Novinky
Zpět na článek
Cupra: Sportovní geny, pro každého speciální. Portfolio španělské značky není nijak rozsáhlé, ale dobře zacílené
6 komentářů
DonVito
Nebylo by mozne v ramci takovych clanku pustit nejake zajimave technicke informace?
Jinak jsem k takovym clankum trochu skepticky.
Jinak jsem k takovym clankum trochu skepticky.
rohYpnol
Rozumím že zrovna ty nechápeš.
EV je budoucnost. Ale úplně špatná budoucnost a slepá ulička pro evropskou automotive a pro evropskou dostupnou mobilitu.
EV je budoucnost. Ale úplně špatná budoucnost a slepá ulička pro evropskou automotive a pro evropskou dostupnou mobilitu.
rohYpnol
První VAG prodávaný v EU a vyrobený v Číně!!!
VAG to má vymyšlené ví že se nelze s eurohujerskou politikou ubránit Číně, tak se rozhodli, že se stanou Čínou!!!
Stellantis to samé...
Je to tak moje slova se naplňují beze zbytku!!! Eurohujeři plačte!!!
VAG to má vymyšlené ví že se nelze s eurohujerskou politikou ubránit Číně, tak se rozhodli, že se stanou Čínou!!!
Stellantis to samé...
Je to tak moje slova se naplňují beze zbytku!!! Eurohujeři plačte!!!
ptr078
Bmw/mini, volvo, honda a dalsi pribudaju, kazdy ma v cine nevyuzite kapacity, ev sa nepredavaju v takych objemoch ako dufali, nedava zmysel zivit fabriky v eu pre par tisic aut, potom maju celozavodne dovolenky kazdy mesiac, lacnejsie je doviest. Napriklad bmw slubilo,,ze od 2026 bude ev mini vyrabat v oxforde a naleje tam miliardu eur. Urcite 🤣 Ked to moze buchat v cine za par drobnych
Tudiz nechapu, ceho se obavas. 😁
Nemyslim si, ze se v Cine delaji lepsi spalovaky nez u nas...
Mel by sis vybrat.