Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Cupra Leon má české ceny. Vrcholem je zatím plug-in hybrid a jeho 272 koní

11 komentářů

lled
U Cupry trosku tapu na jaky segment zakazniku jakoze smeruji. Pred FL verze a starsi verze sly celkem odhadnout - hlavne co se tyce cenove politiky, kdo chtel designovy seat, tak si trosku priplatil. Tady mi prijde, ze se snazi zabrouzdat do segmentu luxusnich aut - ale nejak a)takto znacku nevnimam b)neprijde mi, ze prinasi neco navic - proc ji chtit. Mild v 1.5 za 900 000 bez nejakeho poradneho vybaveni se mi jevi jako neprodejny - alespon v CR.
3_diamanty
Umelo vytvorena znacka... ktora nakoniec so sebou este stiahne ku dnu aj seat... ktory paradoxne teraz ked rastie a po 15 rokoch zacina byt aj ziskovy tak dostal uder pod pas od cupry... aby nakoniec nebol ani seat a ani cupra... a potom budu vo vedeni vsetci asi spokojni ... cupra mohla nadalej ostat sportovym vrcholom seatu.... pomohlo by to aj seatu... z sportovych vrcholov type R alebo gti tiez nikto osobitnu znacku nerobi ... proste blbost ze jo... len vo wagene si asi myslia ze su chytraci ... aby nakoniec pochovali seat a potom si mozu zagratulovat
twistedTSD
Souhlas, taky to nechápu. Proč za ty peníze kupovat Seat, když můžu mít skutečnou prémii?
Nebo Nebo
Není zde zatím manuální převodovka :no: :no:
Tomas8056
... a myslím, že již nikdy nebude 😄
Jirka B.
Ten plugin je teda nacenen naprosto silene.. Skoro 350 příplatek? To jako mysli vazne? Vzdyt to nema ani 4x4.
Pepa_007
A to zrychlení...... 🫣
adamzprahy
To zrychlení PHEV verze je naprosto tragické. 7.1 hb a 7.3 kombík a údajných 200 kw? K tomu ta cena...úplně mimo realitu úspěchu předchozího Leonu Cupra...
Pepa_007
Cupra už není co bývala. 😔🙄
3_diamanty
Pritom za 8s to ta aj tlustucky antisportovo orientovany MG 3 ... tak slava cupre... odkedy prisla ako osobitna znacka tak len podkopava seat a sama pritom nema sance nikam prerazit ani nic nove objavit... pride mi ze niekto sa uz roky snazi seata zbavit ... a cupra vyzera ako dobra prilezitost... len preboha preco sa zbavovat niecoho prave teraz ked uz konecne funguje ... aj u zakaznikov aj financne...
idam.i
Skús mrknúť predaje Cupra mimo našeho údolia. :-!