Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
gil54
..."množstvím malých kosočtverců" a divokou, nezvladatelnou tříválcovou jednadvojkou. 😄 Manažeři u Mercedesů a bavoráků skáčou hrůzou z voken.
Tak všecko nejlepší s tém pertinaxem.
Tak všecko nejlepší s tém pertinaxem.
Ano, kdo bude chtít prémii, určitě si vzpomene na Renault s upoceným 3hrnkem 😒] :yes:
Titulek fajnový 😁
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dodnes jsem nepochopil, co je na MB, BMW nebo nedejbože Audi prémiové. Jsou to sériově vyráběna auta kterých hodnota klesá snad rychleji než tady tomu Renaultu.
Stačí se svézt v GLC, X3, Q5 (což jsou podobně velká SUV) a potom v tomto tříválcovém žebráku a bude ti to jasné během pár minut, motory (podél, možnost 6válců, diesely, benzíny, PHEV co hrdlo ráčí), podvozky (možnost adaptivních i vzduchových), kvalita odpružení, odhlučnění, kvalita materiálů v interiéru, tažné schopnosti, dynamika, Vmax, infotaiment, možnosti individualizace, všechno jiná liga. Skutečnost, že auta BMW, Mercedes nebo Audi jsou sériově vyráběná a prodá se jich víc než Renaultů na věci vůbec nic nemění.
Slovo prémiový evokuje něco exkluzivní, unikátní, prostě to nejlepší. Nijak nezpochybňuji to, že jsou to kvalitní auta, která nabízí vyšší úroveň komfortu než Renault, ale prémiová nejsou, už vůbec ne GLC, X3 nebo Q5. To jsou všechno auta vyšší střední třídy.
Za mě prémiová auta pochází z dílen Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Rolls Royce, ...
Za mě prémiová auta pochází z dílen Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Rolls Royce, ...
To máš jen zmatek v terminologii. Automobilové značky se řadí do kategorií lowcost, mainstream, premie, lux, což jsou zavedená, dekády používaná označení jdoucí napříč jazyky, tj. používá je odborná veřejnost po celém světě. Renault je klasický mainstream, premie bmw, mb, audi a Bentley nebo Rolls jsou auta lux segmentu.
A pokud se řeší prémie/lux atp. pak je řeč o řazení značek, výrobců, ne o řazení jednotlivých modelů do tříd, to je úplně jiná věc, tebou zmíněné glc nebo x3 jsou suv střední třídy, suv vyšší střední je gle nebo x5.
A pokud se řeší prémie/lux atp. pak je řeč o řazení značek, výrobců, ne o řazení jednotlivých modelů do tříd, to je úplně jiná věc, tebou zmíněné glc nebo x3 jsou suv střední třídy, suv vyšší střední je gle nebo x5.
ano, německá prémie už má z té prémiové nabídky Renaultu úplný břichabol 😁 Jen jestli není ta 1,2l příliš silný motor a u Renaultu to nepřehnali s tím výkonem :-!
a ta x krát zrecyklovaná palubní deska z Meganu taky té "premiovosti" dost přidává :yes😒br />
Na tom autě je snad všechno špatně, jediná věc která by to vše ospravedlnila by byla nízká cenovka a ta se nekoná :no:
a ta x krát zrecyklovaná palubní deska z Meganu taky té "premiovosti" dost přidává :yes😒br />
Na tom autě je snad všechno špatně, jediná věc která by to vše ospravedlnila by byla nízká cenovka a ta se nekoná :no:
3_diamanty
Uz len co vidim to nove sterilne logo renaultu tak mi je spatne... ale ok 5 centov na nom usetrili voci predoslemu a ukol bol takto splneny... ono bude to podobny utok na premiu ako s vel satisom pred xy rokmi.... na papieri vsetko tutti perfecto premiant jak bejk ale v praxi to bude dalsi prepadak.... a ne ze ne... lebo tak to zase bude... v MB ci lexuse sa musia od smiechu normalne pos.rat ked vidia tie renaultacke utoky ... rovno uz to mozu zabalit no jo ...a podme pod kapotu.. aneb tu radsej uz ani neotvarajme... renault nech radsej ostane pri zemi... tato hra robit z ludi ...xxx ...mu absolutne neslusi
Markus1
S tym vzhladom a technikou urcite…..premia sa uz trasie v rohu!
😂😂😂😂😂
Picka-mobil uz dnes nema velmi co ponuknut…..a je to skoda….v minulosti robili francuzi uzastne auta!
😂😂😂😂😂
Picka-mobil uz dnes nema velmi co ponuknut…..a je to skoda….v minulosti robili francuzi uzastne auta!
Robert Hlavaty
se všemi diskutujícími. Dodal bych jen, že Renault umí pohledná auta a nadčasová auta, má hezký barvy na výběr, ale ty motory to je fakt velká nouze... Věřím, že se brzy probudí a něco s tím udělají...
Arese
...s tak zoufalou motorizací tvůj Rafale nelze brát vážně ani v mainstreamu, natož v prémii! 😲 😲 😲 :no:
Nebo Nebo
Ať si ten hybrid s 1.2 nechají, chápavý sáhnou po Toyotě RAV4, když budou chtít hybrid.
OndraHosek
Da se uz realne rozpoznat jestli clovek kouka na renault, peugeot, hyundai, toyotu nebo lexus?
To je tragedie... zlaty moje durango..
To je tragedie... zlaty moje durango..
Dinar
příklad současné mainstreamové techniky. Když si vzpomenu na to zdejší hudrování pod novým kodiaqem, typu bude ten 150 koňový základ stačit? A bude mít rs aspoň 200 kW? 😁
No, proti Rafalu je Kodiaq pořád motorový král! 😄 :yes: :yes: :yes:
Tomu chybí HEV, ale ten vylepšenej PHEV je zajímavej, to jo
Nechybí, pro spotřebáře mají dýzl, ten navíc umožňuje ty spotřebáře kombinovat s obch. cesťáky, hodně km, dálnice apod., hev umí pořádně jen ty spotřebáře.
Že HEV neumí na dálnici používat elektromotor už neplatí. Diesel si vezme ve vyšším tempu méně, ale HEV na dálnici funguje jak moderní benzín, taky už nejede za 15 na sto.
jen 11 na sto ha ha ha, to neukecáš 😒] 😒] 😒]
Tak záleží jak jedeš, 11 na sto určitě umí, když budeš pořád dupat na plnej ve chvíli, kdy je provoz a pořád zpomaluješ a zas akceleruješ nad zákonné limity naší dálnice, to ale i benzín podobného výkonu. Ale běžně 130-150 na dálnici já jezdím 6,5-7, to stejně jsem jezdil s podobně výkonným dieslovým kombi takovým tempem.
Zaslepenci zůstanou zaslepenými. A pak tím smradlavym dieselem tihle otravuji ve městech, protoze jsou chudáci spotrebari. Sice nízká spotřeba, ale nasobne emise.
Dinar jezdí snad hybridem tu nedávno psal (nebo co jsou ty eBMW, neí to dokonce PHEV?), ale jako na dlouhé trasy na dálnici ten diesel pořád funguje dobře.
On funguje dobre všade. Funkcia nezávisí od emisií alebo hluku...
Jak to bereš funguje.. on funguje dobře i atmosféricky benzinovy šestiválec, ale občas dost žere 😁 I ten diesel si v provozu ve městě vezme 8-10. Mám naježděno pár naftových aut, abych měl refrenenční vzorek po centru Prahy/Berlína/Bruselu/Waršavy - 2.0 TDI 103/110/125kw v cca 5ti autech (Superby a Oktávky), TDCi 85/132kw (Mondea).
Já tím myslel, že diesel má největší výhodu, dosud nepřekonanou, na dálnici ve vyšším tempu, protože spotřeba roste s tempem nejméně. Tam i to nejužranější z výše uvedených nešlo přes 7,5 (potažmo 7,8 s rakví) při tempu 160 + (poslední Mondeo).
Já tím myslel, že diesel má největší výhodu, dosud nepřekonanou, na dálnici ve vyšším tempu, protože spotřeba roste s tempem nejméně. Tam i to nejužranější z výše uvedených nešlo přes 7,5 (potažmo 7,8 s rakví) při tempu 160 + (poslední Mondeo).
Každý druhý tu melie o emisiach ale o luxuse vzdať sa auta nepočujem nikde a hlavne v mestách kde je slušná sieť mhd.
Já jezdím metrem i tramvají a hrdě se k tomu hlásím ! 😉 Proto jsem si roky mohl dovolit vyažovat svou ekologickou stopu dieslem 😁
Aha. Hev není jen o spotřebě, ale o emisích i v kombinaci, kde phev není nabitej. Zatím jsem nepotkal PHEV, který by jezdil s prázdnou baterkou jako HEV.
Arese
kozakm
“Což je dobře, moderní provedení palubních desek Renaultu je velmi dobré.”
tohle musel psat nekdo slepy. Neznam hnusnejsi interiery nez v novych Renaultech.
tohle musel psat nekdo slepy. Neznam hnusnejsi interiery nez v novych Renaultech.
No vidiš, mne se líbí, i materiály mají v mainstreamu skoro nejlepší.
tak to jenom tobě, tedy v ČR - jejich prodeje jsou mizerné a potvrzují že se RSA vydalo velmi špatnou cestou, přičemž se silou mocí snaží zabít i Mitsubishi a Nissan.
Pavel Adamec
Tak vidím že diskutující jsou zřejmě hlavně automobiloví inženýři, závodníci a milionáři. Jediné s čím souhlasím je, že titulek ( útok na prémii) je trochu přeháňka. Jinak je potřeba se oprostit od objemu motoru. Pro většinu lidí na denní ježdění je to úplně v pohodě. Přiznávám že jsem renaultak ale když porovnání dva totálně odlišné auta co mám doma tak je to vývoj a pokrok ( který diskutujícím není po chuti) Avantime 3,0 V6 a Espace v 1,6 tce. Ten Espace prostě jede líp a žere min. To je prostě fakt. I když Avantime miluju, je to dinosaurus. Škoda že ty auta už nejsou a že není volba. Ale zákazník to nezaplatí. Aby Renault mohl mít v tom autě třeba diesel V6 ( v9x) tak by stalo třeba 1,5 mio. A to by tady zas všichni hudrovali že se Renault zbláznil chtit za to takové prachy. Vzdálená konkurence od mercedesu ( třeba gle coupe) stojí od 2,3 mio. A je tam 2,0l. Pamatuju si dobu ( a není to tak dávno) kdyby to všichni brali jako výsměch, že tam musím být min. 6 válcu o objemu tři litry. Jsem upřímně zvědy jak si Radale povede. Samozřejmě nečekám prodejní trhák. Mějte se
To tady vsevedum nevysvetlis. Ja mam doma uz rok Arkanu Etech, a jsem spokojenej. Nejsem zadnej obchodak nebo zavodnik z ceskyho netu, abych kazdej tejden lital pres Nemecko 200 km/h (mimochodem, jezdim tam casto a vetsinou je omezeni 120 nebo rozkopano, zlata Francie) a staci mi to. A evidentne kW v Rafale jsou asi mensi nez kW jinde... A jen se podivuju, kde jsou vsichni ti, co jezdi s minimalne 3litrama s 200kw a muzou se tady zblaznit z Renaultu. 🤣 No vetsinou potkavam stary jebky nebo octavky. Asi to nejsou zdejsi diskuteri. Cest vyjimkam jako Ozzman aj...
1.2 R3 je asi dobrá ako základ ale nie ako vrchol ponuky aj keď kde čím dopovaná.
Samozrejme na obyč jazdenie stačí, pretože sa občas viac stojí ako jazdi ale i tak by to chelo trochu viac.
Samozrejme na obyč jazdenie stačí, pretože sa občas viac stojí ako jazdi ale i tak by to chelo trochu viac.
přesně tak, nemusí tam být zrovna šestiválec ( i když by to bylo fajn ) ale kdyby tam aspoň dali ten 1,6l čtyřválec nebo nějaký dvoulitr, tak by to přece jen působilo mnohem lépe, ale dát do svého nejlepšího (a nejdražšího) auta tříhrnkovou jednadvojku a tvářit se že je to cool je přinejmenším hloupost. :no:
ale je to jejich boj, pak budou plakat, že se to neprodává .... Nejvtipnější na tom je fakt, že do o polovinu levnějšího Clia E-tech dávají 1,6l čtyřválec a sem cpou jako vrcholnou motorizaci 1,2l tříhrnek 😁 😁 :yes:
https😐/www.youtube.com/watch?…
to auto má spoustu much, od zvoleného pohonu, od nečitelného řízení, přes neodladěné odpružení a chování na silnici a několika designových a ergonomických přešlapů
ale je to jejich boj, pak budou plakat, že se to neprodává .... Nejvtipnější na tom je fakt, že do o polovinu levnějšího Clia E-tech dávají 1,6l čtyřválec a sem cpou jako vrcholnou motorizaci 1,2l tříhrnek 😁 😁 :yes:
https😐/www.youtube.com/watch?…
to auto má spoustu much, od zvoleného pohonu, od nečitelného řízení, přes neodladěné odpružení a chování na silnici a několika designových a ergonomických přešlapů
" Jsem upřímně zvědy jak si Radale povede. Samozřejmě nečekám prodejní trhák."
jak by si asi vedl ? špatně jako vždy, když se o něco prémiového francouzi pokoušeli už v minulosti, protože to zkrátka dělají blbě, jen v té minulosti to dělali méně blbě než dnes :-! (viz R25/Safrane/VelSatis)
Auto, které má maličký motor a málo žere má být také levné, oni se pokoušejí prodat naleštěnou Dacii za prémiovou cenu a myslí si , že stačí pár cingrlátek a displejů ....
jak by si asi vedl ? špatně jako vždy, když se o něco prémiového francouzi pokoušeli už v minulosti, protože to zkrátka dělají blbě, jen v té minulosti to dělali méně blbě než dnes :-! (viz R25/Safrane/VelSatis)
Auto, které má maličký motor a málo žere má být také levné, oni se pokoušejí prodat naleštěnou Dacii za prémiovou cenu a myslí si , že stačí pár cingrlátek a displejů ....
Milion ti přijde jako prémiová cena??? Aha, tak jo. 😁
takhle to řadí sami francouzi :
S délkou 4,71 m a šířkou 1,86 m se nový Renault Rafale řadí do segmentu D, zatímco jeho
výška 1,61 m ho řadí do středu segmentu sportovních SUV. « Se svými majestátními rozměry a dynamickým designem s výraznou osobností je nový
Renault Rafale novou vlajkovou lodí značky Renault. » Agneta Dahlgren, Ředitelka projektu CMF-CD Design
milion je základní cena na které to auto začíná ....
file😐//G😐Downloads/tiskova_zprava_renault_rafale-3.pdf
S délkou 4,71 m a šířkou 1,86 m se nový Renault Rafale řadí do segmentu D, zatímco jeho
výška 1,61 m ho řadí do středu segmentu sportovních SUV. « Se svými majestátními rozměry a dynamickým designem s výraznou osobností je nový
Renault Rafale novou vlajkovou lodí značky Renault. » Agneta Dahlgren, Ředitelka projektu CMF-CD Design
milion je základní cena na které to auto začíná ....
file😐//G😐Downloads/tiskova_zprava_renault_rafale-3.pdf
Raději za 1.2milionu koupit Toyotu Hybrid a uděláte líp, než Renault. Navíc k tomu dostanete 2.0 litrový motor a hybridní pohon.
Ale jinak souhlas. 1.2 označovat za útok na prémii je spis k pláči.
Jinak souhlas, nikdo nemá hev jako diesel, pouze jako start generátor, tedy u Audi většina modelů.
"S90/V90, XC90,
V60, XC60 - hybrid diesel"
Hybrid VED4 Gen3 2.0 (D) Engine codes: ** D420T2, T8
31669129
Feb. '20