že značka jako Seat nemá vůbec zvládnutou komunikaci a připravenost na tuto akci. Tady je defacto tisková zpráva - ok, chci se podívat na tuto "výhodnou akci" a na webu seatu nemají ani slovo. Asi si zákazník musí počkat na pondělí než udělají update stránek. Krása.
Jako majitel Seatu jsem se taky díval na jejich web a nic. Přijde mi, že Seat vlastně ani nechce moc prodávat. Takový ceník Ibizy, to musí odradit každého.
Na konci cervna, v ramci skladovek u Leona HB a ST, slo udelat docela dobrou cenu. Meli za cca 610k, Leona HB v FR v Ceskych Budejovicich (1.5 TSI, 110kW), pak meli nekolik slabsich 1.5 TSI do 630k v Leona SP a jednu za cca 650k, 1.5 TSI, FR. To byly docela dobre ceny. Platilo to pro hotove penize. Pokud daval nekdo na protiucet a uver tak slo jeste -20k.
Ale furt je to skladovka se starym, imho spatnym Infotainment a vrzajicim interierem od novoty. Ale za ty penize to bylo cajk.
Počkej, Ibiza se ještě vůbec prodává 😒] 😒] 😒] Novou na ulici nepotkáš… Doby, kdy se Ibiza prodávala jak housky na krámě, jsou nenávratně pryč….
Edit: tak jsem se kouknul - 29ks za první půlrok, waaaaw, horší je už jen Fiesta (končí), Jazz a A1 ve třídě. Kdo by si taky koupil Ibizu za půl milionu v základu :no:
Ale furt je to skladovka se starym, imho spatnym Infotainment a vrzajicim interierem od novoty. Ale za ty penize to bylo cajk.
610t Kč mi nepride nejaka super cena za Leon...
Edit: tak jsem se kouknul - 29ks za první půlrok, waaaaw, horší je už jen Fiesta (končí), Jazz a A1 ve třídě. Kdo by si taky koupil Ibizu za půl milionu v základu :no: