Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poláci začali vyrábět malý čínský elektromobil. Vyhne se tak vysokému clu

26 komentářů

traveldrive
Akože Spring nie je nič extra, ale ani zaň by som 20 tisíc nedal. A za túto poľsko-čínsku srajdu ani 15.
ryccardo
Jako je to pěkný autíčko do města, ale až bude cena tak 12 tisíc EUR. Za 20 je to neprodejný krám. To se prodávat nebude.
traveldrive
9999,-€, ani euro naviac. 😉 😁
speedfred
Súhlas, adekvátna cena za jednoduchú elektrotechniku.
ryccardo
Tak to by byla krásná cena, ale buďme realisti 😁
speedfred
Ja realista som, viac ani korunu. Takže mám asi smolu nebude mi hovoriť pane. 😒
Helle2
podle mě bude, a to navíc Poláci rozjeli dotace i pro soukromé osoby ( ne tak nesmyslně nastavené jako u nás)
Do města ideální autíčko
Lenka Čížková
Toto auto vůbec neni hezký. 😢
KANKUNEN
A taky 500ka po indicku. Jen to dej na výběr manželce, jestli Ceed nebo tohle.
Ham.
Jj, šikmáči stále kradou evropský design, na první dobrou bych řekl Fiat 500X po faceliftu.
traveldrive
Po facelifte a dvoch praniach, lebo sa to nejako scvrklo... Mne to viac pripomína Matiz.
Arese
Zajímalo by mě, komu chtějí tuto parodii na auto v Evropě prodávat? 😒] :no:
Anonym
Já jsem pro podporu prodeje tohoto auta ...
... povinně přidělit jako služební auta politikům, poslancům europarlamentu, úředníkům v Bruselu, ředitelům a dalším, kteří prosazují Green deal. Ať jdou příkladem.
Mokrous
:yes: 😁 :yes: :yes: :yes:
3_diamanty
Pripomina mi to Fantozziho auticko... akurat ze je to 5dverak

Toto uspech mat nebude aj keby stalo 12 babiek ... auto totiz musi byt autom a nie furikom ... casy matizu aj tica su uz proste fuc...
W.O. PRSCLEY
Chce to ještě díru ve střeše.
W.O. PRSCLEY
Frantíkům v Paříži, do Berlína, tam jsou největší elektrofanatici.
Vladimír Zapletal
mě tento postmaluch nijak neuráží, ovšem - cena se musí blížit nejlevnějším benzínovým autům, u nás cca 350 tis.
Jirka Rybar
Malý relativně lehký elektromobil do města dává smysl. Pokud bude cena pod 400 tkč, určitě si svého kupce najde. Dává mi to mnohem větší smysl než 2,5 tunová elektrická SUV.
W.O. PRSCLEY
Komiku, "relativně lehký" ... co je to za blábol?
Jirka Rybar
Malý relativně lehký elektromobil do města dává smysl. Pokud bude cena pod 400 tkč, určitě si svého kupce najde. Dává mi to mnohem větší smysl než 2,5 tunová elektrická SUV.
twistedTSD
Za 250 by to asi bylo dobrý, víc ani ťuk... Budou se tu vyrábět i nějaké zajímavější modely Leapu?

Jinak jak to dopadne se clem, je myslím jasné. Číňané skoupí prázdné fabriky, popř. postaví nové ve východní Evropě, a dotace od vlády budou pobírat dál. Naopak evropské (i americké a japonské) automobilky, které začaly pomalu normalizovat vlastní dovoz z Číny, mají po srandě. Proto z toho taky nejsou nadšené.
speedfred
Za 250 by to asi bylo dobrý, víc ani ťuk... Budou se tu vyrábět i nějaké zajímavější modely Leapu?

Bude ešte Leap GT a Leap RS.
Kua ten názov to je niečo. Čo máš za auto ? Leap 😒] 😒]
traveldrive
No tak bude LÍP....
speedfred
ANO 🤣
Jaroslav Titan
byl asi vykulený Ropušan. 😄