Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW X3 má první české ceny. Jedna verze dokonce zlevnila

11 komentářů

traveldrive
Vidíš, na mňa tie pokrčené plechy a nadrozmerné ľadvinky pôsobia presne opačne. neforemný, nahrubo otesaný balvan na kolesách. Nič sympatického na pohľad. Interiér tak podobne, tie veľké šedé plochy a farebná hudba na mňa pôsobia doslova odpudzujúco. Takto si predstavujem čínsky kolotoč, nie európske prémiové auto.
maca02
O kolik by to auto stálo víc, kdyby to mělo před FL vnitřek? - takovej ten s těma 10 funkčníma tlačítkama na cokoliv, iDrive, tlačítkama na klimu a otočným ovladčem světel?
Lubo
Nový iDrive nie je žiaden problém pri ovládaní.
Mám 5te BMW a tie chýbajúce tlačítka som tiež dlhšie spracovával, kým som ich neskúsil dlhšie... a je to príjemné prekvapenie, pohoda.
fOE
Fufuristicky vzhled, obri ledvinky? Proti aktualni X3 jsou změny spis z tech mirnejsich a neni to (aspon zvenku) zadna divocina. Tady to bmw hraje spis na jistotu.
Karel Chrást
Protože plug-in hybrid jim reálně šetří pokuty za CO2, zatímco čistý spalovák je vytváří. A nejde o žádné drobné ale v přepočtu tisíce EUR za auto. Z pohledu legislativy Evropské Mumie je nejlepší prodávat co nejtěžší elektromobil. Do průměru je to 0 za CO2 a jako bonus další rozvolnění CO2 limitu flotily prodaných aut kvůli nárůstu hmotnosti. Největší hřích je naopak prodat auto typu Škody Citigo 1.0.
Nebo Nebo
Opravdu to v tom BMW nemohli zlevnit lepe? Proč musí dotovat plug in hybridní pohon tak, že zdraží čistě spalovací? Nechápu.
Jinak bez toho "i" je to hodně divné, snad ho majitele seženou z Číny a dolepi si to tam 😄 😄
ptr078
Bude sa nova ix3 vyrabat v cine ako doteraz?
3_diamanty
Tato X3 sa mi paci... do p.dele ... ale je to tak

Za mna je to daleko lepsi dizajn alo povedzme X7 ...
Pepa_007
Buď se trefili a budou mít milionové prodeje a nebo ten futuristický vzhled a obří ledvinky nikdo nebude chtít.
Lubo
Oba sú super, X3 aj X7.
Karel Chrást
Příspěvek podléhá schvalování.