Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW X3 uniklo na veřejnost! Má obrovské ledvinky a představí se ještě letos

11 komentářů

Jan Matys
Ty jejich ledviny jsou už léta fakt hnus!
ericn
Ano, je to na zvracení :no:
W.O. PRSCLEY
...nová X3
Nebo Nebo
Možná DongFeng U-Tour, ale to je Čína a tam jim to nevadí.
Pepa_007
Fuj, to je ošklivé. Kam na ten hnus BMW chodí. Stejně u Mini. Hnus
Lubo
Ťažko hodnotiť podľa jednej fotky, ale vyzerá to na pekné auto, príjemné prekvapenie. :yes:

Predaje stúpli, značka prosperuje. Dizajn nie je prvoplánový, kopec ľudí na neho časom mení názor.

Už je trocha mimo písať 6 a viac rokov o ľadvinkách.

Príjemne ma prekvapil nový systém iDrive bez tlačítok. Keď ho prvýkrát uviedli, tak som si myslel, že to bude pre mňa u značky koniec. Nakoniec je to vyladené a bezpečné na ovládanie. Aj keď zástanca veľkých displejov nie som, a chcel by som tlačítka späť, fakt neprekáža a v niečom aj pozitívne prekvapí.
Pepa_007
1000 lidí, 1000 chutí......

Jednookky mezi slepými králem.
Dinar
Jak se říká, člověk přivykne i oprátce, ale štvě mě, že nás do ní nutí strkat hlavu. V tom dotyk ovládání žádný přínos oproti předchozím verzím není, je to horší, míň intuitivní, více pozornost odvádějící. Tomu nelze tleskat. A design, mnohokrát zmíněno u nových bmw, je to generické, bezpohlavní, žádná bmw “genetická linka”. Tam kde ji naopak vidím, to jsou koncepty neue klasse, pokud půjdou tímto směrem, bude dávat design bmw možná zase smysl. 😉
Lubo
Môže to byť zaujímavé s neue Klasse.

Ja som aktuálne predal X5 a kúpil X7. Môj názor na jej dizajn prešiel tiež vývojom, ale celkom sa mi tá oprátka páči. :-!

Čo sa týka tlačítok, zatiaľ som sa nedostal do situácie, že by niečo nebolo intuitívne a v pohode. Čo sa týka jazdy, neviem o inej značke, čo by mala také skvelé motory, zladenie s prevodovkou a hlavne podvozky. Tam je všetko bez debaty v poriadku, BMW dlhodobo super a ešte sa dokáže zlepšovať.
Petrus.0
jsem si myslel, že tablet zabodnutý do palubní desky je minulost (poprvé mě to zcela odradilo od Mazdy. Ted tenhle mor implementuje vedle škoda taky BMW. No jo, je to laciné, ale lacině to taky vypadá. Podívejte se na palubku uz jenom v KIA Sportage, to je jiná designová liga.
Petrus.0
nejvetsi hnus je ten tablet zapichnuty v palubce. ani krapet snahy to zaintegrovat. hlavne ze je to levne. tohle je bohuzel bezne u rady znacek, ale premiovka?