Testy
Arese
Tříválec s povinným automatem za doslova brutální cenu daleko přes milion :no: . No, nekup to! 😲 😒 😒]
speedfred
v rovnakej alebo podobnej farebnej kombinácii som nedávno videl a to auto fakt nevypadá zle.
V tom smiešnom stredovom displeji vedia nakonfigurovať rôzne akoby “budíky” a v 3-er nie?
Nerozumiem prečo.
V tom smiešnom stredovom displeji vedia nakonfigurovať rôzne akoby “budíky” a v 3-er nie?
Nerozumiem prečo.
stopel
Ani ta X1 v tejto generacii ziadneho Aisina nema, takze netusim kde na tieto bludy chodis
Martin911Turbo
Mám ZF9HP48 a za studena škube v Jeepu a ve víkendovce SLK 350 2005 mám 7G tronick a neškube a to má auto 280 000 km
Jiri Venhoda
Nějak jsem se v článku nedocetl jaký je pohon - je to před👋zadokolka nebo 4x4? Možná jsem to někde v textu přehlídl, ale uvítal bych tuto informaci i v technické tabulce na konci článku.
Prasivak P
to bude tym, ze je to ZF9, tie oslavne ody na ZF su vacsinou myslene na ZF8
ptr078
Mini/aceman ev cina, od 2026 vraj oxford, countryman lipsko, kym sa nespusti velka linka v cine. Ak nebudu predaje, vsetko pojde z jednej linky z ciny.
xxc
vazne? Production launch of the MINI Countryman Electric at BMW Group Plant Leipzig
01.03.2024. Ale nekupil som nakoniec, ani som s tym nejazdil, tak neviem, ci som urobil dobre. Mohlo len prekvapit.
01.03.2024. Ale nekupil som nakoniec, ani som s tym nejazdil, tak neviem, ci som urobil dobre. Mohlo len prekvapit.
ptr078
Tak to trva, kym to dovezu z ciny 😂 vyborna volba :yes: vsetky ev mini od 2024 by mali byt v europe z cinskej linky, spalovacie motory z uk
xxc
Presne tak, trojvalec v ziadnom pripade. Ale chcel som elektricku verziu a cakacia doba vraj rok, tak nic z toho nebolo.
Jirka B.
Jestli to ma Aisina jako X1, tak se mi nechce verit, ze neskube.. Za studena s laskou vzpominam na menic od ZF..
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pokaždé když sem se k autu blížil mě vyloudilo úsměv na rtech. Jezdí opravdu příjemně, jen na dálnici při potřebě rychlého zařazení mu trochu chybí výkon (Testováno 2+1). Možná to bylo tím ,že vůz měl 650km na tachometru.
Nesouhlasím, že ve střední poloze zadní lavice je tam dostatek místa. Do kufru se též nevejde kočárek s korbičkou, bez vyndání plata (Cybex Priam).
Mild-hybrid je fakt pěkně nastaven a dokonce jsem pozoroval, že dle dat z navigace před zatáčkou zvýšil rekuperaci a přibrzdil si, ale ne tak, že by to otravovalo.
Jediný důvod proč jsem si ho nekoupil byl prostor. Prostě jsme se s manželkou nebyli s to poskládat do auta v konfiguraci - dva dospělí (198 + 181cm), dětská sedačka dopředná (to nebyl ten problém) a protisměrné vajíčko na bázi. Buď se to do auta nevešlo vůbec (Za řidiče) nebo manželce zbývalo asi 3-4cm do palubní desky před koleny a to není na delší cestování. Pravdou je, že jsme nezkusili konfiguraci obě sedačky za sebou a dva dospělí také za sebou, s tím že v případě absence druhého dospělého by byla zadní sedačka za řidičem posunuta do zcela přední polohy a pak by se kočárek mohl vejít podélně.
Jinak doporučuji pokud hledáte i hlavní auto do rodiny se na toto jít podívat. I díky panoramatické střeše jsem měl velmi příjemný pocit z interiéru. Kde snad jediná výtka jsou často použité tvrdé plasty, i právě pod tou tkaninou a moje obava, že to za nějaký ten rok bude drnčet, navíc při opření lokte "na machra" po chvíli látka začne tlačit.