Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimír Polívka: Táta Bolek mi dal s auty jedinou radu, ale stála za to!
9 komentářů
Freddka
Bohuzel vam video nefunguje. Po 10 vterinach znelky tma a kdyz klepnu tak mbank.
Tak si to tam dejte do pucu, protoze takhle delate ty videa zbytecne, kdyz se na ne nemuzu podivat… :-!
Tak si to tam dejte do pucu, protoze takhle delate ty videa zbytecne, kdyz se na ne nemuzu podivat… :-!
Pan Polívka vyniká především v tragikomických rolích, kde se dokáže mistrně pohybovat mezi vážnými a komickými momenty. Jeho spolupráce s divadelním režisérem Arnoštem Goldflamem je legendární a společně vytvořili mnoho nezapomenutelných inscenací. Aktér Boleslav Polívka dokáže do svých postav vnést autentičnost a emotivní hloubku, což z něj činí jednoho z nejrespektovanějších herců.
O jeho synovi nevím příliš mnoho, ale není to podstatné. Pan Bolek Polívka svým uměním dokázal zanechat nesmazatelnou stopu v české divadelní a filmové scéně, a jeho dílo bude navždy obdivováno. Jeho schopnost propojit tragédii s komedií a vytvořit tak komplexní a dojemné postavy je darem, který se jen tak nevidí. Vždycky jsem ho velmi obdivoval a tento můj obdiv přetrvává i nadále.
Pan Herec Boleslav Polívka je pro mě symbolem opravdového hereckého umění, které oslovuje srdce diváků a přináší jim hluboké zážitky. Jeho přínos české kultuře je neocenitelný a jeho jméno zůstane navždy spjato s kvalitou, originalitou a autentičnosti.
BRAVO, BOLKU, BRAVO 👏🏻👏🏻👏🏻
Ps tech bazenu mame nekolik a vsechny umi 5 km h