Novinky
Zpět na článek
Seat razantně snižuje ceny, rozšiřuje základní výbavu a uvádí akční edici Vamos
6 komentářů
Anonym
2
Jako majitel Seatu jsem se taky díval na jejich web a nic. Přijde mi, že Seat vlastně ani nechce moc prodávat. Takový ceník Ibizy, to musí odradit každého.
Přejít do diskuze
cudzinec111
1,5 TSI 150 FR MAX na SK za 22900 EUR podla cennika.
610t Kč mi nepride nejaka super cena za Leon...
610t Kč mi nepride nejaka super cena za Leon...
ericn
Počkej, Ibiza se ještě vůbec prodává 😒] 😒] 😒] Novou na ulici nepotkáš… Doby, kdy se Ibiza prodávala jak housky na krámě, jsou nenávratně pryč….
Edit: tak jsem se kouknul - 29ks za první půlrok, waaaaw, horší je už jen Fiesta (končí), Jazz a A1 ve třídě. Kdo by si taky koupil Ibizu za půl milionu v základu :no:
Edit: tak jsem se kouknul - 29ks za první půlrok, waaaaw, horší je už jen Fiesta (končí), Jazz a A1 ve třídě. Kdo by si taky koupil Ibizu za půl milionu v základu :no:
lled
Jo ale to je bez metalizy, pridej metalizu a jses na cca 600k, par drobnosti jako cerny strop atp. a jses na podobnych/stejnych cenach.
lled
Na konci cervna, v ramci skladovek u Leona HB a ST, slo udelat docela dobrou cenu. Meli za cca 610k, Leona HB v FR v Ceskych Budejovicich (1.5 TSI, 110kW), pak meli nekolik slabsich 1.5 TSI do 630k v Leona SP a jednu za cca 650k, 1.5 TSI, FR. To byly docela dobre ceny. Platilo to pro hotove penize. Pokud daval nekdo na protiucet a uver tak slo jeste -20k.
Ale furt je to skladovka se starym, imho spatnym Infotainment a vrzajicim interierem od novoty. Ale za ty penize to bylo cajk.
Ale furt je to skladovka se starym, imho spatnym Infotainment a vrzajicim interierem od novoty. Ale za ty penize to bylo cajk.
lled
že značka jako Seat nemá vůbec zvládnutou komunikaci a připravenost na tuto akci. Tady je defacto tisková zpráva - ok, chci se podívat na tuto "výhodnou akci" a na webu seatu nemají ani slovo. Asi si zákazník musí počkat na pondělí než udělají update stránek. Krása.