromě toho, že mi to zadarmo nabije FVE na střeše domu za několik dní.
Majitele benzínové SQ7 neznám, znal jsem jednoho s naftou co dřív byla a ten to měl na to co jsem popisoval, jen se občas rád svezl sám, spotřeba byla samozřejmě vyšší. Myslím, že u této benzínové to bude fungovat podobně, byť si myslím že smysl už to má o něco menší a já osobně bych pak volil SQ8, ale nejsem cílovka těchto aut, takže to nemusí být relevantní 😊
ale u elektrozkratu nic do bzučníka nepouštíš...
Jiní chlapi hovězí steak, box, fotbal, parádní auto.
:yes: