Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
iudex
Tak na jednej strane fajn, že sa odstránili niektoré (podstatné) výhrady vzťahujúce sa k infotainmentu a ovládaniu, za danej situácie už by to pre mňa asi nebol deal-breaker a vedel by som si predstaviť GTI (Clubsport) zase v garáži. Automat ťažko vytýkať, ani doteraz nemal Clubsport manuál, takže na rozdiel od základného GTI tu niet dôvod kritizovať. Drobné zlepšenie dizajnu je fajn, aj keď nič významné.
Ak už nejaká kritika tak k faktu, že oproti základnému GTI sa nič nezmenilo výkonovo, základu pribudlo citeľných 20 koní, Clubsportu nič. Niežeby 300k bolo málo, rozhodne nie, ide skôr o princíp a z tohto pohľadu sa javí základ relatívne zaujímavejší.
Ale potom sa na to človek pozrie z pohľadu, že Hyundai už kvôli emisiám vypustil i30N úplne. Zaujímavé, že pri tých istých emisných predpisoch si VW dovolí držať až tri hotheče, GTI, Clubsport a R. Už len z tohto pohľadu je nejaká kritika nedôvodná, môžeme byť radi, že v tejto mizérii, kde sa všetci hothečov vzdávajú nám VW dáva na výber až z troch hothečov. Kto to má?
P.S. Prvé YT videá spomínali, že videli súčasne s Clubsportom aj facelift Rka, ale na to je ešte embargo, to zverejnia až v lete.
Ak už nejaká kritika tak k faktu, že oproti základnému GTI sa nič nezmenilo výkonovo, základu pribudlo citeľných 20 koní, Clubsportu nič. Niežeby 300k bolo málo, rozhodne nie, ide skôr o princíp a z tohto pohľadu sa javí základ relatívne zaujímavejší.
Ale potom sa na to človek pozrie z pohľadu, že Hyundai už kvôli emisiám vypustil i30N úplne. Zaujímavé, že pri tých istých emisných predpisoch si VW dovolí držať až tri hotheče, GTI, Clubsport a R. Už len z tohto pohľadu je nejaká kritika nedôvodná, môžeme byť radi, že v tejto mizérii, kde sa všetci hothečov vzdávajú nám VW dáva na výber až z troch hothečov. Kto to má?
P.S. Prvé YT videá spomínali, že videli súčasne s Clubsportom aj facelift Rka, ale na to je ešte embargo, to zverejnia až v lete.
Vždyť ty si ten infot. kritizoval...tak nějak nevim zda tedy došlo k vylepšeni.
O vzhledu bych se určitě dohadoval ten beru spiš jako krok zpět byť žadne drama. Exterier zmršenějši předek a interier nezakomponovany tablet.
Jinak se stejně jako ty divim, že nedošlo k alespoň mirnemu navyšeni vykonu.
Absence manualu je nošenim dřivi do lesa prostě neni což je velka škoda tečka.
Jako pozitivum vidim to, že teď budou v nabidce odlehčena kola a nabizet je dřive a to v 18" tak nevaham a hned je při konfiguraci zaškrtavam.
O vzhledu bych se určitě dohadoval ten beru spiš jako krok zpět byť žadne drama. Exterier zmršenějši předek a interier nezakomponovany tablet.
Jinak se stejně jako ty divim, že nedošlo k alespoň mirnemu navyšeni vykonu.
Absence manualu je nošenim dřivi do lesa prostě neni což je velka škoda tečka.
Jako pozitivum vidim to, že teď budou v nabidce odlehčena kola a nabizet je dřive a to v 18" tak nevaham a hned je při konfiguraci zaškrtavam.
Neviem, možno proste nie je už moc na výber a prijímam aj to, čo by som v minulosti pri širšom výbere odmietol. A možno som len pomaly varená žaba. 😒]
Každopádne ja som vizuálne s GTIčkom nemal problém ani doteraz a za mňa ten mierne vynovený predok je lepší (tiež sa mi veľmi páčia tie nové disky á la Alfa).
Druhá vec je, koľko bude u nás stáť, v Nemecku bežné GTI začína na 44t eur a to je z môjho pohľadu nonsens. Ale u nás to bude určite menej (v DE stojí nová Audi S3 55t eur a u nás 45t, čo je dramatický rozdiel).
Každopádne ja som vizuálne s GTIčkom nemal problém ani doteraz a za mňa ten mierne vynovený predok je lepší (tiež sa mi veľmi páčia tie nové disky á la Alfa).
Druhá vec je, koľko bude u nás stáť, v Nemecku bežné GTI začína na 44t eur a to je z môjho pohľadu nonsens. Ale u nás to bude určite menej (v DE stojí nová Audi S3 55t eur a u nás 45t, čo je dramatický rozdiel).
No u toho infotainmentu jde stale o MIB 3 takže to neni nic noveho či revolučni změna spiš jde o evoluci prostě šlo o snahu napravit reputaci toho stavajiciho vydani, kde to spiš bylo, ale o SW. Jak se to povedlo nevim. Ale tak něco jsme probrali a jako nějaka pozitiva tam jistě patrna jsou, ale i možne negativum co jsi pravě zmiňoval u Tiguana a ja na něj již dřive taky upozornil. Jde o menši ovladaci plochy blizko sebe což pravě u te puvodni verze neni.
No ten vzhled ja ti nevim prostě když se postavim před auto tak tam zrovna nevidim prostor pro zuženi těch přednich světel. A když koukneš na foto tak tvar samotnych světel je prakticky totožny jen jsou nově pravě zužena. Pak jde jen spiš o detaily jako o tvar těch přednich "klepet" nebo přesunuti čidel či kamer směrem dolu, kdy dřive byly schovany pod znakem. Tohle je, ale zřejmě duvod toho, že nově muže byt předni znak podsvicen.
A cenu typuji u nas na již od 1 199 900 kč
8G
https😐/cdn.autosalon.tv/img/original/cc81840d3c8fe92cc8de0dd643122a61.zakladem-exkluzivniho-modelu-je-verze-clubsport-o-vykonu-300-koni-oba-modely-nabizeji-jeste-vice.20210819003732.jpg
8.5G
https😐/www.auto.cz/…-verzi-clubsport?…
No ten vzhled ja ti nevim prostě když se postavim před auto tak tam zrovna nevidim prostor pro zuženi těch přednich světel. A když koukneš na foto tak tvar samotnych světel je prakticky totožny jen jsou nově pravě zužena. Pak jde jen spiš o detaily jako o tvar těch přednich "klepet" nebo přesunuti čidel či kamer směrem dolu, kdy dřive byly schovany pod znakem. Tohle je, ale zřejmě duvod toho, že nově muže byt předni znak podsvicen.
A cenu typuji u nas na již od 1 199 900 kč
8G
https😐/cdn.autosalon.tv/img/original/cc81840d3c8fe92cc8de0dd643122a61.zakladem-exkluzivniho-modelu-je-verze-clubsport-o-vykonu-300-koni-oba-modely-nabizeji-jeste-vice.20210819003732.jpg
8.5G
https😐/www.auto.cz/…-verzi-clubsport?…
Mně se ten infotainment líbí, když si odmyslím jeho vrchní polovinu - aneb uříznul bych ho v polovině a udělal z něj displej ala BMW F31 😄 A pak by to mohlo vypadat hezky 😁 Funkčně už je to lepší než to bývalo, ale ... ta grafika ... 😒
Automat je samozřejmě v pořádku, protože chci, aby nějaký GTI vůbec vzniklo, jelikož se manuály vůbec neprodávají a nikdo je už nechce, byť DSG nejsou úplně výhra. Exteriérově se mi docela líbí.
Automat je samozřejmě v pořádku, protože chci, aby nějaký GTI vůbec vzniklo, jelikož se manuály vůbec neprodávají a nikdo je už nechce, byť DSG nejsou úplně výhra. Exteriérově se mi docela líbí.
P.S. Komentář ohledně "nevýběru" převodovek už nebudu opakovat, ale handicap je to obrovský, a hlavně zcela zbytečný. 😒
Převodovky byly manuální, žádné automaty, start stopy a další zbytečnosti včetně tabletu.
Toto je spíše auto pro ty, co neumí řadit, takže handicap.
Raději koupit staršího Golfa GTI.
Ja se divim, že VW ještě ten značek GTI na zadnici lepi. Ten nikdy ani lepen byt neměl, když vlastně neumi žadnou pořadnou převodovku no a to ani neni řeč o řizeni to je teprv bida.
Co se tyče knk manualni převodovky u GTI v 8 generaci tak určitě neni nepřesna a určitě bych ji nenazval jako pruměrnou či dokonce podpruměrnou. Spiš to bude o tom, že konkurence mezi HH umi ty manualy ještě lepe.
Potom keď zájdeš na okruh tak sa ten rozdiel prejavý ešte viac, mt od VW sa prehreje a je nepresná/gumová. .
Ja som mal manuál v GGTI a teda výhrady som nemal, išiel hladko a presne, ale o nejakej presnej mechanickej cvakačke sa nedalo úplne hovoriť, priestor na zlepšenie tam bol, najmä pri ostrejšej jazde/na okruhu. Na daily samozrejme bez výhrad.
Dokonce jsou někde zminky, že snad všechny manualy tedy nejen u GTI byly oproti předchozi generaci vylepšeny.