Testy
Zpět na článek
TEST Lexus LC 500 Convertible Hokkaidó – Kompromis diskrétnosti a vulgárnosti
13 komentářů
Uživatel_5828159
5
Prodal jsem ho po necelem roce. Najednou jsem zase chtel neco zabavneho, lehkeho na okresky. Neni to jen o rychlosti ale vodit tohle okreskama je jak tahat nacucanou madraci po tocitym schodisti na pudu. Dost menim auta, takze dalnice s v8 v jednoduchem mustangu a oturbeny ctyrvalec na okresky je lepsi
Přejít do diskuze
Mikesus
Tuhost kabria je dost poznat, ale srovnával jsem na okruhu. Tam je to znát hned. Ale jeslti to bude nějak zásadní v provozu, to si nemyslím. Nicméně za mne je kabrio fakt to horší z LC, ale chapu, kdyz si to někdo vybere
Fiho33
Mam ho v kabriu uz ctvrtym rokem, najeto 35 tis km. Predtim jsem mel 911 GTS. Co je absolutne neskutecne je pohodli a moznost pouzivat jako daily car ve meste. Spotreba ve meste cca 12-13 l, po dalnici na delsi trasu 9. Jediny opruz je opravdu ten infotainment, nicmene ma apple car play, tak to tak nevadi. Nevidim na trhu auto, ktere bych si nyni mohl koupit misto nej, v SL je sileny ten ipad, tak jedine Maserati gran cabrio. Mustang neni vubec konkurence, to je jiny vesmir
sir
Na to stejne jako v kupe....jde hur videt kde končí předek...rohy karoserie atd 😊
apoho
Mám ho. Kroucení karoserie nějak nemohu potvrdit. Srovnávám s MB SL 63, který jsem měl před ním.
Velký rozdíl v tom není - spotřeba, komfort podobné.
Rozčiluje mne, že nemá inteligentní zámek (třeba jak dělá BMW). Přijdeš samo otevře - to ano ale odejseš a musíš lovit klíč k uzamčení. Nejde otevřít střecha klíčkem, pouze při běžícím motoru.
Ale jinak za ty peníze (já jsem za něj dal o mega méně než píše autor) - dobré auto.
Infotainment - dá se na něj zvyknout. Obraz couvací kamery je tragický a chybí 360°kamera.
Toť z mé strany uživatele a vlastníka.
Velký rozdíl v tom není - spotřeba, komfort podobné.
Rozčiluje mne, že nemá inteligentní zámek (třeba jak dělá BMW). Přijdeš samo otevře - to ano ale odejseš a musíš lovit klíč k uzamčení. Nejde otevřít střecha klíčkem, pouze při běžícím motoru.
Ale jinak za ty peníze (já jsem za něj dal o mega méně než píše autor) - dobré auto.
Infotainment - dá se na něj zvyknout. Obraz couvací kamery je tragický a chybí 360°kamera.
Toť z mé strany uživatele a vlastníka.
Anonym
Miata není auto na okresky, to je šlapací autočíko pro přerostlé děti.
Zábavná hračka na okresky je Lotus 😄
Zábavná hračka na okresky je Lotus 😄