Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Mokrous
Jen by mne zajímalo, zda už nám někdo zdokumentoval ty fatální problémy 147kW TDI EVO.
Jestli už jsou servisy k prasknutí plné aut s tímto motorem a všechny jsou totálně KO a na výměnu celého motoru. A kolik desítek % ze všech prodaných už v těch servisech stojí a co je teda ten systémový problém, který výrobce neřeší a klidně jde prodávat dál statisíce těchto motorů do celé Evropy ve všech svých značkách aniž by provedl jedinou modifikaci.
Jestli už jsou servisy k prasknutí plné aut s tímto motorem a všechny jsou totálně KO a na výměnu celého motoru. A kolik desítek % ze všech prodaných už v těch servisech stojí a co je teda ten systémový problém, který výrobce neřeší a klidně jde prodávat dál statisíce těchto motorů do celé Evropy ve všech svých značkách aniž by provedl jedinou modifikaci.
To nevim.
Alebylo by to v intencich jeho vztahu k zakaznikovi...
A ne, takovej masochista fakt nejsem.
Kvalita uz je uplne na zemi... a dale klesa.
Alebylo by to v intencich jeho vztahu k zakaznikovi...
A ne, takovej masochista fakt nejsem.
Kvalita uz je uplne na zemi... a dale klesa.
Ja Prvni 123
Ale v zasade to spatne auto nebylo.
Jezdiljsem 4 roky prave tou 1.4, a motorickya jizdne bez problemu.
Akorat sedacka byla uplne tragicka. Asi stacilo objednat "vyssi" sedacky, ale stejne je ostuda vubec takovy zidle do auta tohoto typu, a ceny, davat.
Jezdiljsem 4 roky prave tou 1.4, a motorickya jizdne bez problemu.
Akorat sedacka byla uplne tragicka. Asi stacilo objednat "vyssi" sedacky, ale stejne je ostuda vubec takovy zidle do auta tohoto typu, a ceny, davat.
Ján Bajus
Od kdy přesně má Superb po faceliftu kapacitní volant? Jde to nějak poznat, jestli je volant kapacitní nebo ne?
Toyota Prius
Prius je auto o třídu níž.
A Phaeton je zase jiný vesmír.
Luxus je takový divný slovo... já si představím primárně hodnotné materiály a komfort (podvozkový, akustický, komfortní výbavu typu masážní sedačky třeba).
Když se v automotive řekne luxusní segment, tak se typicky myslí RR a Bentley a tak. Pro někoho je luxusní limuzína i S-klasse třeba.
Superb z tohohle pohledu luxusní auto není, je typickej služebák pro lepší pozice. Z druhé strany... pro velkou část populace to svým způsobem luxusní auto je. V tomhle smyslu to podává i Vaculík: "O ní si může člověk s běžnými příjmy nechat zdát, zato trojka už spadla..." atd. S takovým podáním celkem nemám problém.
A o tom to je. Že socky slintaji nad tím, že nějaký průměrný obchoďák litá po českých dálnicích 170kou na 90ce jinak vypolstrovanou oktavkou, to fakt luxus není.
Jo a Tesla 3 je taky D. Jestli je superb stejné D tak ja jsem papež. Jel jsem obojím a nedá se to srovnat.
No to se fakt srovnat nedá. Někdo si radši sedne do velkýho kočáru, kde věci fungují jak mají a jede přes celou Evropu aniž by musel cokoli plánovat. A nepotřebuje u toho 3x zrychlit za 4s z 0 na 100 a pak zadávat na televizi cíl trasy a jet na charger.
Socky možná tajně slintají, ale veřejně si radši kopnou, aby se neshodily 😉
Jinak ale píšu, že konfigurace podvozku u Tesly odpovídá spíš prémiové D, včetně primárního pohonu zadní nápravy.
Možná čtyřkolka od GKN v Insignii je lepší než Haldex, ale na samotné nápravě? A zase ne každý umí adaptivní tlumiče třeba...
Tesla je kategorie sama pro sebe, tu nemá smysl tahat do tradičního třídního řazení.
Já seděl v novém Superbu LaK a i v tom obyčejnějším, je hezký, ale nějaký luxus už tam není, Camry co odchází má zastaralý infotainment, takže tady to srovnání kulhá, ale pokud vybereme adekvátní verze cenové a výkonnostní, jsou to uplně normální D segmentové auta, neuražte se nikdo, jsou to takové taxiauta (nebo poolová auta, firemní auta a třeba Carmy v nižší výbavě z venku vypadá dle mne reprezentativněji, než oholený Superb), prostorné určitě, ale pořád je to jen trochu větší Oktávka, stejně jako Camry je větší Corolla s horším infotainmentem (tu novou Camry jsem ještě neviděl).
Za mne by třeba z této třídy na pomezí luxusnějšího auta plnilo Volvo S60/90 i když to taky není prémie, popřípadě pak cokoliv z prémiovek. Ať už je to D3 či Lexus, Jag a tak..
Jinak jasně, pokud srovnávám nafty, tak nechť srovnávám nafty a je jedno co je kolem. Pokud chci srovnávat topy, tak holt vezmu tu nejlepší motorizaci i výbavu z obou a pak mi osobně vyjde Superb jako zásadně lepší auto. Ale každému dle jeho gusta...
Kdyby to 206kW TSI stálo před těmi 6-7 lety srovnatelné peníze jako Insi, tak by to byl hodně zajímavý duel, v něčem je lepší Sup a v něčem Insignia... no, ale tehdy to bylo snad +200t a tolik zase domácí značku podporovat nepotřebuju.
A převodovka je rychlejší, jak dokáže vypálit z místa je působivé.
Víc se mi líbí palubní deska, budíky a volant a středový panel.
A takové ty drobnosti jsou líp vychytané... výškově stavitelná loketka, bezdrátový AA.
A samozřejmě je Superb o kus prostornější... plus se mi líbí i kombík.
Musel bych to pořádně projet, v mém případě to skončilo tou cenovou nabídkou 😄
Jestli masážní sedačky dělají z auta luxusní, pak takovej c4 picasso byl tedy luxusní koráb jak vyšitej.
Už tu superb srovnavame se 7er, no paráda. Kam se hrabe 5er, nebo dokonce 3er, což je stejná třída jako sup.
Já neměl možnost měřit na stejném místě kde měřím všechna auta, takže je to orientační, ale měl o 0.5db ( takze statistická odchylka ) víc než camry, tedy úplně stejne, nebo i kdyby mel o 0.5 lepší, je to pořád stejné. A camry není nijak luxusní zboží. Akustická okna jsem měl i v yarisu z výroby, to nic moc neříká, kdyz pak napr dostavas do interiéru vibrace od motoru.
A o podvozku se obecně ví, že u supu je dost podprůměrnej na svoji konkurenci.
Každopádně technika Arteonu a Superbu je shodná. Vrzání interiéru neumím posoudit.
U této nové současné generace to předpokládám už bude skoro kompletně stejně kvalitní.
Já stejně vždycky nakonec skončil u VW. Pokaždé mi to vyšlo jako hezčí, kvalitnější, pohodlnější i levnější.