Veterán
Anonym
8
tahle generace je nejhezčí :yes:
Přejít do diskuze
Arese
A ta nádherná palubka se čtyřmi krásnými "budíky"! 😄 😄 :yes: 😄 :yes: :yes:
VH Design
😒 při pohledu na dnešní BMW smutný pohled. Tahle sedmička absolutně nejkrásnější luxusní sedan všech dob. Pomatuju si, když jsem asi jako 15 letej tohle auto viděl poprvé v Brně na tehdejším autosalonu, tak jsem nevěřil vlastním očím. Hlavně ten interiér...tam se fakt nešetřilo. Lány kůže, dřeva ...
Arese
...design současné generace mu nesahá ani po ventilky! 😲 😒 :no: A to platí zvenčí i uvnitř.
P.S. Všimněte si, že v nabídce byly i verze s manuálem!!! 😄 :yes:
P.S. Všimněte si, že v nabídce byly i verze s manuálem!!! 😄 :yes:
fOE
E38 je klasika klasik a svym spusobem vrchol "klasickych baworaku", ale pro me je designovy vrchol 7er i tak az generace G11. PredFL pro toho kdo hledal stihlou a evropsky pusobici eleganci, poFL pro toho kdo citi potrebu si zivot okorenit i trochou okazalosti.
Kdyz si zabycharim, tak k dokonalosti G11 (a me garazi) chybela jen kratka verze s V12 v predFL provedeni. :yes:
Kdyz si zabycharim, tak k dokonalosti G11 (a me garazi) chybela jen kratka verze s V12 v predFL provedeni. :yes:
lyon667
"Poprvé u BMW nabízela i vestavěný telefon."
Tohle ovšem není pravda. Telefon nabízela už E32 i žraločí šestka E24.
Tohle ovšem není pravda. Telefon nabízela už E32 i žraločí šestka E24.
Anonym
Nikasil měla i Tatra 700 s tím výkonnějsím otrem nebo celá řada Jaguarů, problém měly akorát auta v USA kde byl sirnatý benzín.
Kámoš má na XJR najeto 300 tis km a nikasil pořád v pohodě
Kámoš má na XJR najeto 300 tis km a nikasil pořád v pohodě
adamzprahy
Pro mě E38 asi taky nejvíc hlavně díky srovnání s tím co tehdy jezdilo za auta a má to takovéty BMW tvary, které se snad nikdy neokoukají. Pak ale máš pravdu, že G11 bych taky vůbec nezatracoval. Technika vlastně na vrcholu, umělo to vše od 30d přes V8 po V12 v nejsilnějších verzích co to kdy mělo a už mít asi ani mimo BEV nebude. Tak nějak to skloubilo na dnešní poměry klasiku posledních dvou dekád s modernou, po faceliftu bych se to nebál označit za stále aktuální dle moderních trendů a výbavových standardů včetně infotainmentu.
PJ164
Takže mnichovští zjevně okopírovali povrchovou úpravu válců v moterech Maserati Biturbo, kde se tento materiál objevil nejdříve. S testy na různá paliva se tehdy nikdo moc nezabýval.