Novinky
traveldrive
3
Vidíš, na mňa tie pokrčené plechy a nadrozmerné ľadvinky pôsobia presne opačne. neforemný, nahrubo otesaný balvan na kolesách. Nič sympatického na pohľad. Interiér tak podobne, tie veľké šedé plochy a farebná hudba na mňa pôsobia doslova odpudzujúco. Takto si predstavujem čínsky kolotoč, nie európske prémiové auto.
Přejít do diskuze
maca02
O kolik by to auto stálo víc, kdyby to mělo před FL vnitřek? - takovej ten s těma 10 funkčníma tlačítkama na cokoliv, iDrive, tlačítkama na klimu a otočným ovladčem světel?
Lubo
Nový iDrive nie je žiaden problém pri ovládaní.
Mám 5te BMW a tie chýbajúce tlačítka som tiež dlhšie spracovával, kým som ich neskúsil dlhšie... a je to príjemné prekvapenie, pohoda.
Mám 5te BMW a tie chýbajúce tlačítka som tiež dlhšie spracovával, kým som ich neskúsil dlhšie... a je to príjemné prekvapenie, pohoda.
fOE
Fufuristicky vzhled, obri ledvinky? Proti aktualni X3 jsou změny spis z tech mirnejsich a neni to (aspon zvenku) zadna divocina. Tady to bmw hraje spis na jistotu.
Karel Chrást
Protože plug-in hybrid jim reálně šetří pokuty za CO2, zatímco čistý spalovák je vytváří. A nejde o žádné drobné ale v přepočtu tisíce EUR za auto. Z pohledu legislativy Evropské Mumie je nejlepší prodávat co nejtěžší elektromobil. Do průměru je to 0 za CO2 a jako bonus další rozvolnění CO2 limitu flotily prodaných aut kvůli nárůstu hmotnosti. Největší hřích je naopak prodat auto typu Škody Citigo 1.0.
Nebo Nebo
Opravdu to v tom BMW nemohli zlevnit lepe? Proč musí dotovat plug in hybridní pohon tak, že zdraží čistě spalovací? Nechápu.
Jinak bez toho "i" je to hodně divné, snad ho majitele seženou z Číny a dolepi si to tam 😄 😄
Jinak bez toho "i" je to hodně divné, snad ho majitele seženou z Číny a dolepi si to tam 😄 😄
3_diamanty
Tato X3 sa mi paci... do p.dele ... ale je to tak
Za mna je to daleko lepsi dizajn alo povedzme X7 ...
Za mna je to daleko lepsi dizajn alo povedzme X7 ...
Pepa_007
Buď se trefili a budou mít milionové prodeje a nebo ten futuristický vzhled a obří ledvinky nikdo nebude chtít.