Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
doktorbartollo
a to stačí, ak by tú kožu perforovali a bolo by po probléme. Jazdil som v LBX s pravou kožou a tiež nebola perforovaná a tak isto spotený chrbát....
Ani tá perforácia nestačí, v prémiovom aute by ventilácia mala byť samozrejmosťou.. Ale je to paradox, koženka bol vždy dosť podradný a lacný materiál, dával sa úplne všade, kde sa premlelo viac ľudí, sedadlá v autobusoch alebo lavice v čakárňach u lekára boli vždy potiahnuté koženkou. Dnes z nej spravili luxusný materiál... :no:
Přesně tak, u Sandera s cenou "od" bych ta koženková neventilovaná sedadla chápal, u prémie skoro za milion je to ostuda. Jinak koženka je pořád podřadný a laciný materiál, na tom se nic nezměnilo a možná ještě podřadnější a lacinější (na výrobu) než ta dederónská koženka z osmdesátek.
Pod tíhou "ekologie" ve smyslu zvířat se to bohužel vrací všude. Na druhou stranu, není to takováta umělina co bývala v laciných sedačkách, nicméně pochopení pro to taky nemám. Pokud mám správné informace, kůže (jaká se v civilizovaném světě používá) je ze zvířat určených pro zpracování masa (a všeho dalšího), takže kůže je snad spíš přebytek, takže to není tak že by se někde chovali krávy jen kvůli potahům do aut...ale to je asi na jinou debatu.
Lexus míval kůže dobré, jestli se to mění kvůli "vegan" potahům, tak je to k vzteku.
Lexus míval kůže dobré, jestli se to mění kvůli "vegan" potahům, tak je to k vzteku.
Přesně tak, nejlepší bifteky jsou z argentinských býčků a kůže jakbysmet. Navíc těch bifteků se sežere o dost víc než je spotřeba kůže.
Lexus to má pri UX takto😒br />
- základný setup je brúsená látka, takmer zhodná s alcantarou, aj keď to volajú látka (veľmi príjemné na omak, teplotne taky, na výdrž uvidíme, navyše ju máme v oranžovej/orechovej farbe. Trestuhodná je absencia bedrovej opierky! Štandardné sedačky majú nulové bočné vedenie. Ozaj auto dizajnované ženou pre ženy.
- syntetická koža Tahara od výbavy F Sport Design (štandard pri ES) bez vetrania. SensaTec mi pripadá lepší (ja mám manuálne Msport sedačky alcantara/hexagon s el.prifukovaním bočníc a nastaviteľnou bedrovou opierkou, v UX sa neviem usadiť). Štandardné sedačky stále bez bedrovej opierky.
- jemná koža - pravá zvieracia, oukej. Pre výbavu Prestige a Luxury (2 najvyššie mimo F Sport a FS Top). Štandardné sedačky ale už s bedrovou opierkou, yay.
- kožené čalúnenie F Sport so športovými sedačkami (výbavy F Sport a F Sport Top). Omnoho lepšie tvarované športovejšie sedadlá, ale výbavy stoja nezmysel.
Odvetrávanie je len pre vrcholné výbavy Luxury a F Sport Top.
Testovaný F Sport Desing pridáva oprpti LIMITED inú farbu a tvar diskov, výraznejšie nárazníky vpredu a vzadu a väčšími (stále fejk) otvormi a tmavým/matným chrómom. Má väčší display (12,3” oproti 8”), ale je kombinovaný so syntentickou Taharou. Kvôli tomu som partnerke bral verziu LIMITED, aj keď väčší display som chcel.
Ostatné modely začínajú zväčša na syntetickej Tahare (okrem základných NX s látkou).
- syntetická koža Tahara od výbavy F Sport Design (štandard pri ES) bez vetrania. SensaTec mi pripadá lepší (ja mám manuálne Msport sedačky alcantara/hexagon s el.prifukovaním bočníc a nastaviteľnou bedrovou opierkou, v UX sa neviem usadiť). Štandardné sedačky stále bez bedrovej opierky.
- jemná koža - pravá zvieracia, oukej. Pre výbavu Prestige a Luxury (2 najvyššie mimo F Sport a FS Top). Štandardné sedačky ale už s bedrovou opierkou, yay.
- kožené čalúnenie F Sport so športovými sedačkami (výbavy F Sport a F Sport Top). Omnoho lepšie tvarované športovejšie sedadlá, ale výbavy stoja nezmysel.
Odvetrávanie je len pre vrcholné výbavy Luxury a F Sport Top.
Testovaný F Sport Desing pridáva oprpti LIMITED inú farbu a tvar diskov, výraznejšie nárazníky vpredu a vzadu a väčšími (stále fejk) otvormi a tmavým/matným chrómom. Má väčší display (12,3” oproti 8”), ale je kombinovaný so syntentickou Taharou. Kvôli tomu som partnerke bral verziu LIMITED, aj keď väčší display som chcel.
Ostatné modely začínajú zväčša na syntetickej Tahare (okrem základných NX s látkou).
Díky za info. Vybrat se teda stále dá, jen u Lexusu u nás škoda, že musíš brát nejvyšší výbavy jako komplet, které nejsou moc výhodné. To mi vadilo i u jiných modelů když jsem kdysi koukal po ES a nedávno po RX.
Co znamená že nejsou výhodné? Zrovna jedno RX luxury jsem kupoval a ta cena byla hodně dobrá.
Napsal jsem to blbě. Myslel jsem to tak, že kvůli jednomu prvku výbavy musíš jít do těch Luxury / F-Sport top.
Jo to jo. Obzvlast kdyz chceš něco ne úplně běžného. U Toyoty HUD třeba. Tak proste musíš top výbavu jinak smůla. Nebo ta panorama. Kdyz ji chceš, musis top výbavu. Ale zase to ulehčí rozhodování. 😒]
Co mi třeba u Toyoty dost nejde na rozum, že určitě prvky výbavy mají malé levné modely, ale ty nejdražší ani za příplatek.
Co mi třeba u Toyoty dost nejde na rozum, že určitě prvky výbavy mají malé levné modely, ale ty nejdražší ani za příplatek.
V tomto sa teraz zhoršilo aj BMW napríkad, aj keď na prísnu japonskú výbavovú politiku to ešte nie je, keď zoskupilo prvky výbav do paketov/balíčkov. Chceš roletky na zadné okná? Tak to bude pane Balík Travel & Comfort za 3.500€ aj s panorámou…
V Lexuse mne osobne chýbala možnosť individuálne priplatiť za športové sedačky, head-up a väčší display, hoc aj v balíku, ale nie vo vyššom stupni výbavy za +15.000€.
Na druhej strane, rozumiem účelu a zmyslu tohto postupu z pohľadu výrobcu - zníži počty kombinácií, zrýchli výrobu, dodávky atď.
V Lexuse mne osobne chýbala možnosť individuálne priplatiť za športové sedačky, head-up a väčší display, hoc aj v balíku, ale nie vo vyššom stupni výbavy za +15.000€.
Na druhej strane, rozumiem účelu a zmyslu tohto postupu z pohľadu výrobcu - zníži počty kombinácií, zrýchli výrobu, dodávky atď.
Nejde jen o zvirata, ale kozeluznictvi je hodne "spinavy" prumysl. Umela kuze (navic casto delana z recyklovanych materialu, minimalne castecne) ma v tomto uhlikovou stopu nizsi. Nebo se to aspon tvrdi.
Za sebe napisu, ze mi ty posledni umeliny ala sensatec, veganza atd. pripadali uz naprosto v pohode. Pravda, postradam dlouhodobou zkusenost, ale nebal bych se toho to prubnout.
Za sebe napisu, ze mi ty posledni umeliny ala sensatec, veganza atd. pripadali uz naprosto v pohode. Pravda, postradam dlouhodobou zkusenost, ale nebal bych se toho to prubnout.
Mam tu eco kozu v Lexus ES s perforaciou. V nedelu som isiel Lipsko-Bratislava. 6 hodin s dvomi prestavkami. Bolo teplo, mal som zapnutu klimu. Vystupil som a spoteny chrbat skoro vobec. V LBX nebola perforacia a po 10 minutach mokry chrbat. Realna skusenost, nie dohad....
Jenik3
To auto má na délku 4.5m. to mi nepřijde jako kompakt. Asi v tom spociva ta jeho nedokonalost.
Infi
Z Lexusom ES300H 2023model jazdim z dlhodobou spotrebou 6,3l a jazdim dost po meste a aj po dialniciach. Medzi mesto je okolo 5,5l. Povazujem sa za dynamickeho az agresivneho vodica takze ten hybridny system je vynikajuci. Naviac cely system je tak odhlucneny ze ani pri predbiehani ho skoro nevnimam. Tiez mam eko kozu ale v zivote som sa ani ja ani rodina ani kolegovia na nej nepotilij.
Takze pravdepodobne je to asi individualny problem redaktora ze sa na nej poti.
Takze pravdepodobne je to asi individualny problem redaktora ze sa na nej poti.
Miroslav Sláma
Těch 15 koní navíc není žádná záhada – maximální výkon je dán součtem maximálního výkonu spalováku a maximálního výkonu trakční baterie – a o těch 15 koní zde má Li-Ion větší výkon než NiMH v UX 250h … (U mé stařičké CT 200h je taky 99 kW = 72 kW spal + 27 kW baterie)
Jinak já jezdím takové to meziměsto, malé město a dálnice a nebojím se toho, takže klidně letím za 7-9 občas 😁 (omezovač navštěvuji docela často 😁) , ale když jedu předpisově 130 je to do 6,5. Dlouhodoby pruměr za 1600 km mam asi 5,9
Ty asi jazdíš kúsky (po rohlíky 😀) so studeným motorom?