Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Cupra Leon má české ceny. Vrcholem je zatím plug-in hybrid a jeho 272 koní
11 komentářů
lled
5
U Cupry trosku tapu na jaky segment zakazniku jakoze smeruji. Pred FL verze a starsi verze sly celkem odhadnout - hlavne co se tyce cenove politiky, kdo chtel designovy seat, tak si trosku priplatil. Tady mi prijde, ze se snazi zabrouzdat do segmentu luxusnich aut - ale nejak a)takto znacku nevnimam b)neprijde mi, ze prinasi neco navic - proc ji chtit. Mild v 1.5 za 900 000 bez nejakeho poradneho vybaveni se mi jevi jako neprodejny - alespon v CR.
3_diamanty
1
Umelo vytvorena znacka... ktora nakoniec so sebou este stiahne ku dnu aj seat... ktory paradoxne teraz ked rastie a po 15 rokoch zacina byt aj ziskovy tak dostal uder pod pas od cupry... aby nakoniec nebol ani seat a ani cupra... a potom budu vo vedeni vsetci asi spokojni ... cupra mohla nadalej ostat sportovym vrcholom seatu.... pomohlo by to aj seatu... z sportovych vrcholov type R alebo gti tiez nikto osobitnu znacku nerobi ... proste blbost ze jo... len vo wagene si asi myslia ze su chytraci ... aby nakoniec pochovali seat a potom si mozu zagratulovat
twistedTSD
0
Souhlas, taky to nechápu. Proč za ty peníze kupovat Seat, když můžu mít skutečnou prémii?
Nebo Nebo
Není zde zatím manuální převodovka :no: :no:
Jirka B.
Ten plugin je teda nacenen naprosto silene.. Skoro 350 příplatek? To jako mysli vazne? Vzdyt to nema ani 4x4.
adamzprahy
To zrychlení PHEV verze je naprosto tragické. 7.1 hb a 7.3 kombík a údajných 200 kw? K tomu ta cena...úplně mimo realitu úspěchu předchozího Leonu Cupra...
Pritom za 8s to ta aj tlustucky antisportovo orientovany MG 3 ... tak slava cupre... odkedy prisla ako osobitna znacka tak len podkopava seat a sama pritom nema sance nikam prerazit ani nic nove objavit... pride mi ze niekto sa uz roky snazi seata zbavit ... a cupra vyzera ako dobra prilezitost... len preboha preco sa zbavovat niecoho prave teraz ked uz konecne funguje ... aj u zakaznikov aj financne...