Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
xxc
Snad jen kolem a-sloupků uslyšíte drobné ševelení, ale to není nic, co by nepřehlušil výborný audiosystém Harman-kardon, který zní i na poměry prémiových reproduktorů ve střední třídě velmi nadprůměrně.
Len je potom problem, ze ked sa spomali, tak potom je radio hrozne hlucne 😁
Len je potom problem, ze ked sa spomali, tak potom je radio hrozne hlucne 😁
webpaja
Na výběr spousta motorů, nevypadá vůbec špatně. Dokonce i místní bard si vybere MT s R4. 😉
a ručka, diesel a 4x4 bude?
😁 Dodnes si pamatuji, jak jsem se posmíval sestře, když si koupila kdysi nové Clio dCi, že do tak malého auta nafťák. Benzíny jsou fajn, u crossoveru tohoto typu asi AWD nikdo očekávat nemůže.
Takže za mě určitě fajn. Srovnej s nabídkou mnohem větších modelů i v rámci Renaultu, kde se končí s R3 benziny.
Takže za mě určitě fajn. Srovnej s nabídkou mnohem větších modelů i v rámci Renaultu, kde se končí s R3 benziny.
Mne sa velmi nepaci, ze predok je total new a zadok opozerany z pred FL... neprijemna dizajnova schyza.
Karoséria je rovnaká a zrazu je vzadu nadpriemerný priestor?
Skoda Scala ma vzadu viac miesta!
Bol som to obzerať, ale vzadu je strašne malo miesta. Celý priestor na hlavu je nejako divne tvarovaný. V Kamiku a aj v scale je to o dosť lepšie.
https😐/ecomento.de/…-Captur-2024.jpg
https😐/www.topgear.com/…miq%20review.jpg
Priestor vzadu výhodou malých crossoverov? Tak práve to by som netvrdil. Obvykle o kvapku lepšie ako hatch, z ktorého vychádzajú, a tam ani Captur nijako nevybočuje z radu. Mokka, P2008... Captur bol vzadu malý v prvej generácii, v druhej je to bežný priemer. Mám 180 cm a za seba si v ňom sadnem úplne vpohode, ani nad hlavou miesto nechýba. Mekyho názor rešpektujem, môže to vidieť ináč, každý to môže subjektívne vnímať inak.
Je to použiteľné aj vzadu.
Preto som ho použil ako etalon.
V realite som čakal, že Captur bude na tom priestorovo lepšie, lebo je vyšší.
Ale nie je.
Napriek výške a SUV dizajnu je v capture menej miesta ako v Scala