Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAlpine A290 je ostrý elektrický hatchback na bázi Renaultu 5 s výkonem 218 koní
33 komentářů
ericn
Vůbec nechápu, proč tohle plánují dostat na silnice. Sportovní to nebude... EV s hmotností 1.5t, pidi baterkou a cenou určitě kolem milionu, kterou na dálnici vezme i litrová Fabie. No super :no😒br />
Přitom by výkonově stačilo i 160k, pokud by to byla 1,3TCe s 6M a hmotností na úrovni 1.1t za řekněme 600tis Kč v základu. Malé hravé auto pro nadšence 😉
Přitom by výkonově stačilo i 160k, pokud by to byla 1,3TCe s 6M a hmotností na úrovni 1.1t za řekněme 600tis Kč v základu. Malé hravé auto pro nadšence 😉
možná si to nějaký EV hujer koupí 😁 ale souhlas, že s tím malým spalovákem hezky naladěným do sportovna by to byl super mini hatch a měl mnohem větší potenciál někoho oslovit ...
Na dalnici te "vezme i litrova Fabie".
To je asi nejvetsi uskali elektromobility.
Tobe bude vadit, ze te na dalnici nekdo predjede.
😁
Hosi, zkuste pochopit jednu vec. Ze vyhody dnes EV tezko ocenite.
Obzvlast kdyz je pro vas nejdulezitejsi cena, rychlost tankovani nebo hmotnost.
Protoze temito parametry zatim EVcka v teto tride neexcelujou.
😉
Sve preference nemusite opakovat pod kazdym clankem o EV.
Tak jako nemusite pod kazdym EV co se vam libi dokola psat, jak by mu slusel fosilni motor.
:no:
To je asi nejvetsi uskali elektromobility.
Tobe bude vadit, ze te na dalnici nekdo predjede.
😁
Hosi, zkuste pochopit jednu vec. Ze vyhody dnes EV tezko ocenite.
Obzvlast kdyz je pro vas nejdulezitejsi cena, rychlost tankovani nebo hmotnost.
Protoze temito parametry zatim EVcka v teto tride neexcelujou.
😉
Sve preference nemusite opakovat pod kazdym clankem o EV.
Tak jako nemusite pod kazdym EV co se vam libi dokola psat, jak by mu slusel fosilni motor.
:no:
Hmotnost je v této kategorii skoro všechno, resp. zásadní parametr k těm lepším vlastnostem. Ano BEV v tom dneska neexcelují, takže produkt co s tim přijde na trh ještě navíc za vyšší cenu pak prostě vyjma nadšenců do BEV nebo někoho kdo si to koupí jen na parádu, nemá smysl.
Ted ale pises o necem uplne jinem nez v puvodnim prispevku.
Tam stalo😒br /> "Auto (těsně pod) 4m délky, 160kw a na stovku tomu těsně ujede aktuální Toyobaru GT86, nemluvě o tom co se děje dál. Tady je vidět jak moc jsou dnešní BEV limitované technologií."
Uvedl jsi zrychleni jako limit technologie BEV. 😁
Prestoze realita je obvykle (krome teto Alpine) zcela opacna!!
Toto bylo to, co rozporuju.
S diskutery, kteri nejsou ochotni uznat nic (natoz si precist a spravne pochopit reakci na jejich DISKUZNI prispevek), je diskuze zbytecna.
Bo se o diskuzi nejedna.
Tam stalo😒br /> "Auto (těsně pod) 4m délky, 160kw a na stovku tomu těsně ujede aktuální Toyobaru GT86, nemluvě o tom co se děje dál. Tady je vidět jak moc jsou dnešní BEV limitované technologií."
Uvedl jsi zrychleni jako limit technologie BEV. 😁
Prestoze realita je obvykle (krome teto Alpine) zcela opacna!!
Toto bylo to, co rozporuju.
S diskutery, kteri nejsou ochotni uznat nic (natoz si precist a spravne pochopit reakci na jejich DISKUZNI prispevek), je diskuze zbytecna.
Bo se o diskuzi nejedna.
Koukám, jsi jako vždy mimo 😉
to on je pořád, ale chápu že se raduje z každého nového EV prdu na trhu :-!
za mě je to promarněná příležitost, kdyby Renault byl trochu pragmatičtější a ponechal zakazníkům svobodu výběru s výběrem jak EV tak ICE verze, mohlo to být IMO prodejní terno. Vždyť Renault Sport má dlouhou tradici v opravdu zajímavých sportovních autech a vyborně naladěných motorech. (Clio RS sport, Megane RS Sport) Pak bychom si tady mohli udělat porovnání prodejů obou verzí, ale asi Renault nechce novou 5 moc prodávat 😁
Takhle je mi to přijde spíš jako zneuctění legendy ;-\
za mě je to promarněná příležitost, kdyby Renault byl trochu pragmatičtější a ponechal zakazníkům svobodu výběru s výběrem jak EV tak ICE verze, mohlo to být IMO prodejní terno. Vždyť Renault Sport má dlouhou tradici v opravdu zajímavých sportovních autech a vyborně naladěných motorech. (Clio RS sport, Megane RS Sport) Pak bychom si tady mohli udělat porovnání prodejů obou verzí, ale asi Renault nechce novou 5 moc prodávat 😁
Takhle je mi to přijde spíš jako zneuctění legendy ;-\
Souhlasím s tebou. Nemám nic proti R5 jako EV, ale měla být jen alternativou k benzinové R5, nikoli hlavním pohonem. Renault tak R5 vlastně zazdil ještě před uvedením na trh. Stejně tak se to povedlo Fiatu s F500e - ten ale už konečně prozřel :yes:
Kvalitar
Toto auto si ani nahodou nezasluzi logo Alpine. Musim dufat, ze v aktualnej dobe ladovej pri nastupe elektromobility si to Luca de Meo rozmysli a povoli aj spalovaci derivat tejto novodobej R5. Potom to auto po riadnom odladeni bude mat zmysel. Inak je to hlupost na baterku. A vyhodene peniaze. Moja stara sunka Lancia Delta Integrale 16V mala v roku 1990 200 koni, 4x4 a o 200kg mensiu hmotnost a lepsie zrychlenie. Dnes je 2024 a tento srot je daleko za starou Integralou. A porovnavat ho s Cliom Williams je urazka pre Clio!!!
twistedTSD
Hot hatch s maximálkou 170 km/h je vtip.
Bo hothecem vyhradne po nemeckym autobahnu!
Tam taky nejvic vadi ta hmotnost.
😁
Tam taky nejvic vadi ta hmotnost.
😁
v posledních generacích hothatchů máš 170 km/h lusknutim prstu, konkrétně se podívej na Yaris GR když chceme řešit 4m dlouhá auta
Maximálka 170 je limitujúcia nielen na autobahnu.
Skrátka ako ev HH nestojí za moc ale ako presúvadlo môže byť. Dôležitá bude ale cena.
Skrátka ako ev HH nestojí za moc ale ako presúvadlo môže byť. Dôležitá bude ale cena.
a ta nebude nízká 😉 je to Alpine a elektromobil. Jako hračka pěkné, ale ten "tramvajový" zvuk při zrychlování to je :no:
Tipuju základní R5 EV 850tis Kč, Alpine 1.1mio 😒] No nekup to …
To nemôžeš myslieť vážne s takým odhadom. Keď to dáš deleno 2 tak môže byť.🤨
Pozri vedľa na “zastaralý a komplikovaný” spaľovací Megane vs úplne technicky jednoduchý elektromobil. Nejako tomu nerozumiem ale snáď mi to pár jedincov vysvetlí kde sa nabral taký rozdiel v cene.
Pozri vedľa na “zastaralý a komplikovaný” spaľovací Megane vs úplne technicky jednoduchý elektromobil. Nejako tomu nerozumiem ale snáď mi to pár jedincov vysvetlí kde sa nabral taký rozdiel v cene.
Samozřejmě mě nepřekvapuje, že Doník si neumí představit jiné využití maximálky nad 170 km/h v autě pro zábavu než autobahn. Co čekat od neřidiče, pro kterého je auto něco jako pračka na kolech.
Othello
Dává vám smysl udělat "ostrý" elektrohatchback jako FWD a ještě se chlubit sníženým zatížením hnací nápravy ?
Petr_Basa
Ty umělé zvuky motoru pro elektromobily jsou trapné, a doufám, že to půjde vypnout, stejně jako všichni otravní asistenti, což má naopak Renault zpracované výborně do jediného tlačítka.
Pokud to je myšleno jako nákupní taška do města, tak budiž, ale Fiat 500E bude lepší volba a nevim proč by se to pak mělo jmenovat Alpine.
Áno, ako píšeš záleží na cene a to bude dôležitý faktor okrem krásneho dizajnu. Ťažká by to bola voľba 500e vs R5 ale videl by som to. Renault/Alpine.
"Tady je vidět jak moc jsou dnešní BEV limitované technologií."
Vazne?
"Auto (těsně pod) 4m délky, 160kw a na stovku tomu těsně ujede aktuální Toyobaru GT86"
😉
O tom, co bude vyhovovat "rade lidi" se bavit nehodlam.
Tak ještě jinak, koukneme se na podobného prcka: https😐/www.abarthcz.com/595-turismo 121kw a totožné zrychlení co tato malá Alpine. Maximálka 220 km/h. Verze 132kw samozřejmě rychlejší https😐/www.abarthcz.com/595-esseesse Yaris GR stejná délka co tato Alpine (5 mm rozdíl), před fl podobný výkon a na stovce o vteřinu rychleji, vyšší rychlosti to bude mnohem víc.
Jinak měl jsi někdy hothatch když jsi vytáhl to MG? Má zajímavý parametr maximálního výkonu a zrychlení na stovku. Jak je ale možné že zrychluje na dvoustovku sotva stejně co Astra OPC 280k v manuálu co jsem kdysi měl? Nejvíc jsem si to auto užíval mimo město na pružné zrychlení, tj něco jako 60 - 150 km/h a tam to MG slábne https😐/www.youtube.com/watch?… - jinak řečeno v zatáčkách na okresce tomu klasický hot hatch ukáže záda.
Ioniq5N vypadá možná zajímavě, ale stojí víc než A45S AMG a v praxi není rychlejší, jen zase papírově pod stovku, ale co jsem viděl měření tak 100 - 200 už slabší. Kde je teda těch 609 koní v hatchbacku?
Současná technologie BEV prostě neumí udělat lehké dynamické auto nebo mi ukaž nějaké kde to funguje a ideálně stojí srovnatelně...
A timto bych ji ukoncil.
Dobrou
Tu otázku jsem napsal, protože to poslední co jsem s hh dělal byl sprint z nuly. Ten mě moc nebavil, naopak pružné zrychlení na výjezdu ze zatáček bylo to nejvíc a tam zrovna ty EV maj problém, protože v zatáčce hmotnost a ve vyšší rychlosti výkon uvadá... A to je ten limit o kterém píšu.