Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Český cybertruck se málem utopil na Slovensku. Nemohl vyjet z jezera

21 komentářů

KANKUNEN
to by nevyjel ani Defender.
Nebo Nebo
https😐/youtube.com/…orts/HSavvn7kpE0?…

Vůbec by nic takového nevyjel, nikdo nemůže za to, že cybertruck váží 3 tuny 😄
Ozzman
Ale ten by zkratě nezabil ryby v okoli 😁 mozna by je časem otravila vytekajici nafta
kari.laz
Videí o tom, kolik toho ta hranatá krabice nevyjela koluje už celkem dost na to jak málo jich jezdí.
Já to potkal na Stodůlkách a chtěl jsem si vypíchnout oči. Na živo to je asi 17x hnusnější než na fotce.
3_diamanty
Toto by dala aj niva... s prstom vo vyfuku...
Michal220
MB G 6x6 by to asi dal 😉
rohYpnol
Houby. Na tohle jedině Octavia 4x4 😒]
rohYpnol
Nebyl to Richard a Koza?? 😒]
Ozzman
Ti teď podkuřují Turkovi
rohYpnol
Nesmysl. Ti podkuřovali Filipovi dávno před úspěchem do EP...
Ozzman
Spíš oba lezli do zádele Chladovi a Turkovi se to vyplatilo, když mu koupil billboardy a přidal na kampaň 😊
rohYpnol
No, ono je to úplně jinak. Richard a Filip jsou dlouholetí přátelé. Finančně Richard příliš na kampaň nepřispěl naopak se spíše angažoval lidsky.
Anonym
Turek zná chlada od doby kdy spolu byli kupoval Jaguar XJ220. A to bylo někdy v roce 2009
twistedTSD
Nebyla by ho žádná škoda.
Ada je zase tady
@twistedTSD a navíc bychom viděli hezký ohňostroj
Arese
...v té řece neutopila!! 😄
3_diamanty
Dnes poobede o pol druhej cestou do prace som prvykrat videl novy duster... zrejme topka... bielosiva kombinacia s oranzovymi detailami na kasni... a na 18tkach ... a len som kukal ako zrazu z niekdajsieho lowendu je uz docela stylovka.. a ten jeho hranaty outdoorovy look ... to bude superseller ... neskutocne sa mi paci... a za mna aj ovela zmysluplnejsie auto ako nejaky cybertruck ... ktory mi eu ani vobec nechyba... a nechcel by som ho nikdy
pratel
Ty fakt necitis aky si trapny so vsetkymi tymi Dustermi a ASX-kami? 😳 Budicek!
speedfred
Nehaj ho žiť.
Géčko, Duster a ASX do každej diskusie.
Kvalitar
Aj mne sa novy Duster paci a tiez s farebnymi doplnkami ako spominate. Ako dalsie auto do rodiny by potesil. Len do poslednej chvile by som vahal, ci zobrat verziu na LPG. Tu by som asi napokon kupil.
Uživatel_5828159
Jak se natom snazi sraci netahavy napakovat. K posrani jaky vandraci to sem vozi